Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt.
    Az északi eventen nem tudom elkezdeni a hajó fejlesztését, igy a felhősor megszerzését. Terményem van.
    Mit tegyek?
    Köszönöm: mosa70 ID 6348127

2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!

Próbáld meg, hogy az eventes területen lépsz be a feladathoz, nem pedig a beadási ablakban épületet váltva.
    VAGY: ha a beadási ablakban lépsz be, akkor beadás előtt kattints egyet középen a képre, hogy átváltson az előzőleg már kiválasztott, és elkezdett feladatsorra.
    Nézd meg ezt a Közleményt is, ezzel a problémával kapcsolatban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. milangazduram

milangazduram Fórum-zöldfülű

Szia!
    Sziasztok! Mit csináltam rosszul? A "Hatalmas pajzszúzó-t" valamint a "Viking Hokit" nem kaptam meg. Mind a kettő felhő meg van.
    Én Úgy látom, hogy a feladatokat megcsináltam. Szeretném ha megnéznétek a farmomat. Köszönöm ID 27219092

4. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Szép napot .Ma befejeztem a barifejest de nem kaptam ajándékot. ID:11396026. Köszönöm.

5. milangazduram

Bárhogy próbálom a közlemények alapján a belépést nem adja meg a dekorokat.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    attól mert több bejegyzést írsz, nem lesz előbb válaszod, csak nekünk Moderátoroknak okozol plusz feladatot.
    Amikor nincs Moderátor műszakban, nem tudunk válaszolni a kérdéseitekre. Köszönjük, ha a jövőben picit türelmesebb vagy.

Én azt látom, hogy a két keresett dekort még nem szerezted meg. Az Ismertetőben és/vagy az eventablakban Te is tudod ellenőrizni, melyik dekort honnan tudjuk megszerezni és hol tartasz.
    A Viking hokit az Íjászlőtéres részen (2-s számmal jelölve) tudjuk megszerezni, itt 3 feladatsorból kell egyet választani; a Hatalmas pajzszúzás dekort pedig a Viking hosszúháznál (1-s számmal jelölve) kapjuk meg.
    upload_2025-12-10_14-57-47.png

Itt még két feladat van vissza:
    upload_2025-12-10_14-57-11.png

Itt még 3 feladat hiányzik:

upload_2025-12-10_14-59-30.png

Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-12-10 06:24:50-kor jóváírásra került a 7-napos sorozatra a Bónuszláda jutalom, a Dobozban a Váza ikon alatt találod.
    További sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    segített Játékostársunk válasza?
    Fontos, hogy a Hajóra kattints, s úgy fogsz tudni beadni a feladatba, ha a 3 feladatsorból egyet kiválasztottál.
    upload_2025-12-10_15-6-41.png
    Ha nem boldogulsz, jelezz vissza.
    Sok sikert!

9. milangazduram

Elfogadom amit írtál, bocsánat ha úgy látszik, hogy türelmetlen vagyok. Nem akartam. Amit írtál, hogy még vissza van, ezt azért nem értem, mert a harmadik feladatnál azt a tájékoztatást kaptuk, hogy csak az egyiket kell megcsinálni. Ezt Én meg is csináltam a 6.-at. Kétségbeesésemben kezdtem el csinálni a 4 és 5. feladatot. Úgy gondoltam a híd, a mézsörösterem, Ingríd háza, és a Sárkányhajó kész, teljesítettem a feladatokat. Már csak a baltadobálás kell.

10. Dolphin

Szia,
    az Ismertetőben is jól látszik, hogy két építménynél volt 3 feladatsor, amiből választani tudtunk. Minden más építménynél egy-egy feladatsor volt a jutalmakért.
    Az egyik az az Építmény volt, amit az előbbi képemen a 2-s számmal jelöltem, a másik a hajó volt, amit a #1048-as válaszban vittem egy másik Játékosnak.
    upload_2025-12-10_15-35-53.png

Összesen 6 építmény fejlesztése volt a feladat a 2 hét alatt.
    Kár, hogy utolsó nap délután jöttél csak a kérdéseiddel, ha bizonytalan voltál. De az Ismertetőben ez minden szerepelt, hol mi a jutalom, hol mit kell teljesíteni.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Ó köszönöm.

12. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    2 sulikezdés fejlesztést találtam a pajtámban...nem találom az alapot amire rá tudom tenni ;)
    Ha tudnátok segíteni merre találom, megköszönném :)
    Kuzdern ID:33361716

13. Dolphin

Szia,
    a Kísértetjárta kúriában találod a Sulikezdő 6 nevű dekort, arra fogod tudni felrakni a maradék két fejlesztést.
    Az alsó részen, középtáj felé haladva (balról) fogod megtalálni.

javaslat: a fejlesztendő dekorokat érdemes alsó sorba, vagy sarokba rakni, hogy könnyebben megtaláljuk, amikor a későbbiekben fejlesztést raknánk még rá - persze máskor is segítünk a keresésben, ha úgy adódna.
    További jó játékot!

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Megvan, és ahogy ígértem Köszönöm ;)

Dolphin kedveli ezt.