Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. njudit

njudit Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni, hogyan lehet polipcsáp fát vásárolni? Nem találom sehol :(
    Köszönöm

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Teliholdas eventek alatt Jack boltjában.

3. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm és elnézést, nem is figyeltem. Nekem valahogy természetes volt hogy az ezüst 1 az arany 2.... csillagot ad :)

4. -East17-

Igen, de nem minden régebbi feladatban. Egy időre megvonták a csillag nyereményeket, és később amikor visszakaptuk, a régi feladatokon nem változtattak.

vm68 kedveli ezt.
  5. Kellemetlen, hogy a fák kiültetésénél az ismertető szöveg takarja a darabszámot és el sem lehet tüntetni az egér mozgatásával.

6. -East17-

Szia!

Sajnos alkalmanként megjelenik. Jeleztük a központnak, de a jövő hét előtt nem várhatunk érdemi változást.

7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Estét! Sajnos nem alkalmanként jön fel, és olyan 60x50 mm-es tehát nem kicsi. Tudom nem az ötletadóban vagyok, de jó lenne ezeket a tippektől külön választani. Nem kérek választ látom elindították már a kérelmet. Köszönöm a magam nevében is.

8. gizmodori

gizmodori Utánpótlás-írogató

Akkor hiába dolgoztam nem tudom befejezni a felhősoromról az utolsó elem hiányozni fog

9. Dzsin

Dzsin Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Olyan kérdésem van,hogy az angórasimogatónál.Hogy lehet etetni? A nyúltápot nem fogadja el,nem lehet rá klikkelni.Köszönöm a segítséget Gazda:Dzsin ID:53796567

10. -East17-

Szia!

Pedig csak a képen bekeretezett szobát kellene teljesítened, ahova 500 gyöngyvirágot kell beadni. Már van ebből 409 darabod.
    Ashampoo_Snap_2016.03.06_08h37m04s_001_.png

11. -East17-

Szia!

A terményes ólak a táp mellett állatot is fogyasztanak. Ha nincs nyulad akkor a tápot sem fogadja el önmagában.

Dzsin kedveli ezt.
  12. Sziszifarm

Sziszifarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hol lehet szerezni varázsfát?Nem tudja valaki?

13. -East17-

Szia!

Régen titokcsemetéből lehetett, de már nincs játékban így nem tudsz hozzájutni.

14. Sziszifarm

Sziszifarm Fórum-zöldfülű

Rendben köszönöm szépen.

15. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Sziasztok! Kérdezném, hogy a Polipfa csak a rémséges szántón terem, vagy ki lehet helyezni más hová is?

16. -East17-

Szia!

Csak a teliholdas területre teheted ki.

17. Dzsin

Dzsin Fórum-zöldfülű

Köszi,további szép napot,és jó játékot.

18. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a Bölcs Tölgy legtetején van egy olyan, hogy "Élő legenda", 300 csillag kell hozzá! Aktiváltam, de nem történt semmi! A csillagokat levonta! Most ilyenkor mi van?

Segítségeteket előre is köszönöm!

19. -East17-

20. csorbamarci

csorbamarci Fórum-zöldfülű

csorbamarci ID23311512
    Ma reggel vásároltam farmaranyat és farmmunkásokat és a visszaigazolásnál vettem észre, hogy euróban vonták le az összeget. Nekem ez így sokkal többe került. Vissza mentem a boltba és láttam, hogy az angol zászló van kirakva, pedig a profilomon magyarul vagyok bejelentkezve. Vissza állítani nem tudtam. Becsapva érzem magam, remélem nem így akarnak pénzt kicsalni. kérem segítsetek. köszönöm :csorbamarci

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.