Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. karesz

karesz Fórum ismerője

Jó reggelt kívánok! A szezonzseton (+1 betakarítás növelő) hat az eventnövényekre is?

Utoljára szerkesztett: 23.10.25, 06:27
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hat. Növényekre hat, és az eventnövény is növény.

3. karesz

karesz Fórum ismerője

KösziToma! Azért értetlenkedtem, mert ugye van olyan bónusz, ami nem hat az eventnövényre, ami, ki hitte volna, szintén növény.

neubeci kedveli ezt.
  4. tomtina74

tomtina74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A titokfákat szerettem volna kihelyezni az erdei tisztásra,de a folyamat beragadt és 3
    belépés-kilépés után is csak a betöltő virágot pörgeti a játék.
    tomtina74 ID: 40135968
    Köszönöm!

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A javításig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

6. Luminary

Szia!

Törölve lett és visszakerült a menübe 13 db „Vela” talányos fa. Most már be tudsz lépni az Erdei tisztásra is.
    További tájékoztatásig ne tedd ki ezeket a tiokfákat területre.
    Köszönöm.

https://board-hu.farmerama.com/threads/„vela”-talányos-fa-hiba.26951/

Dolphin kedveli ezt.
  7. tomtina74

tomtina74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.
    Be tudtam lépni,és kihelyezni a fákat,de az üzenetedet utólag olvastam így a Vela talányos fákat is
    megpróbáltam8)8)8)és nem sikerült.
    Bocsánat!
    További engedélyig nyugton leszek.

8. Luminary

Szia!
    Akkor most újra kiraktad őket?
    Látom, igen.

9. Luminary

Szia!

Visszapakolva a pajtába.
    Várd meg a központi javításról a hivatalos tájékoztatót, addig ne tedd ki újra egyik területre sem a "Vela" talányos fákat.
    Köszönöm.
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  10. Károlyfarmer

Károlyfarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Az ólakat el lehet adni valahol?

11. Luminary

Szia!

Cserenapon van lehetőség eladásra is. >>ITT<< tudod elolvasni a mini-event ismertetőjét.

Sok sikert!

12. tomtina74

tomtina74 Fórum-zöldfülű

Rendben!
    Köszönöm!:):):)

13. Károlyfarmer

Károlyfarmer Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs olyan bónusz, ami hat a növényekre általában, de nem hat az eventnövényre.

Talán a teliholdas betakarításnövelőre gondolsz... Az a rémtermékekre hat, azaz a teliholdas állatokra, fákra és növényekre. A teliholdas növény nem eventnövény, azért nem hat rá. Vagy ott a vámpírszérum. Az is csak a teliholdas növényekre hat, tehát nem hathat az eventnövényre (akkor sem, ha a teliholdas területre ülteted, mert ez növénykategória, és nem terület kérdése).
    Azon senki sem lepődik meg, hogy pl. a paradicsomi koszorú nem hat az eventnövényre (mert a virágokra hat csak), akkor miért meglepő, ha egy teliholdas növényekre ható bónusz nem hat az eventnövényre?

Persze, értem némileg a zavart. Ott az ananászos süti, ami a bahás növényekre hat, de hat az eventnövényekre is. A teliholdas betakarításnövelő meg a teliholdas növényekre hat, de mégsem hat az eventnövényre. Akkor hogyan is van ez? A kulcs a növénykategóriában rejlik. A növények a következő kategóriákba sorolhatók:
    Virágok / Zöldségek / Gabonák / Egyéb termény / Rémtermékek / Eventnövények.
    Minden bónusz, ami hat a növényekre, hat ezen kategóriák mindegyikére. Az ananászos süti azért hat, mert az is minden növényre hat, de csak a Baha területen ültetve. A teliholdas betakarításnövelő pedig azért nem, mert ott a bónusz nem minden növényre vonatkozik, amit a teliholdas területen ültetsz, hanem kimondottan a rémtermékekre. Ez nem területi, hanem kategória alapú definíció.

Dolphin kedveli ezt.