Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudom milyen fára gondolsz pontosan. Nézd meg nincs-e már alapfád kihelyezve (ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, s megadod a pontos fa nevét, tudok segíteni a keresésben.). Ha még nem rendelkezel vele, s sejtésem szerint vmelyik titokfára utalhatsz, nézd meg az Enciklopédiában, melyik talányos fából / talányos tiki-fából fejlődhet ki, s ha van olyanod a dobozban, akkor helyezd ki, hátha pont kifejlődik belőle. Ha nincs, nézd meg, szerezhető-e akár a mostani eventben, vagy következőkben. A titokfák előbb-utóbb bekerülnek a Rezeda doki Fás válogatásába is, megjelenik az event / szezon nyeremények között, s a megjelenés után pár hónappal a Csere napon is lehet már belőlük szerezni. Egy XXL fa mindig hasznos, még akkor is, ha rögtön nem tudjuk használatba venni, amikor megszerezzük.
    Sok sikert!

Swartsch, genka53, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Elnézést kérek a tudatlanságom miatt, de nem találok utalást arra, hogy hol lehet bájitalfát szerezni. Csak azt találtam, hogy a bájital a bájitalfa termése. 4 bájital 20 óránként. Köszönöm ha valaki felvilágosít!

3. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Minden fáról minden infót megtalálsz itt: Fák a játékban
    Bájitalfát régebbi titokfából lehetett nyitni. Most a Bölcs tölgynél 2 db-ot ki tudsz váltani 175 ill. 250 csillagért. A tölgy gyökerénél balra keresgélj, biztosan megtalálod.
    Cserenapon is beszerezheted.

Swartsch, Dolphin, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bájitalt korlátlanul vehetsz CSP-ért a gazdaboltban. A Felszerelés fülön találod, 600 CSP-be kerül, és 100-as adagokban tudod megvásárolni.

Swartsch, kigyo51, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben bájitalra van szükséged, akkor napi ajándékban is küldhető. Eventmentes időben ez a legjobb szomszéd ajándék.;)

Swartsch kedveli ezt.
  6. RockMan1984

RockMan1984 Fórum-zöldfülű

Nagyon régi játékos vagyok, 3millióval kezdődik a számom, de ilyen tömeges "kihalás" még sosem volt. Történt valami? A szomszédok fele villog pirosan. Mindenkinek jó gazdálkodást kívánok

7. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy van olyan fórum ahol a tenyésztett állatok értéket kiírja? Értem ezalatt hogy megtudjam nézni az összeset anélkül hogy megvenném.

Köszi szépen!

8. Dolphin

Szia,
    igen, történt: kijavították az aktivitási hőmérők hibáját, ami több éve fennállt.
    Itt találod a hivatalos közleményt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. boszi52

boszi52 Rutinos

boszi52 vagyok van egy szomszédom akivel minden nap küldünk egymásnak ajándékot ID 17777046 pirosan világit a hőmérője nézzetek már utána Jozsi196

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el ezt: Hibajavítás - aktivitási hőmérő

kigyo51, Swartsch és cemá2002 kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban így van, a Szomszédod hőmérője pirosban jár. Augusztus 24-i hivatalos közleményben jelent meg, hogy javították az aktivitási hőmérőt és milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy aktivitást mutasson.
    A tájékoztatót itt tudod elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/#post-1399134
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nagyon szépen köszönöm mind hármotok válaszát!

14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

SZIASZTOK MEGIT BETÖRT A REKLÁM A JÁTÉKBA OT OLDALD EDIG BIRTTA SAJNÁLATOS DE A KÖZPOT BIZTOS JAVITJA MAJD

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Hol tapasztalod ezt? Kliensben, vagy böngészőben?

Swartsch kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!

Ma ez a kép fogadott belépéskor, megnéztem több farmomon is, mindenütt ez van.

Jó lenne tudni, pontosan mi változott. A szabályzat ezen részéből én azt gondolom, hogy nem lehet egyik farmmal a másikat támogatni.
    Értem itt a piac azonos farmokat, ahol úgymond áttolnak ezt-azt. Mit mondjak én nem mertem kipróbálni.
    Jó lenne valami pontosat tudni erről az információról.
    Csak remélni merem, hogy felraktam a képeket nem sértettem meg vele semmi féle szabályzatot.

Swartsch, -gyöngy-581, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Fogalmam sincs, mi változott, de a beidézett szöveged az eddigi ÁSZF-ben is szerepelt.
    Jó lett volna egy közlemény arról, mi változott. Bár azt is csak akkor látnánk, amikor már elfogadtuk, és beléptünk... Szóval néhány nappal előtte.

Swartsch, -gyöngy-581, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia Toma!
    Alatta ott a másik kép, az az ÁSZF egy része, nézd meg 1.2.6 pontot. Abból arra következtetek, hogy újra tilos piac azonos
    farmokról átpakolni cuccokat. Nem vagyok benne biztos, de mintha az sugallná és bevallom én nem fogom kipróbálni.

Swartsch, farmerSS és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Lókötőrozi

Lókötőrozi Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Mit értesz az alatt, hogy egyik farmmal a másikat támogatni? Amikor ajándékozás van, egyik farmról a másik farmra át lehet "ajándékozni" dolgokat, nem? Azért van az ajándékozás. Köszi.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Jó hogy bidézted, mert én csak elfogadtam mindenhol és mentem aratni.
    Az előtte lévőben vajon mi volt ? Azt se olvastam el 1x sem.
    Ez most azt jelenti, hogy még cserenapkor se lehet akár 1 kütyüt se átküldeni ?
    Ha így van, akkor a mostani event kisebb farmokon felesleges.
    Nagyon jó lenne, ha Valaki felhomályosítana.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.