Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt.
    Az északi eventen nem tudom elkezdeni a hajó fejlesztését, igy a felhősor megszerzését. Terményem van.
    Mit tegyek?
    Köszönöm: mosa70 ID 6348127

2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!

Próbáld meg, hogy az eventes területen lépsz be a feladathoz, nem pedig a beadási ablakban épületet váltva.
    VAGY: ha a beadási ablakban lépsz be, akkor beadás előtt kattints egyet középen a képre, hogy átváltson az előzőleg már kiválasztott, és elkezdett feladatsorra.
    Nézd meg ezt a Közleményt is, ezzel a problémával kapcsolatban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. milangazduram

milangazduram Fórum-zöldfülű

Szia!
    Sziasztok! Mit csináltam rosszul? A "Hatalmas pajzszúzó-t" valamint a "Viking Hokit" nem kaptam meg. Mind a kettő felhő meg van.
    Én Úgy látom, hogy a feladatokat megcsináltam. Szeretném ha megnéznétek a farmomat. Köszönöm ID 27219092

4. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Szép napot .Ma befejeztem a barifejest de nem kaptam ajándékot. ID:11396026. Köszönöm.