Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bota493

bota493 Haladó

szia.
    elnezest kerek a tobb bejegyzesert.
    bocsanatot kerek de azt a pici lenyithato fulet nem lattam. ( mar csak 1 szemmel latok es az is 15 drioptias. )
    nagyon szepen koszonom a segitseget es a turelmet.

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  2. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Az a bajom, hogy nem jelennek meg a gazdaköri feladatok. Egy sem. Továbbá, a 0 mezőt megcsináltam, lekerült a lakat a következőről. Ennek a múzeumban a helye játékról került le a lakat. Máshol mindenhol lakat van. Kiirja játék meg egy olyant hogy 1/6. Belépek, de nem jelennek meg magyarul a szövegek, hogy mit kell csinálni. Már frissitettem ki-és beléptem, a gépet is újrainditottam de semmi. Takaritottam is. Akkor most hogyan tovább.
    Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    beléptem Hozzád, s böngészőben ellenőrizve tényleg hibás ablak jelenik meg Nálad a Macskára kattintva.
    Az, hogy a többi mezőn lakat van, az rendben van, hisz a mezők a haladásunk függvényében szabadulnak majd fel.
    A problémát továbbítom, türelmedet kérem a válaszig.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Nagyon szépen köszönöm a választ. Akkor várok türelmesen, addig termelek. És a gazdaköri? Mert oda kell majd beadni gondolom amit kér. Az is meg fog majd jelenni?

6. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Sziasztok. Ugyanez a problémám, nem tudom az event első feladat elvégzése után a körös macska feladatot elvégezi, a szöveg nem magyar, a feladatokat nem tudom kinyitni, és nem tudom a a gazdakört sem kinyitni. CsakJucinak12 ID: 21676744

7. Dolphin

Szia,
    amint megjavul az ablakod, ott lesznek elérhetőek a feladatok, ott fogsz tudni beszállítani. Ebben az eventben nincsenek a Gazdakörben elérhető feladatsorok.

Az Ismertetőből hozom képet, javaslom, nézd meg Te is a linken, amit az előző válaszaimban hoztam Neked:
    upload_2025-9-18_18-12-50.png

Jelzem, amint sikerül a hibát orvosolni, addig a növénytermelést tudod folytatni.

8. Dolphin

Szia,
    a Központ vizsgálja a böngészőben fennálló hiba okát. Ha van lehetőséged, próbáld meg kliensben a belépést.
    Jelezzük, amint kapunk információt a Központtól.
    A növényeket tudod termelni az átmeneti időszakban is.
    Türelmedet köszönjük!

9. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Köszönöm. Közben letöltöttem a klienst, azon megjelentek a beadandó feladatok a macskásnál.

Utoljára szerkesztett: 18.9.25, 17:23
    Farm_Tadity_ és Dolphin kedveli ezt.
  10. Farm_Tadity_

Értem és köszönöm. Azt elfelejtettem irni hogy én klienssel játszom. Nem böngészővel. Mert látom másnak sem jön elő bár neki böngészőben nem jött elő.

CsakJucinak12 kedveli ezt.
  11. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Most már a kliens sem működik....

12. Dolphin

Sziasztok,
    vizsgálják a farmjaitokon a problémát, dolgoznak rajta a Központban, a probléma nem általános, csak néhány farmot érint.
    Türelmeteket kérjük a hiba elhárításáig.
    Megértéseteket köszönjük!