Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

inkognito2002 kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, Annyit szeretnék kérdezni, hogy Valdemárnál mi az ezüst színű "láda", ami az újdonságoknál olvasható, de amikor ki szeretném váltani, nincs rá zseton írva. Köszi a segítséget. Úgy volt írva: újdonságok ID: 21909199 Farm: Fenyvesi1010

3. -East17-

Szia!

Egy ezüst színű dolog van a boltban, a bal oldalon a pénztárgép. Azt pedig nem veheted meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/nyereménybódé-png.5117/

Anikó1961 és .dina1. kedveli ezt.
  4. msemse

msemse Fórum-zöldfülű

en is ugy tudtam,de most a kovetkezoket irja ,ha vasarolni szeretnek(300-as tartalyom van es 104000 csp-m):eek:,valami hibadzik!ugy tunik nincs eleg termeny a magtaradban.ma mar nem vasarolhatsz tobbet ebbol a termenybol.nezz korul a piacon vagy gyere holnap.

erdekes,kijelentkeztem es ujra be ,es most mar vehetek vizet !!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.16
  5. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

6. szami3

szami3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Nem tudom hová kell beírni az ID 53817867 számomat,pedig volna egy kérdésem,hogy a mesterségek völgyébe hiába kattanok bármelyik mesterségre nem történik semmi,ebben kérnék segítséget Üdv

7. -East17-

Szia!

Ha most érted el a 40. szintet akkor lépj ki és vissza. Utána menj a Völgybe és az elöl lévő 3 mesterségből választhatod ki az egyiket. Pék, Lekvárfőző, Virágkötő.

8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A csereajánlatokat nem a farmomra szeretném kérni,hanem egy google űrlapon keresztül lehetne tenni ajánlatokat. Nem tudom,hogy lehet engedélyt kérni arra,hogy az aláírásomba,és a csereajánlatomba beilleszthessek egy google űrlap linket? Válaszotokat előre is köszönöm.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem tilos egy ilyen űrlap használata, azonban figyelembe véve a korábbi történéseket, számodra nem javaslom ennek a használatát.

10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Mit vétettem? Rendelkezésemre állnak az adott tenyészállatok,képekkel lesz bizonyítva az ajánlatomba.

11. Csocsoovb

Mivel a múltban már több alkalommal megkérdőjelezték az ajánlatod hitelességét, nem érdemes egy űrlappal próbálkoznod. Nyugodtan írj a fórumra arról a farmodról, ahol a cserére felkínált tárgyad található, ezáltal sok probléma megelőzhető.

12. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Akkor ha nekem az első a lekvárfőző a második a természetgyógyász a harmadik a virágkőtő akkor ha mind túl lesz a 3.szinten akkor a negyediket fogom ingyen megkapni?

13. Csocsoovb

Szia!

Nem, nem mindegy, melyik háromról van szó:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/#post-5209

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:

14. -ritucii.-

-ritucii.- Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nem tudom, hogy a gépem hibája vagy a játék hibája, de ha valamire ráirányítom a kurzort nem jelenik meg semmi.. pl. a szomszédok neve sem így nem tudom hogy kinek küldöm vissza az ajándékot, sem a szintem alatt hogy mennyi tapasztalatpontom van és hogy mennyi kell hogy szintet lépjek.. idegesítő. Ha a játék hibája kérlek javítsátok. Köszönöm: -ritucii.-
    ID: 8592334

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

16. -ritucii.-

-ritucii.- Fórum-zöldfülű

17. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok! Az lenne a kérdésem a modikhoz, hogy miért tűnik el egy-egy nagyon jó csibém egyik napról a másikra? Ez már a második nagyon aranyos, szorgalmas csibém, aki reggelre eltűnt. Ma van egy ajándékom Tőle, és a csibepontok is. csak a csibepontoknál már nem ír ki nevet sem. Szeretném visszakapni a csibémet! Az eltünt csibém: Erzsike19831119.
    Én nem töröltem, és mivel ajándékot küldött, szerintem ő sem törölt engem. Miért csinál ilyen a rendszer, és mit lehet ez ellen tenni?
    Mikor rákattintottam, mert nem tudtam miért a tojás maradt, behozott egy új csibét. Kérem vissza Erzsikét!

18. Laboviti

Szia!
    A rendszer nem küldi el "önhatalmúlag" a csibéket/mentorokat.
    Sajnos a csibeszobában található "elküldés" gomb megtévesztő. Sok Gazda úgy gondolja, hogy az ajándék "útnak indításához" használható.
    Javaslom, hogy a levelezések során erre külön hívd fel a figyelmet.

19. lüszilke15

lüszilke15 Utánpótlás-írogató

Szia ! Azt szeretném kérdezni hogy a "cukorvulkán III "kitehető -t,hogy lehetett megszerezni?(nem tudom mi alapján került hozzám) Köszi a választ.

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő.13601/

Egy összerakott, fejlesztett dekorációs elem már nem esik szét darabjaira még a menübe helyezése során sem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.