Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

A nagyfánál, az Élő legendák kupákat, már évekkel ezelőtt kiváltottam. Most, hogy a fejlesztéshez értem, tapasztalom, hogy egyik sincs meg. Mikor és hogy tűnt el, nem tudom. Segítenétek?
    Köszönöm előre is. Szép napot, jó munkát Farmerek!!!!
    ID4764703
    ugyanez a gond az akitakutya ID 13769964 farmon is.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a farmról csak úgy nem tud eltűnni semmi, max. máshol van, mint ahol keressük azt. Ilyen tárgy nincs a játékban, hogy Élő legenda kupa.
    Ellenőrzésem alapján az ID: 4764703 farmodon a Mezőgazdasági kupádat is és az Állattenyésztési kupádat is beadtad a Bölcs tölgy Élő legenda rúnájába, ez a rúna max-on van, így nem tudom itt milyen fejlesztésre gondolhatsz. A játék naplója alapján 2024-08-24 17:56:14-kor fejlesztetted maximumra a rúnát.
    upload_2024-11-12_13-56-9.png

Az ID: 13769964 farmodon a rúna 29. szinten van a Bölcs tölgyön, ide még egy fejlesztést be kell adnod ahhoz, hogy teljes legyen. A játék naplója alapján 2020-08-15 23:52:48-kor adtál be utoljára fejlesztést. A beadó gomb zöld:

upload_2024-11-12_14-6-14.png

Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek, pontosítsd a kérdésedet.
    Megértésedet köszönöm!

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az Élő legenda kupákat a Bölcs Tölgyön keresd. Ahogy írod, évekkel ezelőtt lehetett bedobálni a Bölcs Tölgy erre kijelölt runáiba.
    A fa egyenesen felfelé ívelő ágán a teteje felé haladva a háromszög ikonra kattintva találod meg.
    Sok sikert kívánok!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  4. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Köszönöm a választ!!!! Erre gondoltam!!! További szép napot kívánok!!!

Dolphin kedveli ezt.
  5. -MineRob-

-MineRob- Fórum-zöldfülű

Szia,
    a szerencseérmét hol találni és mire lehet használni ? Köszönöm a választ.

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

2024. augusztus 29 -én került játékba a Matrica albumok kibővítése: Matrica sorozat. Ennek a részletes ismertetőjét megtalálod az alábbi linken:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/

A Szerencseérme a Matrica sorozatok egyik kelléke.
    Szerencseérme
    Megszerezhető: akciók, eventek során nyerhető.
    Szükséges: automata műkődtetéséhez.

Az automatát tudod működtetni vele. 1-2 illetve 3 szerencsérme bedobásával jutalmat kapsz. Nagyon hasznos lehet, ha valami oknál fogva nincs elég matricád és nem tudod valamelyik albumodat a kívánt szintre emelni. 3 szerencsérme bedobásával matricát kapsz, de csak abban az esetben, ha már nincs elérhető, fejleszthető matricád.
    A Szerencseérméről bővebben olvashatsz itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399477

A Matrica sorozatok csevegőjét is érdemes olvasgatni. Sok kérdésedre válszt kaphatsz ott is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozatok-csevegője.25330/

Jelenleg az első sorozat lezárult. Még nem tudjuk, hogy mikor jön a következő, ezért érdemes figyelemmel kísérni a hivatalos tájékoztatókat, hogy te se maradj le róla.
    Sok sikert!

