Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Köszönöm. Közben letöltöttem a klienst, azon megjelentek a beadandó feladatok a macskásnál.

Utoljára szerkesztett: 18.9.25
    Sali~*.*, Farm_Tadity_ és Dolphin kedveli ezt.
  2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Értem és köszönöm. Azt elfelejtettem irni hogy én klienssel játszom. Nem böngészővel. Mert látom másnak sem jön elő bár neki böngészőben nem jött elő.

Sali~*.* és CsakJucinak12 kedveli ezt.
  3. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Most már a kliens sem működik....

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    vizsgálják a farmjaitokon a problémát, dolgoznak rajta a Központban, a probléma nem általános, csak néhány farmot érint.
    Türelmeteket kérjük a hiba elhárításáig.
    Megértéseteket köszönjük!

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet. A Központ visszajelzése alapján a hibát a Te farmodon elhárították. Kérlek lépj ki, majd a bejelentkezést követően próbáld ki.
    Jelezz majd vissza kérlek, hogy helyreállt-e rend Nálad.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet. A Központ visszajelzése alapján sikerült elhárítani a problémát Nálad is. Kérlek, lépj ki, zárd be a böngészőt, s egy újraindítást követően nézz be az event ablakba.
    Jelezz vissza, hogy helyreállt-e a rend Nálad is.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Böngészőből kiléptem, majd be. Gyorsítótárat ürítettem, mégsem megy a Chrome-ban, a kliensben megy, de a macskás kör kész, nem enged be az időhasadásba és a nautikába, mindig a macskás 6 elvégzett feladatát adja be.

8. Dolphin

Szia,
    most jutottam be Hozzád, a Macskással valóban készen vagy, az Időhasadással is már haladtál. Chrome böngészőben nem látok problémát Nálad:
    upload_2025-9-18_20-7-39.png

A Visszatérés az Aquanautikába is be tudnék adni:
    upload_2025-9-18_20-9-40.png

És Az egy nap a múzeumban puzzlenál is lhívhatóak a puzzledarabkák:
    upload_2025-9-18_20-11-18.png

A képeket Nálad készítettem, amit javasolni tudok, hogy lépj ki mindenhonnan és jelentkezz be ismételten.
    Reméljük rendben lesz minden most már Nálad is.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A "Kertek felfedezője" küldetéssel nálam valami gond van.
    A zsályás feladat egyszer nagy nehezen megjelent (géptakarítás és sokadik ki és belépést követően), de azóta sem tudom újra megnyitni.
    Sajnos gőzöm sincs, hogy sikerült-e elindítanom az órát, vagy sem.
    Ránéznétek, hogy mi lehet a probléma? Miért nem jelennek meg a küldetés feladatai és miért német a szövegbuborékban a kiírás?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Gazda: Coff66 ID: 11322023

10. Farm_Tadity_

Hát igen köszönöm szépen, azt sikerült megcsinálnom. Vagyis a macskásból az 1-es feladatrészt. És sikerült megcsinálnom a 2-es mező kirakóst is. De a macskás 2-es feladatnál ismét nem mutatja a magyar szöveget és a beadandókat. És a 3-as mezőnél és a 6-os mezőnél is ugyanaz a helyzet. Nem jelenik meg magyarul egyik helyen sem a szöveg. És nem mutatja mit kell beadni. Úgyhogy megint csak elakadtam. Bocsi, hogy ennyi bajt okozok, vagyis nem is én okozom, (hanem a játék selejtes). Bocsi hogy ezt irom. De megint csak a segitségedre szorulok. Ja és próbáltam klienssel és firefoy böngészővel is egyiknél sem mutatja.

11. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-09-18 20:08:55-kor indítottad el a Kertek felfedezője időre menő kihívást.
    A feladatot 2025-09-19 06:08:55-ig kell teljesítened.
    Az ablakban a jobb felső sarokban látod a még rendelkezésre álló időt, eddig nem szállítottál még be ebbe a feladatba - a kép Nálad készült:
    upload_2025-9-18_20-46-20.png

Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* és Coff66 kedveli ezt.
  12. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Köszönöm szépen a segítséget.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, de én nem látok most problémát Nálad már:
    - Időhasadás küldetések:
    upload_2025-9-18_20-54-47.png

- Visszatérés Aquanautikába küldetéssorozat:

upload_2025-9-18_20-56-6.png

A képek Nálad készültek, az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem Nálad.
    Javaslom töröld a Sütiket (Cookies), lépj ki/be újra.
    Sok sikert!

14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönöm szépen a segítséged! :)

Dolphin kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

upload_2025-9-18_21-5-46.png
    m
    Most készitettem, ezt mutatja ez az időhasadás

Ui.: A kép firefox böngészőben készült. Viszont most kiléptem és beléptem a kliensbe és ott meg tudtam csinálni az időhasadást. A többit még nem tudom sikerül-e most próbálkozom vele.

Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a KI/Be lépés megvolt a kép készítés előtt? Sütiket törölted?
    Tudom, hogy milyen képet kaptatok, ameddig gond volt, de most már nem szabadna előjönnie.
    Javaslom, hogy zárj be mindent, töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat, indítsd újra a gépedet és utána próbáld meg ismételten.
    Persze, továbbíthatom ismételten a Központba, de mivel későre jár, ma már nem számítok válaszra.
    Kérlek, jelezz vissza, ha a javasoltakat elvégezted, hogy utána mit tapasztalsz.
    Sok sikert!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Köszönöm. A képhez utólag hozzáirtam, hogy az a firefox böngészőben készült. Onnan kiléptem persze takaritottam is utána majd kliensbe léptem be és ott már rendesen mutatta. Ott meg tudtam csinálni a hármast is és most jelenleg a 4-es kirakóst csinálom. Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Remélem csak haladni fogok most már. Nagyon remélem már nem jön elő semmilyen probléma. De ma már nem zargatlak, hiszen éppen eleget zargattalak eddig is. Bocsánat és nagyon köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    nem zargattál, hisz ezért vagyunk itt, hogy segítsünk, ha problémátok van.
    Örülök, ha kliensben tudtál haladni, reméljük már nem jön elő a probléma többször.
    Ha mégis, akkor jelezz.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Sziasztok !Nem müködik rendesen eltúnek a bevetett földjeim és szupertrágyával beszórtam csak a vízet és a trágyát mutatja másodszor is beszórtam csak nem fog megint eltúnni. vigyor36 ID: 50615788

20. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam az event csevegőből segítségkérő topikba, a Csevegők nem alkalmasak segítségkérésre.
    Amit javasolni tudok, hogy ne válts túl gyorsan területet a ténykedések után, mert akkor előfordulhat, hogy nem jut el az információ a szerverig.
    Ma kétszer látok Szupertrágya használatot Nálad:
    - 2025-09-19 08:17-kor használtál 35 db-ot, kézzel tetted a földekre
    - 2025-09-19 09:18-kor munkások segítségével 97-t tettél a földekre.
    További jó játékot!