Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bota493

bota493 Haladó

szia.
    elnezest kerek a tobb bejegyzesert.
    bocsanatot kerek de azt a pici lenyithato fulet nem lattam. ( mar csak 1 szemmel latok es az is 15 drioptias. )
    nagyon szepen koszonom a segitseget es a turelmet.

Dolphin kedveli ezt.
  2. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Az a bajom, hogy nem jelennek meg a gazdaköri feladatok. Egy sem. Továbbá, a 0 mezőt megcsináltam, lekerült a lakat a következőről. Ennek a múzeumban a helye játékról került le a lakat. Máshol mindenhol lakat van. Kiirja játék meg egy olyant hogy 1/6. Belépek, de nem jelennek meg magyarul a szövegek, hogy mit kell csinálni. Már frissitettem ki-és beléptem, a gépet is újrainditottam de semmi. Takaritottam is. Akkor most hogyan tovább.
    Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    beléptem Hozzád, s böngészőben ellenőrizve tényleg hibás ablak jelenik meg Nálad a Macskára kattintva.
    Az, hogy a többi mezőn lakat van, az rendben van, hisz a mezők a haladásunk függvényében szabadulnak majd fel.
    A problémát továbbítom, türelmedet kérem a válaszig.