Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyapjas érme az Élet a farmon programhoz tartozó fizetőeszköz, s a Rackó árui boltban tudod elkölteni.
    A Bolt bejárata a Gazdaköri küldetésnél található:

Itt olvashatsz róla bővebben - a képet is innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741

Amennyiben bónuszt váltasz ki, figyelj rá, hogy azonnal indul - ahogy az az ismertetőben is szerepel.
    Jó költekezést!

2. cicanya

cicanya Haladó

sziasztok. Hol találom a balzsamkörtét. Van még más is amit nem tudok, nem találok.

3. Csiziee

Csiziee Haladó

Sziasztok! Az új titokzatos ládákat learattam, de nem bontja ki, mindig azt jelzi hogy nincs learatva? Mi lehet a gond?
    id16474967, köszi!

4. Dolphin

Szia,
    a Balzsamkörte bahás növény, mely 2023. novemberében került játékba. Ahhoz, hogy vetőmagot tudj venni belőle, ki kell váltanod a Balzsamkörte szobrot a Maja majmok szentélyében a 13. kamrában. A felső polcon fogod megtalálni.
    Itt találsz erről információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-1352354
    Lehetőleg egy bejegyzésben gyűjtsd össze a többi felmerült kérdésed, s akkor azokra is igyekszem választ hozni Neked.
    Megértésedet köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    a Világító torony területeden látok Nálad 3 db beérett „Tavaszi dal” titokzatos ládát, aratás nem jelenik meg a Játék naplójában. Javaslom lépj ki, töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótárat, s ezt követően próbáld meg újra.
    Ha nem jársz sikerrel, s felhatalmazást adsz rá, akkor learatjuk Neked őket.
    Megértésedet köszönöm!

6. ilmacska

ilmacska Fórum-zöldfülű

Szia.jó ideje nem játszottam,párnapja vissza tértem,vanaz élet a farmon amibeen a mai nap az ajándék 6 farmarany volt .örültem neki mert mindennel el vagyok maradva, de sajnos nem kaptam meg. meg kérhetlek hogy nézd meg nekem ilmacska ID 17044478

7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ma a 8-as ajándékcsomagot vetted át, amiben 1x "Piccolo" titokzatos láda és 25x Csillag volt, ezek mind jóváíródtak a farmodon. Amint azt Te is láthatod a 9-es csomagban lesz a 6 FA, amit legkorábban holnap fogsz tudni átvenni:
    upload_2024-8-14_10-23-24.png
    Amint adott napon átvesszük az ajándékot, a felületen már a következőt látjuk, s alul megjelenik az óra, hogy ezt a csomagot mikor tudjuk legkorábban átvenni.
    A programról, az ajándékcsomagok tartalmáról itt tudsz olvasni bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

ilmacska és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. ilmacska

ilmacska Fórum-zöldfülű

nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, akkor el néztem bocsánat

Dolphin kedveli ezt.
  9. Csiziee

Csiziee Haladó

Szia! Arattam, géppel kézzel, töröltem mindkét böngészőből a cookie-kat. De így sem megy. Azt látom, hogy learatom, és újra elindul a számláló. Kérlek arassátok le. Köszönöm

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mivel a jelentésemre nem kaptam választ, Szeretném tudni, hogy megtehetem-e, hogy beleírok egy moderátor által szerkesztett hozzászólásomba, vagy sem? Van-e erre valamilyen szabály, hogy megtehetem-e? Holnap is szeretnék még fórumra jönni.

11. Dolphin

Szia,
    nem kell több bejegyzést írnod, olvastam a jelzésedet, vizsgáltuk, s közben el kellett mennem, így nem tudtam még reagálni rá. Nem tudtuk mi sem learatni, így továbbítottuk a hibás működést a Központ felé, ők pedig vizsgálják az okot.
    Türelmedet kérjük a probléma elhárításáig.
    Megértésedet köszönöm!

12. Csiziee

Csiziee Haladó

Válaszodat köszönöm, azért írtam duplán, mert az első válaszomat sem láttam, találtam. Bocsi, köszi!

13. Dolphin

Szia,
    #289 alatt találod, kicsit görgesd feljebb ezt az oldalt.

14. Dolphin

Szia,
    attól mert több helyre írsz, nem lesz előbb válaszod egy kérdésre. Ha nincs Moderátor a gépnél, nem tud válaszolni sem Jelentésre, sem Segítségkérő topikba. Jelentésedre elküldtem a választ már.
    Saját bejegyzést bármikor módosíthatsz (értelemszerűen, amit Modiként javítottam, azt ne írd vissza rosszra).
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a választ. Rosszra (?) újra írni nem volt szándékomban. A jelentésben úgy emlékszem le is írtam, hogy Toma segítségét szeretném beleírni. A jelentésre a választ, megyek és megkeresem, mert nem olvastam.

Swartsch kedveli ezt.
  16. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

Szia.Azt szeretném kérdezni, hogy az üdvözlő játéknak vége van? Az pontokat meddig lehet kiváltani?

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen vége van. Akkor váltod be a gyapjas érméket amikor szeretnéd. Nincs időkorlátja. :)

18. gicus1987

gicus1987 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az új titokzatos ládákat letettem a hajótöröttek partjára, de nem tudom learatni.
    Kérlek segítsetek benne! Láttam az előző posztokat, kérlek arassátok le!
    Köszönöm!
    id: 53145695

19. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. további szép napot! Megmondanád hol találom?

Ninett79 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    ha átvetted mind a 14 ajándékcsomagot és befejezted mind a 7 Gazdaköri küldetést, akkor nincs más teendőd, mint elkölteni a Gyapjas érméket.
    A Gyapjas érméket a Rackó árui boltban tudod elkölteni. A Bolt bejárata a Gazdaköri küldetésnél található:
    Itt olvashatsz róla bővebben - a képet is innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741

Amennyiben bónuszt váltasz ki, figyelj rá, hogy azonnal indul - ahogy az az ismertetőben is szerepel.
    Jó költekezést!