Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    benéztem Hozzád, de én nem látok most problémát Nálad már:
    - Időhasadás küldetések:
    upload_2025-9-18_20-54-47.png

- Visszatérés Aquanautikába küldetéssorozat:

upload_2025-9-18_20-56-6.png

A képek Nálad készültek, az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem Nálad.
    Javaslom töröld a Sütiket (Cookies), lépj ki/be újra.
    Sok sikert!

2. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönöm szépen a segítséged! :)

Dolphin kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

upload_2025-9-18_21-5-46.png
    m
    Most készitettem, ezt mutatja ez az időhasadás

Ui.: A kép firefox böngészőben készült. Viszont most kiléptem és beléptem a kliensbe és ott meg tudtam csinálni az időhasadást. A többit még nem tudom sikerül-e most próbálkozom vele.

Utoljára szerkesztett: 18.9.25, 20:13
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a KI/Be lépés megvolt a kép készítés előtt? Sütiket törölted?
    Tudom, hogy milyen képet kaptatok, ameddig gond volt, de most már nem szabadna előjönnie.
    Javaslom, hogy zárj be mindent, töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat, indítsd újra a gépedet és utána próbáld meg ismételten.
    Persze, továbbíthatom ismételten a Központba, de mivel későre jár, ma már nem számítok válaszra.
    Kérlek, jelezz vissza, ha a javasoltakat elvégezted, hogy utána mit tapasztalsz.
    Sok sikert!

5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszönöm. A képhez utólag hozzáirtam, hogy az a firefox böngészőben készült. Onnan kiléptem persze takaritottam is utána majd kliensbe léptem be és ott már rendesen mutatta. Ott meg tudtam csinálni a hármast is és most jelenleg a 4-es kirakóst csinálom. Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Remélem csak haladni fogok most már. Nagyon remélem már nem jön elő semmilyen probléma. De ma már nem zargatlak, hiszen éppen eleget zargattalak eddig is. Bocsánat és nagyon köszönöm.