Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy a Húsvéti lekvár 30% bónusza, most akkor mindenre hat? Mert a pajtában az egeret oda rakva, ezt írja nálam.

Csak a következő területre érvényes: Rendes farm

2. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Az csak egy "kiírási" hiba, attól még, hogy írja most, hogy hova érvényes akkor is még ott hat ahol kell, nem csak egy területen. ;)

robeszka74 kedveli ezt.
  3. Random99

Random99 Fórum-zöldfülű

Sajnos ezt is próbáltam.Kb két napja van meg,és azóta sem lehet vele mit kezdeni.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehetséges, hogy narancs terményes ólat nyertél, Angórasimogatót? Mert azt valóban nem tudod sima nyúlketrecre rátenni.

5. tisztitan

tisztitan Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a bölcs tölgynél az élő legenda rúnához elhasználtam 300 csillagot és a kupafejlesztéseimet nem engedi bedobálni. Pedig van egy pár elég sok feladatot megcsináltam már. Csak a farmra engedi kitenni a kupát de a csillagok elfogytak......

Előre is köszi a segítséget. Gazda: tisztitan, ID: 31573450

6. -East17-

Szia!

A kupákat be kell szedni a farmról, másképp a rúnába nem tudod betenni.

7. Random99

Random99 Fórum-zöldfülű

Nem,rendes nyúlketrec,de azóta valamilyen csoda folytán engedte lerakni.Köszönöm azért a tippeket!Valószínüleg valami bug volt.

8. Nyta22

Nyta22 Utánpótlás-írogató

sziasztok! egész nap nagyon lassú a játék. minden más weboldalam jó, csak maga a farmerama lassú. gyorsítótár és sütik törölve, böngésző frissített kb 1 hete. mi lehet a baj. a játékban lesz vmi frissítés és attól esetleg?

9. -East17-

Szia!

A okokról itt olvashatsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/462448/

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A mentor pontokat es a csibe pontokat az en farmomon meg mindig nem adja hozza. Meg javitjak ? Tudtok rola vagy csak az en farmom problemaja. Koszonom .

11. -East17-

Szia!

Igen, mi is tudjuk és a központ is, de egyelőre nem kaptunk újabb információkat.

missuzy_53 kedveli ezt.
  12. Nyta22

Nyta22 Utánpótlás-írogató

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom szepen .

14. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok! 10 db krémet indítottam a természetgyógyászatban, és csak 5 db lett készen a másik 5 db hová lett? Megnéznétek? Köszi
    Gazda: KicsiVid ID: 24706985

15. -East17-

Szia!

5 darabból már gyártasz terméket, a másik 5 darab még érintetlenül a kellékek közt van.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!

Megszeretném kérdezni,hogy a Hollótanya 4. szint rózsaszín- és az Aranymosó tanya 4. szint rózsaszín mennyi idő alatt lesz kész!?Sajna nálam nem írja az ismertető.Köszi!

üdv.:apja

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A Barkács műhelyben minden ól érési ideje ellenőrizhető, csak a buborékos infót kell megnézni. :)

18. -East17-

Szia!

A sima ól 17 óra a terményes 24 óra - víz nélkül. De a menüben minden ólnál oda van írva ez az infó:

Ashampoo_Snap_2016.03.12_20h13m39s_001_.png

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sajna nekem még ez nincs kiváltva.. ;)
    Köszi! :)

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A barkács műhelyben a kiváltási jog hiányában is látható az általad kérdezett adat.
    Az építés gomb szürke, míg az elérés nem teljesül:
    [​IMG] Mindezt a tények miatt hoztam, írtam. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.