Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Szép estét!
    Ma azt tapasztaltam néhány bónuszos temény-tp növelő terméknél, hogy azt írja ki: csak a rendes farmnál érvényes. Még pl.a törzsfőnök lekvárjánál, vagy az ananászos sütinél, ami kifejezetten bahás. A btp beváltás működik, a btp növelést nem próbáltam. Nézzetek utána!
    Üdv!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az újonnan bekerült szövegek rosszak, a jövő hétre várható a javításuk vagy eltüntetésük.

dagaz70 kedveli ezt.
  3. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Köszönöm a gyors választ!

4. mari1945

mari1945 Járnitanuló

mari 1945 ID:7601838. sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy a mostani eventben nem minden fa ad ágacska felröppenőt? köszönöm.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A fák adhatnak felreppenőt, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes fa aratáskor adni fog neked egy ágacskát.

sziszi1965 kedveli ezt.
  6. bundi3

bundi3 Fórum-zöldfülű

Üdvözletem! Kérlek segítsetek! Ma kaptam egy 100% aratásbónuszt a szerencsemalomtól, ami sajnos nem működik, hiába arattam. nem adott csak négyet 1x1 en pedig még csatnit is 'ettem' hozzá. Köszönöm.

7. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok, kérlek segitsetek abban, hogy megcsináltam a doki küldetése felhősort, és azt szeretném megkérdezni hogyan lehetne feltenni a doki II, stb kitevőket, ?egyedül kakukkmama II hiányzik, Köszi a segitséget. ID 33916881

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia silk57!

Kakukk felhősor (2014 november)

• Érésidő: 08:00
    • Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt.

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

9. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!A tegnapi nap letermeltem a 111 peluscernat,a 32 pelenkat,es 3 pelustortat,ma reggel be akartam adni a feladatba,de a cernak,pelusok eltuntek,csupan a 3 pelustorta maradt,most kezdem elorol.ID 2253739.Koszonom elore is a valazt.

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos az aratásodat technikailag utólag nincs módunk kontrollálni. Az ellenőrző panel adatai végesek.
    Ha gondolod, a következő aratás előtt itt a topicban jelentkezz (pontos ID számra, farmnév), hogy vizsgálni tudjuk az esetet.

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, 3 darab pelustortát is gyártottál a malomban, amihez többek között 36 darab pelenkát is fel kellett használni.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...állítmány-tenyésztős-event.13722/#post-459587

12. mami531953

mami531953 Haladó

Bocsi tevesen irtam az elobb,36 pelust gyartottam,de reggelre mimnd eltunt,tehat semennyit sem tudtam beadni,csupan az aratas utan amit legyartottam,szerencs ,hogy nem szedtem le a fakat,mivel a meglevo agacskak is eltuntek.

13. Laboviti

14. csuri60

csuri60 Fórum-zöldfülű

Szia. Érdeklödnék,hogy a gazdakörben elvégzett feladatnál kaptam iratot,de sehol nem találom,hogy azt mihez lehet felhasználni.Köszi a segítséget.

15. Laboviti

16. csuri60

csuri60 Fórum-zöldfülű

17. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Olyan gondom van, hogy a játék ma reggel óta akadozik. Működik rendesen pillanatokig, majd lemerevedik, várnom kell egy ideig, majd újra elindul, és ezt csinálja állandóan. Tudom törölni kell a sütiket, takarítani a gépet, stb. Sajnos én csak annyit tudok, hogy beindítom a gépet, játszom, emaileket olvasok, és írok, néha. nos az nem akadozik. Windows 7 van a gépen, és Chrome-ot használom. Mit kellene csinálnom, hogy olyan rendesen működjön, mint eddig. A géphez, és a programokhoz, nem értek. A fórumon olvastam, hogy kellene takarítani, de nem boldogultam vele. (Azt sem tudom mi az a firefox.) Kérlek segítsetek, hol találom meg, hogy mit kellene tennem, és hogyan, mert így nem tudok játszani.
    Köszönöm előre is.

zoldliget kedveli ezt.
  18. Laboviti

Szia!
    Vélhetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelik" a számítógépedet.

Érdemes a következő lépéseket, akár naponta többször is elvégezni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604
    A linket megnyitva képes segítséget találsz.
    Ha nem boldogulsz javaslom, helyben kérj szakértőtől segítséget.

A Falsh Playert és a különféle böngészőket is frissítik, mondhatni: rendszeresen.
    Azért lenne fontos, hogy ne csak az egyiket vagy a másikat tartsuk naprakészen, mert a flasht és a böngészőket egymáshoz igazítják, optimalizálják. Tehát egy új flash egy régi böngészővel (vagy fordítva) bizony okozhat problémákat.

19. csibike04

csibike04 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Csak azt szeretném kérdezni, hogy a pajtámból eltűntek a termékeim, csak a mesterségek maradtak meg (zselécukor...). A piacon sem látom őket. Próbaként vettem egy édes rózsalekvárt, a pénzt szépen levette, de az áru eladásánál nem szerepel nálam.
    Frissétés után se történt változás.
    A másik problémám, tegnap küldtem ajándékot az egyik szomszédomnak és csak nem sokkal ezelőtt érkezett meg.
    Köszönettel: csibike04
    ID: 53246278
    Most vettem észre, hogy az éléskamrában viszont látni a termékeimet, tehát megvannak, csak nem piacképesek.

Utoljára szerkesztett: 10.3.16
  20. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok alapján az ajándékok célba éréséhez hosszabb időre van szükség.

Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a piaci kínálatot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.