Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A Kroki feladat a Teliholdas területen volt és én ott is hagytam, mert azt írták,hogy ott lehet tenyészteni,most mivel bezárt a terület nem lehet a kivenni és így a feladatot nem tudom megcsinálni , mit lehet ilyenkor tenni ,hogy kikerüljön a Teliholdas területről

2. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Nálam ugyanez van.o_O

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a Kroki tanyát a tegnap véget ért eventben (Kockás-mocsár történetei) lehetett megszerezni.
    Ez egy teliholdas új ól, ahogy <<ITT>> bemutatásra került.
    A Gazdaköri feladat állandó, amikor legközelebb kinyit a Teliholdas, akkor fogjátok tudni a szükséges Krokikat termelni hozzá.
    További jó játékot!

20041029 kedveli ezt.
  4. 20041029

20041029 Járnitanuló

Köszönöm a választ

5. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kérdésem lenne az állandó gazdaköri feladatokban megjelent Kockás-mocsár történetei feladatról.
    A benne levő szúrszop fához és a krokihoz hozzá lehet majd jutni a teliholdnál, Jack boltjában?
    (Ha már állandóvá vált a gazdaköriben a feladat, akkor úgy lenne igazságos, hogy az is hozzájusson, aki valamilyen oknál fogva lemaradt a mocsaras eventről.)
    A választ előre is köszönöm szépen!
    Böbebaba60 ID: 4507014

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Erről jelenleg nincs információnk.
    Korábban is voltak olyan ólak, fák amik eventnyeremények voltak és csak jóval később lehetett valamilyen formában hozzájutni.
    Ha, lesz ilyen lehetőség a későbbiekben - a gyakorlatnak megfelelően - közleményben fogunk hírt adni róla. De, hogy ez mikor lesz, azt nem tudjuk megmondani.
    Az újdonságokról ITT olvashatsz bővebben. Ha, elérhető lenne Jack boltjában, akkor már be lenne írva a tájékoztatóba és az is , hogy mik a kiváltás feltételei.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  7. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a választ!
    Sajnálatos módon én valami miatt lemaradtam az információról!

Luminary kedveli ezt.
  8. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

Köszönöm. megtaláltam.

Luminary kedveli ezt.