Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján az elmúlt napokban Alap humuszt és Luxus humuszt állítottál elő csak.
    Illetve ma 6 db Alap faanyag-ot készítettél.
    Azért nem teljesül a feladat, mert nem jó kelléket állítasz elő. A feladat 6 db Minőségi humusz előállítását kéri.
    Minőségi humuszt (két csillagos) állíts elő, 6 db-ot, és teljesülni fog a feladat.

Ne aggódj, bele fogsz majd rázódni, csak gyakorolni kell. Sok sikert. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget. Útmutatásod alapján beállítottam a gépházban az egér sebességét maximumra. Ennek ellenére sem tudok úgy kattintani, hogy felugorjon a lap magától. Egyesével tudom odatuszkolni a helyére, így sajnos mindig kifutok az időből.

4. Othep

Szia.

Jeleztük a központ felé - több nemzet is tapasztalta a problémát.
    Egyenlőre több információval nem rendelkezünk.
    Szíves megértésedet köszönöm. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Sajnos, nem tudunk többet segíteni ezzel kapcsolatban. :(
    Javasoljuk informatikai szakember felkeresését.

6. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  7. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

sticzmaria55 ID:4678918 miért nem tudom beváltani az emailben kapott kódot?

8. Othep

Szia.

Lehet, hogy nem helyesen írod be.
    Beváltáskor ügyelni kell, a 0 (nulla) és O betű közötti különbségre, nem szabad az egyiket a másikkal helyettesíteni, és kellenek bele a gondolatjelek.
    Ha pedig másolod, akkor ne legyen se előtte, se utána szóköz.
    Arra is figyelni kell, hogy minden kód csak azon a farmon váltható be, amely farm ID-je szerepel a levélben.
    Az is lehet, hogy már beváltottad, bár erről kapnod kell egy figyelmeztető ablakot.
    Próbáld meg még egyszer helyesen beírni a kódot.
    Legegyszerűbb kijelölni egérrel, vigyázva, hogy ne legyen előtte-utána szóköz, majd a beváltó ablakon megnyomni a kettős négyzetet, és amikor a kód megjelenik az ablakocskában akkor a pipát, és kész.

upload_2026-1-24_19-40-38.png

Jön a megerősítő ablak a beváltásról, és kész.
    Esetleg arról is jöhet, hogy már beváltottad.
    Ha nem sikerül így sem a beváltás, jelezz vissza, kérlek.

macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  9. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

köszi, próbálkozom

változatlanul azt írja hogy ez a kód nem található a rendszerben, már minden variációt kipróbáltam, értem ezalatt a v betüt

Bocsi törlés az egész ez a 2022 évi volt, a mostanit még nem kaptam

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.26
    Luminary és Othep kedveli ezt.
  10. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Sziasztok bocsánat hogy itt kérdezem meg nem találtam más helyet. Szeretném meg kérdezni hogy hol találom meg, a HÁZI KENDVENCET. segitséget előre is köszönöm. További jó játékot . Klaumaci ID13748004

11. Othep

Szia.

Teljesen jó helyen kérdezel. :)
    Házi kedvenc minden, ami tojásból fejlődik ki.
    A zöld linken nézheted meg őket:

macimami1958, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    itt válaszolok a felvetésedre, a Felröpis topik nem alkalmas erre.
    Felröpi szerzéshez érdemes még a Pajtádban körülnézni, van-e esetleg Varázsfád, ami nincs kirakva területre. Éjszakára érdemes hosszú érésű növényt ültetni, ami a reggeli aratásig beérik, s a vetéshez 1x1-es talajt használni. Az eventnövény is egész jól adja, mert 8 órás.
    Kérd meg a Szomszédaidat is, hogy ők is ezt küldjenek az event alatt.
    Az Eventsegédlet topikban több hasznos tanácsot is találsz, kattints <<IDE>>.
    Sok sikert!

Sali~*.*, barbi021951 és Baby72 kedveli ezt.
  13. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!

Itt a szülinap, de mikor kapjuk azt a felhőt, amire a tavalyi Rackó dekorokat lehet tenni?
    Köszönöm,
    Ádám

14. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia! Azt a felhőt még nem kaptuk meg. Kérlek kövesd figyelemmel a Híreket, abból értesülhetsz arról, hogy mikor kapjuk meg a felhőt.

Sali~*.*, macimami1958, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  15. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, tudja valaki hogy a sulikezdő függönyöknek hogy hivják az alapját? Most vettem észre van 4 db belőle és nem tudom mire rátenni, gondolom más neve lehet mert nem találtam ilyen kitehetőt a farmomon. Ha van függöny, valahol alapom is kell legyen hozzá.

Köszönöm.

16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Szellemiskola - hétvégi gazdaköri küldetésekben lehetett a dekort és a fejlesztéseket megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szellemiskola-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26865/

ID nélkül nem tudok ellenőrzést végezni a farmodon, hogy egyáltalán megszerezted-e az alap dekort.
    Ha, szeretnéd, akkor kérlek pótold az adaatokat.

További jó játékot!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  17. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

.missrofi. ID: 8266486 sajnos nem emlékszem hogy megszereztem-e. Köszönöm ha megnézed.

18. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elnézésedet kérem, az alap dekort mindenki megkapta, aki belépett a játékba az event ideje alatt.

Az event ismertetője szerint:

A Sulikezdő 1 alap dekort Mindenki megkapja az event indulása utáni első belépéskor. Ha valaki esetleg az első hétvégén nem tud belépni, akkor a 2. vagy 3. hétvégén belépve fogja megkapni a dekort.
    A 3 hétvége során fejlesztéseket tudunk a dekorhoz szerezni, összesen 7 darabot, függöny formában, ezt kell a dekorra helyeznünk.

Jelenleg Sulikezdő 3 néven találod meg a Kísértetjárta kúriában:
    upload_2026-1-27_14-33-50.png

Négy további fejlesztéssel Sulikezdő 8. szintre tudod fejleszteni.

Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  19. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...meg akarom vásárolni a házi kedvencet...és úgy láttam van olyan akció hogy 750 FA meg supertrágya és még más ....azt hiszem
    3500 ft. áron....de nem vagyok benne biztos..:) mert azóta sem találom sehol...A farmos területen láttam a kosárfülnél balra és most nincs a vásárlandók közt. Úgy láttam mától 10 órától. Légy szives írd már meg hol találom ha van ilyen..

20. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérlek hozz ID számot, mert így nem tudjuk megnézni, hogy nálad milyen ajánlat volt/van. :)

Swartsch, szellorozsa, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.