Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enyémkájé

Enyémkájé Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ

2. szotyimail

szotyimail Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Miért nem jön felreppenőben a fémhulladék?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ritka szerszámnak számít, mint a pandatenyésztés alkalmával az íróecset. Aratáson kívül barkácscuccban is található.

4. szotyimail

szotyimail Fórum-zöldfülű

Akkor várok, köszi.

5. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az event növényt nálam csak a főfarmon ajánlja fel vethetőként. Az ismertetőben azt olvastam, hogy a többi területen is vethető. Mit tegyek?

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg a havi rendszerességgel megrendezett Telihold mini akció tart.

A Halloween 2014 esemény időtartama:

Event kezdete: 2014.10.27. (hétfő) várhatóan 14:00
    Event vége: 2014.11.02. (vasárnap) várhatóan 14:00

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-2014.11356/#post-83151

7. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Ezt jól benéztem.... köszi!!!

8. Remusz

Remusz Utánpótlás-írogató

szisztok! segitséget szeretnék,kiraktam a kincses szigetre a vámpircsárdást és nem táncolnak a birkucskák?,

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek ellenőrizd a beállításoknál az animáció gombot, bekapcsolt állapotban legyen.

10. Remusz

Remusz Utánpótlás-írogató

köszi már ropják a csárdást:)

11. szekeres46

szekeres46 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy bahama banán pénzt csak szintlépéssel lehet szerezni? Köszi.

12. Laboviti

Szia!
    Az arany banánokat szigeti szintlépésért kapjuk (5 darab/szintlépés).
    A gazdakörben találunk olyan lehetőségeket, ahol a feladatok teljesítéséért szigeti Tp a jutalom.

13. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! Melyek a zöldségek a Bahamán, amire hat a Maja Maszk? Valahol láttam egyszer egy listát, de nem találom. Köszönöm

14. Laboviti

Szia!
    Ha a vetőtáblán ráviszed a kurzort a növény ikonjára, akkor látod hogy melyik növény milyen kategóriába tartozik.

15. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszönöm!!!

16. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megszerezni a táltost de sajnos csak telefonon keresztül tudnám mert nincs kártyám! Lehetséges lesz e egyáltalán?

17. Laboviti

18. torjan56

torjan56 Junior szaki

Valaki adjon már választ?! nem tudom miből lesz a fazék és sehol nem találok hozzá semmilyen leírást.A választ köszönöm

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

20. AceFarmer11

AceFarmer11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok egy amatőr kérdés: hogyan lehet aranybanánhoz jutni a Bahamán? :sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.