Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

2. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Törülték a fórumjáték nevezésem. Miért?:cry:
    Tegnap igaz azt kértem, hogy törüljék, mert változtattam a képen, de azt írták, hogy ha csak egy kisebb változtatás van a képen nem törlik.:( Vagy akkor mégis azért törülték mert kértem?:oops: Ez meglepett mert akkor azt írták, hogy nem törlik.:( Vagy ha törülték újra nevezhetek?:oops:
    Előre is köszönöm.:)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A saját kérésedre történt a pályázatod törlése.
    Kérlek, a nevezésedet úgy add le, hogy ne legyen változtatási igényed később.

barna030303 kedveli ezt.
  4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Köszönöm. :)
    Akkor leadom. ;) :)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! A fórumjátékra szeretnék pályázatot leadni, de hiába nyomom a képernyőmentéshez használt Printscr-nt, utána megnyitom a Paint-et, nem illeszt be semmit. Mi lehet a baj?

6. Laboviti

Szia!
    A Ctrl C (másolás) Ctrl V billentyű kombinációt (beillesztés) használod?

7. Ninett79

Szia! Igen. A Ctrl+V a beillesztés nem? A Ctrl+c az a másolás azt hiszem. :)

8. Laboviti

Így van.
    Most már sikerült?

9. Ninett79

Nem sajnos, még mindig üres a paint. :(

10. Laboviti

Javaslom, próbáld meg egy másik számítógéppel lementeni a fotót, vagy keress egy képmentő programot.

11. Ninett79

Rendben, megpróbálom. Köszönöm. :)

12. Laboviti

Kérlek, a beállításoknál az animáció gombot aktiváld.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

14. Ninett79

Kedves Laboviti! Sikerült másik géppel, köszönöm a tanácsodat. Viszont szerkeszteni nem tudom már. Egy hiba van benne. Kivehető helyett kivetőt írtam. :music: Ezt te tudnád korrigálni? :)

15. Laboviti

Kérésednek megfelelően a szerkesztést elvégeztem.

mebajah kedveli ezt.
  16. Ninett79

Nagyon szépen köszönöm. :)

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mikor lett a "Zabkenyér" ható területe megváltoztatva? Eddig úgy tudtam, hogy ahova búzát vethetek, ott kifejti a plusz 25%-os termés hozamot. Most szembesültem azzal a ténnyel, hogy csak a "Főfarmon" működik. Mi indokolja a játékosok hátrányára történő ilyen változtatásokat? Ime a kép róla :
    http://kepfeltoltes.hu/160308/Zabkeny_r_hat_sa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Még egy kérdés: melyik farmterület a "Rendes farm"? A "Rendes farm"-nak nevezhető a "Szédült szántó" és az "Erdei tisztás"?

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Rendes farm = nem bahama szigetes részek. Tehát a bónusz minden búza vetésére alkalmas területen működik.

19. monopoly04

monopoly04 Utánpótlás-írogató

Készen vannak a tenyésztések az összes kis állatra,de nem tudom learatni őket,nem adja oda,így az eventet sem tudom csinálni.Ráadásul a 3 terület learatásából egy fia felröppenőt nem adott.Szuperul kezdődik ez az event is!

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy alapos géptakarítást követően lépj vissza a játékba és próbáld meg az aratást.

Felreppenőt csak a fák adnak, ezt figyelembe vetted?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.