Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Farmbónusz láda II kiválthatóságát már javították, kiveheted már az eventboltból, ha szeretnéd.
    Erről Dolphin itt adott hírt: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonkóstoló-eventcsevegő.27143/page-5#post-1480928

A Segítségkérő nem csevegő.
    Bejegyzésed az eventcsevegőben, panaszládában, esetleg az általános Panaszkönyvben (a Törzsasztalon) lenne jó helyen.

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért én még pluszba is ültettem 109 malomtermékre való gazt és így lett annyi érmém.
    Tegnap estére már javították, a Farmbónusz láda kiváltását, ha neked most sem engedi, menj a segítség kérő topicba,
    farmnév, ID megadásával. Sajnos nagyon gyatrán adta a csillagos érméket a kis pocok.

sutimami57, zsoxxya, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Koszonom a valaszod! nekem meg mindig nem engedi kivaltani! Megyek a segitsegkero topikba.
    Minden jot kivanok neked!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.25, 13:47
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.