Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Világító toronyhoz tetted ki:
    upload_2025-6-27_19-52-48.png

További jó játékot!

Dolphin, Kuzdern és Zsuzsikan kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat, további szép estét kívánok :)

Othep és Luminary kedveli ezt.
  3. margit080351

margit080351 Utánpótlás-írogató

Jó napot kívánok! Segítséget szeretnék kérni.Hol találom a páfrányt?Köszönettel

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia,
    Csak piacon tudod beszerezni.

kigyo51 és cicimsincs kedveli ezt.
  5. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok!
    Azért ez az időkorlátos event nem semmi.Aratásomnál kaptam összesen kettő az az kettő felröppenőt. Röhej az egész.Na ezt sem tudom megcsinálni.További jó játékot.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ugye, alkalmazod a felröpiszerzés aranyszabályait?

Mindent, de mindent taroltál a Főfarmról (csak onnan jöhet röpi! - Növényekből, Ólakból, Terményes Ólakból) és a leghosszabb érésidejű (legalább 15 órás), növényedet vetetted be az eventezéshez? 1x1-es földbe ültetve...?
    És ennek a növényednek az érésidejét bónuszokkal, termékekkel a lehető legjobban rövidítetted...?
    (Dekorok, fák, rövid érésű ólak, vagy esetleg a széna most nem a leghasznosabbak felröpiszerzéshez.)
    A beérett növény ne álljon órákig aratatlanul a földben.
    Lényeg, hogy a lehető legtöbbször arass.
    Ha van, használj Pannit.

Segítségül figyelmedbe ajánlom ezt az eventcsevegőben lévő írást PZoli64-től: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-titokzatos-sziget-eventcsevegő.26464/page-4#post-1455096
    Valamint a minden eventcsevegő elején megtalálható eventsegédletet: >> ITT <<

Van még idő, ne add fel!
    Sok sikert. :)

kigyo51, Dolphin, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  7. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Köszi,de mindent bevetettem amit tudtam.És még így is kevés vagy egyáltalán nem kapok felröppenőt.Úgy,hogy én már feladtam.Nem érdekel az event.Nem tartom elegánsnak,hogy alig kap valamit az ember.Csak a pénzre megy szerintem a dolog.Elég szomorú!!

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha adsz farmnevet és ID-t, akkor célzottan tudunk segíteni.
    Ezen adatok nélkül csak általánosságokat tudok írni.

Dolphin és cicimsincs kedveli ezt.
  9. imike914

imike914 Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem, hogy miért tünt el az építhető ólak közül a neon mosómedveodú?????

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hiba ismert már a Központban, még nem történt meg a javítás.
    Türelmedet köszönjük!

imike914 kedveli ezt.
  11. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953 ID1947931 learattam a bazsarózsát de nem vette figyelembe teljesitésnek mi történhetett?

12. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján az 5. küldetést, amely a Bazsarózsát kéri, 2025-06-30 10:50:27-kor indítottad el.
    A Főfarmon 2025-06-30 10:50:06-kor arattál, a Szédült szántón 2025-06-30 10:50:13-kor. Mindkét aratás előbb történt, mint a Küldetés elindítása, ezért nem került beszámításra, amit arattál.
    A küldetés 17:50-ig aktív, de dönthetsz úgy is, hogy most leállítod, s akkor indítod újra, amikor beérett a növényed ismét. Fontos, hogy előbb indítsd a küldetést, s csak utána kezdj aratni.
    Sok sikert a folytatáshoz!

13. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszi

Dolphin kedveli ezt.
  14. siposani54

siposani54 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni,a közel jövőben lehet számítani a Baha 800-as szint tovább lépésére.Hova tünnek a BTP-ok?

15. Dolphin

Szia,
    erről jelenleg nincs információnk, hogy mikor érkezik a Bahára szintbővítés.
    A Bahán továbbra is tudod gyűjteni a TTP-ket, folyamatosan emelkedik az egyenleged (ezt tudod is ellenőrizni, ha aratás előtt készítesz egy képet, vagy kiírod a pontos értéket a számláló állásáról), s ha majd jön a szintbővítés egyszerre akár több szintet is léphetsz majd egyszerre.
    Figyeld a Hivatalos információkat, s akkor nem maradsz majd le a hírről.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    áthoztalak ide. Játékostársaktól nem fogsz tudni ma és holnap ennyit összeszedni, de van még lehetőséged megszerezni a hiányzó mennyiséget. 1x1-es földbe vessél éjszakára hosszú érésű növényt, azt holnap learatva meglesz várhatóan a hiányzó mennyiséged. Olyat vess, ami beérik akkora, amikor aratni tudsz. Semmi más ne legyen a földekben. Ha van Páncél Pannid, azt tedd ki a területre, mielőtt learatsz.
    Ha van nemesített hosszú érésű növényed, akkor érdemes azt vetni, ahol a leginkább tudod csökkenteni az érési időt. Fontos, hogy csak a Főfarmon tudsz Homokóra felröpit gyűjteni.
    Hasznos infót találsz még az Eventsegédletben is a felröpi gyűjtéshez, ezt <<ITT>> találod meg.
    Sok sikert!

kigyo51, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.