Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok :)
    Azt szeretném kérdezni hogy TOP 3 -s bódéban megnyerhető Szárnybontogató az dekor ? Mert nem találok képet róla ,de nem is találom hol lehet. Esetleg ha dekor meg lehetne nézni hogy ki raktam -e és hova ?
    ID: 1804235

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem dekor, a Vakond terményes ólja.
    Több infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-885813

A dekorok tulajdonságait a /Dekorbázis - ból tudod a legkönnyebben kikeresni.

macimami1958, -ágianyu33- és Enikő65 kedveli ezt.
  3. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  4. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Köszönöm a kedves szavaidat:music:

Othep kedveli ezt.
  5. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Szia Az Ószi Fesztivál 5 felhősor a paszulyon mikor kapom meg ??Köszönöm.

6. Othep

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

Sziasztok! Az szeretném megkérdezni, hogy kb. másfélórája vásároltam farmpengőért, 1x,50db és 2x100db szupertrágyát,50 illetve 160 fpengőért, vettem 2x50db és 2x20db kacsakata trágyát 180 illetve 100 farmpengőért. A szupertrágyát megkaptam a kacsakatát nem. Legyetek szívesek utána nézni, köszönöm. szupermuter51 ID:24796610

8. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ, de a hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Csak megerősítést kérnék abban, hogy az őszi fesztivál játékban, ha megcsinálom a 3 bódét, akkor a leírtak alapján még nem szerzem meg a felhőt, csak akkor ha elkezdem a TOP-ot és azt játszom? Meddig kell játszani, hogy elérjek a felhőig?

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőt azok kapják meg, akik bent maradnak a TOP1000-ben.

Othep kedveli ezt.
  11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a választ.
    Akkor én végeztem is a játékkal, nem szóróm a nehezen megszerzett javakat a bizonytalanra.
    További jó játékot .