Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SeaPrincess

SeaPrincess Fórum-zöldfülű

Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy alap denevérbarlanghoz hogy lehet hozzájutni? Fejlesztésem van kettő sárga, de a guanógyárba nem tudok denevért tenni, mert alap denevérbarlangom nincs. Köszi a segítséget! :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jack boltjában lehet kiváltani a Teliholdas evenetek alatt.

3. SeaPrincess

SeaPrincess Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nagyon köszönöm! :)

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Van egy "kevéssé ismert", de denevérbarlangot adó gazdaköri feladat is. ;)

• Az égig érő paszuly
      • 30. szinttől, korlátlan
      • Cseresznyét és tenyészállatokat kell beszállítani.
      • Cserébe alapólakat (többek közt denevért is), illetve tapasztalatpontot lehet szerezni.
      • A feladatsor elvégzésekor megnyílik az Égig érő paszuly a térképen.

5. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Szia Kedves -East17-!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találok olyan leírást a játékról, ahol le van írva melyik növényt melyik szinttől lehet termeszteni? Az enciklopédiára tippeltem, de sajnos nem találtam meg, amit kerestem.
    Előre is köszönöm a segítséget, szép napot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 23.3.16
  6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia, ne haragudj meg, hogy én válaszolok!;)
    Itt a második hozzászólásban megtalálod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

Utoljára szerkesztett: 23.3.16
    Tityi-Totyi kedveli ezt.
  7. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod. :) Én már többször kerestem ezt a táblázatot, de sajnos eddig nem találtam meg. Rossz helyen keresgéltem. :p:wuerg:
    Abban is tudnál segíteni, hogy a 3. és 4. szinten lévő csibék hogyan tudnak a legtöbbet profitálni ebből az eventből? A 2. feladat orchidea leadása, akkor nekik csak az 1. feladat van, és kész?

8. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Olyan kérdésem lennem, hogy nem tervezik a farmok bővítését? :) Mondjuk még egy plusz kerttel? :) Kevés a helyem! :) A bahamám pont jó, de normál famom pici, hogy mindennek jusson hely! Ha minden állatot kirakok (pedig már szelektáltam), a fákat (erőssen szelektáltam) akkor nem jut elegendő hely a termőföldeknek! Nincs tervben bővítés? :D Válaszotokat előre is köszi!

9. barna030303

barna030303 Fórum bárója

A 4-es szinten lévő csibék 1-2 nap alatt elérik a 15-ös szintet. Ha van pénze azt majd a piacon megtudja venni.
    14-él orgona kell és az attól függ milyen aktív a csibe, hogy eléri-e a 29-es szintet. Szerintem a 13-ig megtudják csinálni, az orgonától függ a 14-es szint. Egy kicsit a csibétől is függ. ;) Nem tudom értelmesen fogalmaztam-e.:oops:

10. -East17-

Szia!

Tudomásunk szerint a farm méretének növelése egyelőre nincs napirenden.

Kisfenyő és Anikó1961 kedveli ezt.
  11. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Köszike!!!! Kihámoztam valamelyest.:oops:;)Én is arra gondoltam, hogy nekik megéri az event növényt termeszteni a tp miatt, hogy gyorsabban fejlődjenek. Nem tudom én alkalmaztam-e ezt annó? Szerintem csak szorgalmasan aratgattam a répákat meg a kukoricát. Örülök, hogy "találkoztunk", remélem összefutunk még valaha! Üdv.: Piroska :)

csopke1, taga1 és barna030303 kedveli ezt.
  12. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szia csibevel kapcsolatos kerdesem lenne kb egy honapja vannak csibeim az elsoknek irtam kuldtem ajandekot de megcsak nem is valaszoltak ket het utan toroltem most megint van csibem de ezek sem valaszolnak pedig olakat kuldok fakat de semmi mit tehetek koszonom a valaszt icu

13. -East17-

Szia!

Sajnos a csibék egy része ilyen, semmit sem tehetünk ha nem hajlandók kommunikálni.

14. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

koszonom gyors valaszod akkor nem sajnalkozom tovabbi jot nektek

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ma kaptam egy új (3-as szintű) csibét. Farmneve . ....gatya. Kételyeim vannak vele kapcsolatban, hogy aktív-e? Van lehetőség arra, hogy felvilágosítást kapjak róla? Nevem : franyo121 ID : 36281016

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az érintett gazdanév miatt a supporttal vedd fel a kapcsolatot.

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Megpróbáltam többször is elküldeni a Supportnak, és hiába írom be a 6 db karaktert, nem engedi elküldeni.

Te nem tehetsz ebben az ügyben semmit?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek, kérj új kódot az elküldést megelőzően.

19. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

sziasztok nem találok egyáltalán a területemen tojást a mostani eventböl , nektek sikerült köszi

20. -East17-

Szia!

Kérlek, hogy olvasd el az event ismertetőjét: egyáltalán nincsenek keresni való tojások.

levendula6565 és Anikó1961 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.