Dolphin, kigyo51, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Köszönöm, ilyesmire emlékeztem, csak nem pontos számokkal. Nem tudom, miért arattam manuálisan, de valsz. azért, mert kicentiztem, mikor érik a havasszépe, és már ott vártam a területen. Ha épp oda vagyok ugorva és úgy érik be alami fa, nem azonnal arat automatikusan, csak egy kis idővel később (talán a szerver-válasz ideje játszik).
    Tehát, 3 füvészkertbe pakoltam első körben, gyakorlatilag egyszerre, 11-07-20:38 körül. Megkapták a KK-kat, előtte aratott hangárokkal, ezért értek be gyorsan, ezeket azért arattam manuálisan, hogy azonnal be tudjak adni, és ne feledjem a propellert. Valsz. itt már zokni nem ment rá - vagy kitudja, az automata miatt. Majd gyorsítani akarván, vettem még fákat, és
    a másik 2 füvészkertbe bepakoltam 11-08-án 01: 11-kor és 10:38-kor. tehát este, éjjel és reggel, 3 teljesen különböző időpontban. Mégis, midőn feltettem az első kérdést, már teljesen egy időben értek meg. No, EZT nem értem, hogy mitől "érték utól" egymást! Nem mindig egyidőben lépek be, de KK-kat egyszerre kaptak. Tehát akármennyivel is csökkentették az érési időt, kellett különbségnek lenni.
    Bocs, ha hasogatom a szőrszálakat, ritkán fordul elő velem, ígérem ezután is!

Viszont lenne még egy kérdésem, teljesen más témában:
    Bahamán nincs virággyorsító rekeszes bónusz, vagy csak nekem nincs, azért nem jelenik meg?
    Köszi!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs.
    A Bónuszlexikonban minden ilyen kérdésre választ kapsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én itt a Fórumon több infót nem tudok a témában hozni Neked, mint ahogy írtam, nem mindig találjuk meg a miértekre a választ, főleg, ha ez több napos múlt már.
    Persze, van lehetőséged a Supporthoz fordulni, kérlek, hogy az ott kapott válaszból a fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A bejelentésbe olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a válasz oda fog érkezni.
    Ha a bejelentéskor problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkentened, ezt a CTRL és - jel, vagy a CTRL és egérgörgővel tudod beállítani - a bejelentés beküldését követően pedig vissza tudod állítani (CTRL és + gomb vagy egérgörgő használatával).
    A másik kérdésedre pedig Játékostársadtól kaptál választ már.
    További jó játékot!

Swartsch, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. sárkány-ka

sárkány-ka Fórumprofi

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy miért van megint a jobb oldalon reklám felület ami csak akkor fog eltünni ha vásárolunk. Mind a három farmomon megjelent. Ez azért már tulzás.

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Milyen böngészőben tapasztaltad a problémát? Próbáltad-e esetleg másik böngészőben?
    Ha mégis azt szeretnéd hogy közelebbről meg tudjuk vizsgálni a problémát, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t.

12. sárkány-ka

sárkány-ka Fórumprofi

Szia! Köszönöm, de szerencsére már eltünt.

Dolphin kedveli ezt.
  13. alievi

alievi Járnitanuló

Sziasztok!
    Nincs elég kaméleonom, de nem találom az ólat, és vásárolni sem tudok,
    mert ott sincs.
    Ezért nem fogok tudni eljutni a felhőig. Csak én jártam így?

puszi!
    alievi
    ID 5733063

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Szalamandra* farmos állat. *kaméleon (elnézést, Othep)
    A farmon lévő piros kosár alatt keresd, a Bari ikonnál.
    Használd a keresőt.

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. alievi

alievi Járnitanuló

köszönöm, a Bahamán kerestem.

Othep kedveli ezt.
  16. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy hol találom meg, hogy a különböző fejlesztései mit adnak a Nasitanyának, a Léggömbgyárnak,az Alkimista labornak és a Kunyó2-nek, ami nekem most szörfös kunyhó. Nagyon köszönöm.

17. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Az Enciklopédiában mindent megtalálsz itt:
    A Régi erdei kunyhó dekorról és fejlesztéseiről pedig itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-történetek-1-6-napi-gazdaköri-küldetéses-event.25605/#post-1411244

Utoljára szerkesztett: 18.11.24
    aida2330, -ágianyu33-, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  18. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok fagyalne58 a piacon ma vettem papagájt de a raktárban nincs meg pedig lefogta az árát több mint 100 db vásároltam

19. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szükségem lenne a Farm neveden kívül egy Farm ID-ra.
    A farm ID-t kliensen a beállítások fülön éred el, böngészőben pedig a játék alján található.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

6795167