Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez a negyedik farmos Múzeum, ami elérhető.
    Minden múzeumban 4 azonnali szabad férőhely van a dekorok számára.
    A további 4 férőhelyet 2 ütemben (1. fejlesztés, 2. fejlesztés) lehet felszabadítani. A szükséges fejlesztési tervek beszerzése most is a gazdaköri feladatokból lehetséges. Ennek a gazdaköri feladatnak a mostani neve: A múzeum 3

Minden információt megtalálsz a új, elérhető Múzeum ismertetőjében az alábbi linkre kattintva:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-raktárház-múzeum-érkezik-2025-június.26402/

További jó játékot!

kigyo51 és Sylja kedveli ezt.
  2. anihajgato

anihajgato Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

06.10-én vásároltam prémium tagságot, majd később egy sztornó keretein belül visszaküldésre került hozzám az összeg. Szeretném kiegyenlíteni a tartozást, amire meg is találtam a módot, azonban a bankkártyás fizetési mód nem elérhető számomra. Csak Paysafecarddal és Bigpoint GC-vel engedi. Nincs lehetőség további fizetési mód kiválasztására.

Ha lehetséges, átutalással is tudom rendezni a tévesen visszaküldött összeget. Nagyon hálás lennék, ha a bankkártás fizetés visszatérne, mert szeretnék később is többször is vásárolni, mint ahogy tettem eddig is.

Nagyon köszi, ha tudtok segíteni! :)
    anihajgato ID: 57733576

petone2011 kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, az ellenőrzéskor látszik, 2025-06-10 10:05:42 - kor előfizettél a premium2016 szolgáltatásra, 1 hónapra. A tagságod aktív. Én itt nem látom, hogy visszavonásra került volna. Ezt a bankodnál tudod megkérdezni, hogy miért történt a visszatérítés.

A másik problémáddal kapcsolatban, - hogy nincs lehetőséged bankkártyás fizetésre a játék oldalán - nem tudok neked itt a fórumon segíteni. Fel kell venned a kapcsolatot a Payment supporttal, ezt a Banki felületen teheted meg a legkönnyebben, a jobb felső sarokban kattintasz a Supporthoz feliratra.
    upload_2025-6-14_9-7-26.png

A bankkártyás fizetésről itt találsz egy ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rendelés-hitelkártyával-és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

A Payment supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Sok sikert!

4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    A mai napi ajándékot megkaptam részben, a kulcs nem nyitotta a ládikót, még zárva. Köszönöm a segítséget előre is. Szép napot !
    Ivibaba54 ID:24093664

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem, ha újra belépsz v. frissítesz, már nyitva lesz.

6. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Látom nem én vagyok az egyetlen akinek nem tudják leemelni a megrendelés díját. Remélem a szupport megtalálja a hibát

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.25, 10:15
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján kinyílt már a mai napi lakatos ládikád.

Még csak 14-e van.
    Rackónak 1 ládája van még lakat alatt, az majd a 21. belépéssel lesz feloldva.
    Ha Te nem ezt látod, akkor takaríts CCleaner-rel vagy végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést.

upload_2025-6-14_11-16-23.jpeg

Szép napot Neked is. :)

cicimsincs kedveli ezt.