Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! A kerekes virágok most sincsenek az ajándék listán? Köszi

3. Divagarde

Szia!

Ahogy eddig, most is érvényes a szabály: azt tudod küldeni amit magad is látsz a lehetőségek között.

4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Egy igen-t v nem-et vártam. Azért köszi a fáradozásodat.

5. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

zzanya ne haragudj de en nem tudom hogy lehet oda be meni en meg nem vagyok jaratos bocsi kosz

6. Divagarde

Csak kattints arra a sorra ami zöld színű, megnyitja amit adtam és olvasd végig a leírást.

7. j.erzsy

j.erzsy Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Tegnap cseréltem tűzvirág-fát, viszont tűzvirág Xl-t XXl-t nem enged cserélni. Köszi.

8. tomatom00

tomatom00 Fórum-zöldfülű

Jól tudom-e, hogy a léghajó ugyanúgy szerverenként különálló, mint a piac? Azért kérdezem, hogy mindenkivel tudok-e cserélni, vagy csak azzal, akivel egy szerveren vagyok? Köszi

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A központ által meghatározott tárgyak cserélhetők, ajándékozhatók.
    Az aranyszabály van érvényben.

10. Laboviti

Szia!
    A "léghajó" kínálata farmonként eltérő.

11. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Tudnátok e segíteni abban, hogy kitől kaphattam márc. 27-én és márc.28-án kap 1-1 Kis csomag csibepontot mert név nélkül jött. Előre is köszönöm.

12. .lizzie.

.lizzie. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az "Üzlet és ajándék"-on belül van gondom. A cserénél az ajánlat keresésében találtam olyan ajánlatot, amit szeretnék "beváltani" (Ábrándos cirmosért Ínyenc büfé), rendelkezem is a kért tárggyal, aktív is a "csere ikon", mégis azt írja ki, hogy nincs elég terményem a pajtában.

.:lizzie:.

13. Laboviti

Szia!
    Az Ínyenc büfé fejlesztett dekorációs (már összeépített), ezért nem vesz részt az akcióban.

14. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A mostani csere event keretein belül felajánlottam egy " Fel az égbe" nevű tárgyat egy Amherstia fáért cserébe. Nem ajándékoztam,hanem cseréltem. A tárgyamat a rendszer elküldte annak a személynek aki lecsapott az ajánlatomra,de a fát nem kaptam meg cserébe. Nem találom sehol. Se a sima farmon , se a bahamán. Mi történhetett?

15. Laboviti

Szia!
    A név nélküli csibepontok volt csibéktől érkeztek. Konkrét gazdanevet nem mi sem látunk.

16. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

17. Bade92

Szia.
    Bocsánat, ez lemaradt.

Az ID számom: 2708105
    Gazdanevem: Bade92
    Szia.

Most zajlott le egy újabb csere.
    Hódvárat adtam Békatóért cserébe. A tó nem érkezett meg,de a hódváram eltűnt.
    A csere másik oldalával viszont nincs hiba. tehát ha én nézegetem a felajánlott tételeket akkor gond nélkül tudok cserélni.

Az ID számom: 2708105
    Gazdanevem: Bade92

Köszönöm a segítséget!

18. Laboviti

A keresett fa a Bahamarama fa ikonja alatt található az érintett gazdaságban.

19. Laboviti

Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

20. Bade92

Köszönöm szépen a segítséget :) Megoldódott a baj :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.