Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a türelmedet.

Beérkezett a supportra a megkeresésed - mind a kettő erről a farmnévről.
    Fogsz választ kapni, ne légy türelmetlen, ne nyugtalankodj.
    Több megkeresést is kell kezelni a supporton, és mint korábban én is írtam, némelyiknek az elintézési ideje hosszabb időt is igénybe vehet.
    A munkatársak kérik, hogy ne írj többet ebben a témában, mert csak a válaszidőt hosszabbítod meg, ha az új bejelentésekkel is foglalkoznia kell a Payment supportos ügyintézőnek.
    A Központ pénzügyekkel foglalkozó részlegét is fel kell keresniük, ez több időt vesz igénybe.
    Ugyanis a Bigpoint játékait világszerte több százmillió játékos használja, akik probléma esetén szintén a németországi központ különböző részlegeihez fordulhatnak.
    Tehát további szíves türelmedet kérjük / kérik. :)

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

ID:40286162 jollygazda66
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: a dominós játéknél folytatni szerettem volna a kirakást, lefagyott, újraindításnál nem adta vissza a már kirakottat és mivel csak 1 van ,nem tudom tovább folytatni. A naptejet is ha elhasználom, folytatásnál nem kapok 5 cserét.
    Lehet én nem értek jól valamit:(

Utoljára szerkesztett: 16.6.25, 08:04
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden pályán 5 db csere lehetőségünk van, ebből 1 ingyenes és 4 pedig 1-1 Naptej felhasználásába kerül.
    Minden pályán célszerű úgy lerakni az első dominót, hogy legyen folytatási lehetőség, mert, ha két dominót már leraktunk a játéktérbe, akkor be tudjuk azt fejezni, ha nincs megfelelő dominónk a folytatáshoz. A cseréket (a Fogaskerékérmét adó mintázathoz) csak ezt követően célszerű elkezdeni.
    Benézek Hozzád, hogy mi a probléma Nálad, türelmedet kérem addig.

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Elsőnek egy olyan elemet raktál le, amihez nincs már kapcsolódó elem, de szerencsére a Strandlabda mellett van még üres négyzet, így tudod folytatni a játékot, nincs lefagyva.
    A három elem közül bármelyiket lerakhatod a labda mellé, ha az első elemmel kezdenéd, akkor ott mindenképpen a piros oldalt fogd meg, hogy tudd utána folytatni az elemekkel. A cseréket már mind elhasználtad ezen a pályán, így ha lerakod a dominókat, akkor azokkal kell folytatnod, amit majd lehívsz.
    upload_2025-6-16_10-41-39.png

Ha úgy gondolod, h ez a pálya nem megfelelő számodra, akkor a második lerakott dominó után a Részvétel gombra kattintva be tudod fejezni, s utána egy új pályát kapsz, ahol ismét lesz majd 5 csere lehetőséged. Ott már figyelj az előző válaszomban írt tanácsokra.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Othep, Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  6. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm, arra nem is gondoltam, hogy a labda méllé másikat is tehetek. Sokat segítettél, még egyszer köszi!:D

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  7. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Bocsi, hogy megint zavarlak, DE, most a fogaskereket nem írja jóvá, most éppen 53-at, de már többször előfordult....
    Kérlek segíts, hiába katt a Részvétel gombra semmi!
    jollygazda66 ID:40286162

8. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok! Lehet tudni, hogy mi az oka, amikor a terményes ólak napja van, az egyik farmon 6.29 a másikon 44 perccel hosszabb az érésidő?

9. Dolphin

Szia,
    Fogaskerékérmét csak akkor kapsz, ha az alábbi mintázatból legalább kettő elem van egymás mellett elhelyezve a játéktáblán:
    upload_2025-6-16_12-48-58.png
    Minél több elemet tudsz összefüggően elhelyezni, annál több Fogaskerékérme lesz a jutalmad.

Ezt mutatja is az összegző, amikor rányomsz a Részvétel gombra:
    upload_2025-6-16_12-51-2.png
    A jóváírás akkor történik meg, amikor ezen az ablakon megnyomod a Részvétel gombot, ekkor felugró ablakban értesülsz a jóváírt tételekről.
    Mikor volt az a mini-játékod, amiben 53 Fogaskerékérmét jelzett a rendszer? Én nem látok a Játék naplójában ilyet, ahol ennyi elemet leraktál volna az elmúlt időszakban.
    2025-06-16 12:31:16-kor fejezted be az utolsót, ekkor 3 dominót helyeztél ki, s a jutalmad 274.800 TTP volt. Ebből az elemből volt csak összefüggő alakzatod:
    Előtte levő mini-játékban 2 db elhelyezett Dominód volt, arra 1 db Fogaskerékérmét és 54.960 TTP-t kaptál, 2025-06-16 12:21:37-kor.

53 Fogaskerékérméhez ennél sokkal több elemet kell a táblán elhelyezni. Minden pályán 4 mintázatot oszt a rendszer, ezekből alakulnak ki a dominók, amiket fel kell raknunk a pályára.

Jelenleg 1 malomterméked van, így most nem érdemes még belefognod az új táblába. A jobb felső sarokban a felkiáltó jelre kattintva láthatod, hogy ezen a pályán melyik 4 mintázatot fogod látni a dominókon, ebből kell majd minél nagyobb összefüggő egyforma alakzatot létrehoznod:
    upload_2025-6-16_13-1-48.png

Sok sikert majd a pályához, ha lesz ismét malomterméked.

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    lehet nincs kiváltva a másik farmon a Bölcs tölgyön "A barkácsolás mestere" rúna, vagy más érési időre ható felhő, dekor aktív a két farmon.
    A Bónuszlexikonban itt találod, hogy mik vannak hatással a terményes ólak érési idejére a vízen túl:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-4#post-1043526
    Farm név és Farm ID nélkül egyéb információval nem szolgálhatok.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm, csak a rúnám van. :(

12. ádimanó

ádimanó Fórum-zöldfülű

Tisztelt Moderátor!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Rendeltem a farmon és a vásárlási bónusznál a "Dzsinn láda" ami 65 pontnál volt és sajnos nem tudom mit kaptam(kapkodás miatt)

Köszönöm!

ádimanó
    ID: 18 289 357

13. Dolphin

Szia,
    a mai, 2025-06-16 14:51:58-kor történt vásárlással nem értél el Dzsinn-ládás ponthatárt.
    A 65 pontos Dzsinn-ládát 2025-06-08 20:13:59-kor érted el, Pogó show (+) volt a jutalmad.
    A következő Dzsinn-láda 335 pontnál érhető el.

<<ITT>> tudod ellenőrizni a ponthatárokat.
    Sok sikert!

ádimanó kedveli ezt.
  14. ádimanó

ádimanó Fórum-zöldfülű

Igen, ezt tudtam hogy korábban volt, elfelejtettem közölni!

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségedet! (átnéztem kétszer is, kerestem a + jellel jelölt kitehetőt, ezért is kérdeztem, de ezek szerint átsiklottam felette,de most megtaláltam)

Üdv!

Dolphin kedveli ezt.