Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztam kérdésed ide a Segítségkérő topikba, itt jobb helyen van, mint a Pletyka topikban.
    Információink szerint felmerültek hibák, amiket javítani szükséges. Amint ezeket javítják, vélhetően újra elérhető lesz - de, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, nem tudjuk.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

maszilva, -gyöngy-581, vihence és 2 más kedveli ezt.
  2. peter1022

peter1022 Fórummogul

Szia. Köszönöm szépen a gyors választ.

3. a1a4

a1a4 Haladó

Sziasztok! Hogy lehet hozzájutni a malacperselyhez? Próbáltam megkeresni az enciklopédiában, műhelyben stb. de nem jártam sikerrel. Köszönöm előre is a választ.

4. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A malacperselyt a Tüntetőmalac terményesében lehet előállítani.
    A leírást az Enciklopédiából, innen hoztam:
    Állatok, termények, ólak a játékban
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-9#post-1292280

Termény:
    Malacpersely

Termény pajtaértéke: 8.472

Malacpersely-kerámia

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1x Tüntetőmalac táp, 2 db Tüntető malac
    Szükséges szint: 107. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Malacpersely-kerámiaTermény: 1 db Malacpersely
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.200 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    40x Festék
    700x Tégla
    12x Itató
    35x Fűrész
    30x Íróecset
    Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július-

5. whiteswam11

whiteswam11 Haladó

Sziasztok! Olvasgatok de ,nekem olyan problémám van, hogy tegnap végig elkészítettem , de nem raktam ki a felhősort ,mert nem értem rá , de elindítottam ,hogy tovább csinálom. Ma pedig olyan mintha nem végeztem volna nem engedi a felhőre kirakni. Kérem segítsetek? Köszönöm ID:21206344

6. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam az event csevegőből ide.
    Ellenőrzésem alapján a Briliáns főzet eventben még nem jutottál el a felhő kiváltásához. Ezt az event boltban fogod tudni megtenni, ha összegyűjtöd a szükséges Csillagos érméket.
    Eddig egy pályát teljesítettél, a második pályán elkészítetted a csővezetéket, de még nincs elegendő Egyenes és Hajlított csöved az indításhoz. Ehhez a pályához szükséges még 4 db Egyenes cső, és 6 db Hajlított cső.

A Felhőhöz és a dekorokhoz 16 pályát kell teljesíteni, ha minden pályán minden Csillagos érmét begyűjtesz.
    upload_2024-8-5_11-45-37.png

Sok sikert a folytatáshoz.

Sylja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Szép napot! Az lenne a kérdésem, hogy hová lett a "Tollas macska" felhősorom? Befejeztem a játékot, de a kitehetőket még nem engedte feltenni. Gondoltam ma megcsinálom, de hűlt helyét találtam!! Ez meg milyen dolog?? Hová lett?Szeretném a mielőbbi választ és a felhősoromat visszakapni!!
    Üdv: szupermuter51 ID:24796610

8. babszemjankó53

babszemjankó53 Utánpótlás-írogató

Szia!
    figyelmetlen voltam, és véletlenül a malomban 2x is az egyesen csőveket kevertem be, igy elfogyott a hozzávaló, sajnos a hajlitott csöveket nem tudom igy bekeverni, mit tudnátok javasolni, vagy segiteni, hogy legalább a felhőt meg tudjam szerezni??? Köszönöm a választ!

9. Dolphin

Szia,
    a Tollas macska event 3 hétvégén zajlik, a felhősort majd a 2. küldetésben fogjuk tudni megszerezni. A dekorokhoz pedig a 2. és 3. küldetés során fogunk hozzájutni, ha teljesítjük a szükséges feladatokat.
    Az ismertetőt itt tudod újra átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/
    Megértésedet köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    ültess még növényt, s abból már figyelj arra, hogy Hajlított csövet keverj be.
    Szerda 22 óráig még van időd a pályák teljesítésére.
    Megértésedet köszönöm!

11. a1a4

a1a4 Haladó

Köszönöm szépen a válaszod.

Sylja kedveli ezt.
  12. babszemjankó53

Köszönöm a válaszod! csak attól tartok, hogy nem lesz elég felrepi majd hozzá, ha még a növény meg is lenne! De köszönöm a válaszod, majd igyekszem jobban figyelni.

