Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Discussion in 'Általános témák' started by Othep, Jul 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Sziasztok.

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy hol találom az átalakítót, ugyanis egyik feladat azt kéri hogy:
    Takarítsd be 1 alkalommal az átalakítót.

Elöre is köszönöm a segítséget.

(-FarmGazdaság-) likes this.
  2. tücsök9809

tücsök9809 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Tücsök9809 ID17081735 gyopár 6-os Learattam az átalakítót, de nem pipálta ki Fát kellene aratnom, de ha nem működik akkor nem fárasztom magam. egyébként is ki nem állhatom ezt a "lökött" gyopárt

3. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nem lehet, hogy keveritek az épületeket?
    @Dolphin -tól idézek:
    "Ha az egeret az Épületek fölé viszed, megmutatja, hol mit találsz.
    [​IMG] [​IMG]

Gyopárvölgy ismertetőjét <<ITT>> tudod átismételni.
    Sok sikert! "
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/megrendelések-küldetések-kérdései.10467/page-8#post-1479939

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyopárvölgyben találod az Átalakítót.
    Ha az egeret az Épületek fölé viszed, megmutatja, hol mit találsz. Az Átalakító a terület közepén található.
    [​IMG] [​IMG]
    Sok sikert!

kigyo51 and Stella-farmja like this.
  5. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, Átalakító helyet érintő feladatod ma nincs. Fontos a feladatok pontos elolvasása. Más épület az Átalakító és más funkciót lát el az Előállítóhely.

Gyopárvölgy ismertetőjét <<ITT>> tudod átismételni.

upload_2025-12-8_11-5-52.png

1: ha beérik egy Fád az Északi erdőben, arasd le a termést és már rendben is lesz a feladat.
    2: az Előállítóhelyen kell egy rekeszt betakarítani, ez az az Épület, ahol az új fát készítjük, a térképen a bal oldali.

Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958 likes this.
  6. kicsierik60

kicsierik60 Fórum-zöldfülű

Köszönöm megoldódott. További szép napot.

Dolphin likes this.
  7. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

Nos az rendben is van, de hol van az előző 3 befejezett napi feladat?? Azért ez már egy kicsit kezd idegesítővé válni.Most úgy néz ki eddig semmit nem csináltam meg!!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A rendszer úgy van felépítve, hogy ha egy nap nem teljesíted mind a 4 feladatot, akkor az egész hetet kezdheted elölről:
    Itt találod a teljes ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/

9. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm Dolphin és Sylja a segitségeteket. :inlove:

Last edited: Dec 8, 2025 at 12:55 PM
  10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján tegnap csak 3 feladatot teljesítettél a 4-ből, így itt megszakadt a napi sorozatod. Ez eredményezte azt, hogy eltűntek a Barifejek a 7-napos sorozatból.
    Az Ismertetőt <<ITT>> tudod újra átolvasni.
    A mai napon eddig 1 feladatot teljesítettél, 2025-12-08 09:03:03-kor.
    Sok sikert a továbbiakban.

11. a1a4

a1a4 Törekvő

Szia! A jelenlegi eventben nem értem, hogy miért nem tudom teljesíteni a Viking hosszúházat. El sem tudom kezdeni, mert az első lépcsőben 300 faanyagot kér. Nekem 220.792 db van készleten, zöld a fejlesztés gomb, de hiába nyomkodom, nem vonja le a 300 faanyagot. Természetesen tovább lépni sem tudok.

12. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

Szia Othep! Tegnap már visszaírtam, az a rész ott rendben de az összes addigi feladatom eltűnt, és nem adja vissza a játék! Úgy látom ez a válaszom is eltűnt, most nem tudom mi van!!!

13. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Próbáld meg, hogy az eventes területen lépsz be a feladathoz, nem pedig a beadási ablakban épületet váltva.
    VAGY: ha a beadási ablakban lépsz be, akkor beadás előtt kattints egyet középen a képre, hogy átváltson az előzőleg már kiválasztott feladatsorra.
    Nézd meg ezt a Közleményt is, ezzel a problémával kapcsolatban.

14. Dolphin

Szia,
    itt kaptál választ tegnap tőlem, ezt keresed?

Saját hozzászólásokat, bejegyzéseket a Kereső segítségével tudsz könnyen megtalálni.
    A pirossal jelzett részbe kell beírni a Fórumos nevedet, majd Keresés.
    upload_2025-12-9_10-39-31.png
    Sok sikert!

15. Dolphin

Szia,
    mivel nem hoztál azonosító adatokat, nem tudok benézni Hozzád.
    Nézd meg egy másik Játékosnak adott válaszomat <<ITT>>, szerintem Neked is segíteni fog.
    Ha nem, akkor hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Köszönöm.

16. a1a4

a1a4 Törekvő

Köszönöm a válaszod, mindig az eventes területről lépek be. Sajnos így még az első felhőm se lesz meg, de már nem is érdekel az egész event.

Megnéztem a közleményt is és a másik játékosnak adott választ is. Sajnos nem értem az egészet. Az ID számom 16640923, habár már úgyis mindegy.

Last edited by moderator: Dec 9, 2025 at 2:02 PM
    Sylja likes this.
  17. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád.
    A Sárkányszentély feladatsornál már 5 részt teljesítettél, már az utolsónál tartasz:
    upload_2025-12-9_15-6-31.png

Fontos, ha ebbe akarsz beadni, akkor az eventes terület közepén nyisd meg a beadási ablakot, másik épületből nem tudsz ide beadni.
    Már itt tartasz a 6. feladatban:
    upload_2025-12-9_15-11-46.png

Szóval jól haladsz, csak innen lépj be:
    upload_2025-12-9_15-14-53.png

Sok sikert a folytatáshoz!

18. szupermuter51

szupermuter51 Haladó

macimami1958 and -BombadilToma- like this.
  19. a1a4

a1a4 Törekvő

Köszönöm a segítséged!!!