13. Dolphin

Szia,
    a felröpihez ültess olyan hosszú növényt, aminek az érési idejét tudod nagy mértékben csökkenteni (nemesített növények közül nézd meg, melyiknek az érési ideje jó a Te aratási ütemednek).
    Itt találsz információt felröpi gyűjtés témakörben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Sok sikert a folytatáshoz!

14. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Nagyon sajnálom, hogy figyelmetlen voltam, de a lényeg, hogy ezt már elfelejtette, bokros teendőim miatt. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm, a választ , elnézésedet kérem, köszönöm, a fáradtságodat, legközelebb figyelmesebb leszek. további szép napot kívánok: szupermuter51

15. babszemjankó53

16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szolíd Kérdések! Az élet a farmon játék, mikor akarja ideadni a keddi feladatlapot, mert még most sem adta ide a szerdait sem? Másik eventben elültettem a bambuszrudakat a maradék helyre szénát raktam.Érés után learattam majd most már a teljes területre bambusz ment zöld és piros Kacsa Katával javítva +trágya és víz.Amíg ért máshol arattam mikor visszajöttem aratni ugyanaz volt fent mint az első kanyarba csak tisztességgel megszórva földi jóval.Jó volna ha ez a rúsnya banda haza menne és tanulná az informatikát, mert a játék készítés nekik 0.
    hisztiszerkezet ID: 2233199

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján eddig 4 db ajándékot vettél át az Élet a farmon programból, ebben 2 db Feladatjegy volt (1. és 3. ajándékcsomagban). A játék naplója alapján augusztus 1-jén nem vettél át ajándékcsomagot. A következő csomagot legkorábban holnap fogod tudni átvenni, abban lesz megint feladatjegy:
    upload_2024-8-5_15-31-6.png

Az eddigi két feladatjeggyel elvégezted a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon küldetéseket, ezeket Te is tudod ellenőrizni a Befejezett feladatsorok között (listában a legalsó, zöld pipa):
    upload_2024-8-5_15-34-32.png

A Szerda a farmon küldetés elérhető már, amint átveszed a következő ajándékcsomagot, ezt is fogod tudni intézni:
    upload_2024-8-5_15-35-52.png

Összesen 14 ajándékcsomagot tudunk átvenni, s 7 gazdaköri küldetés áll rendelkezésünkre, mely bármikor teljesíthető, miután átvettük a Feladatjegyet.
    A programról az információt itt találod - érdemes újra elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

Sajnos azt nem tudom a Játék naplójában megnézni, hogy mikor mit vetettél. A vetést követően érdemes várni egy kicsit, hogy ténykedésünk elérjen a szerverig. A Főfarmon ma ezekben az időpontokban látok aratást: 2024-08-05 09:54:54, 2024-08-05 13:07:30, 2024-08-05 15:01:57, a Szédült szántón ma eddig egy aratásod volt: 2024-08-05 14:30:30.
    Mást ebben nem tudok sajnos segíteni.

Megértésedet köszönöm!

Sauvage kedveli ezt.
  18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

08.01.-én mikor beléptem volna 2 fekete bari tolta a talicskát a képernyőn, úgy 30perc után kikapcsoltam a gépet. Később mikor már betudtam lépni akkor már nem kínált semmit. Mindegy ez van. Nagyon szépen köszönöm a segítségét, további jó munkát és hozzá egészséget kívánok.:)

19. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Ha belépéskor nem ajánlja fel az "Élet a farmon" ajándékait, akkor Rackónál kell lapozni, hogy megjelenjen.
    Itt vannak a képek az ismertetőből:
    "1. Különleges napi belépési ajándékok
    Rackónál, a napi belépési ajándékoknál megjelenik egy jobbra mutató nyíl:

Rákattintva átkerülünk a rendszer "fő" felületére. Ebben az ablakban tudjuk átvenni a naponta frissülő különleges belépési ajándékokat:
    "

A teljes ismertetőt itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

Othep és Sauvage kedveli ezt.
  20. soresne

soresne Fórumgróf

Szia !
    Nem tudom,hogy jó helyre írok,de a cserével van problémám.Kitettem Ütögetés kitehetőt és Kenyérgyümölcsfa jelent meg helyette,így tovább nem is folytattam.