Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Bocsánat a késői válaszért, de elég kevesen vagyunk moderátorok, ráadásul nem volt egyértelmű, amit írtál, így sajnos hiába keresgéltem eddig.

Nos, az utóbbi posztod megadta a választ számomra:
    Nem eventnövényed (szélrózsa) volt 743 db, hanem felröppenő (búváruszony), amit te kész terméknek nevezel.

A szélrózsa-eventnövénnyel kezdted a feladatsort 2023-05-17 17:12:54-kor.

upload_2023-5-24_0-9-34.png

Ma délután, azaz 2023-05-23 14:32:14-kor be is adtad az 5.sorban szereplő 4500 db szélrózsát, tehát a raktáradban lévő eventnövény azért nem jelent meg a beadandók listáján, mert a 6.feladat már nem szélrózsát kért, hanem búváruszony-felröppenőt!

Onnantól gyűjtögetted az aratásokkal a felröppenőket, amik még hiányoztak a 6.sorban szereplő jutalmakért. Közvetlenül az event vége előtt cukkini volt ültetve, illetve volt varázsfád a területen, dekor, és különböző fák kihelyezve. Ezeket arattad le, ekkor kaptad a 34 db-ot, illetve 1-et a varázsfáról,és közben kaptál még felröppenőket ajándékba is.

Kérlek, amikor legközelebb kérdésed van, vagy problémába ütközöl, próbálj egyértelműbben fogalmazni, mert most rengeteg időm elment a keresgéléssel, teszteléssel, hibakereséssel, és kiderült, hogy nem is azt kellett volna keresnem, amit írtál... :(

2. Stella-farmja

Stella-farmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Remélem a kérdésemmel itt jó helyen kopogtatok :)
    A vörösszőnyeg felhösorra való dekorokat hol lehet vagy lehetett megszerezni?
    (mondjuk nálam még azt se irja ki mikor rákatintok, hogy nem található az eszköztáramban)
    Már átnéztem majdnem mindent, de erre utaló magyarázatott eddig sajnos sehol nem találtam.:sleepy:
    Elöre is köszönöm a választ.

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Vörösszőnyeg felhősorra a 2022.04.21.-2022.04.26., Tenyésztős eventben lehetett megszerezni a rávaló dekorokat.

Kínos rajongói pillanat
    Érési idő: 14:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 4600 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Legjobb rajongói pillanat
    Tapasztalatpont: szint x 50 TP/BTP
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Esés a vörösszőnyegen
    Tapasztalatpont: szint x 56 TP/BTP

A vörösszőnyeg felhősor
    Lezárási idő: 47:00 óra
    Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    Jutalom:
    - 100%-kal több TP/BTP terményes ólakból 6 órán keresztül
    - 100%-kal több TP/BTP ólakból 6 órán keresztül
    - 1 db Huncut állatok láda
    - 10%-kal gyorsabb tápkeverés 8 órán keresztül

Tematikus felhősor: Kínos rajongói pillanat, Legjobb rajongói pillanat, Esés a vörösszőnyegen

Az event leírása itt található:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vörösszőnyeg.22343/

Sali~*.* és Stella-farmja kedveli ezt.
  4. Stella-farmja

Stella-farmja Utánpótlás-írogató

Akkor most már igy értem miért nem találom, mert én a tavalyi évet sajnos teljesen kihagytam. :(
    Csak egy kicsit bezavart, mert nálam ma jelent meg elöször a Bubó könyvei felhősor alatt és azt hittem valami újdonság.
    Köszönöm a välaszodat.
    Szép estét neked.

smoldering kedveli ezt.
  5. smoldering

Nagyon szívesen, örülünk , ha segíthetünk!
    Legyen szép az estéd neked is!

Stella-farmja kedveli ezt.
  6. szupermuter51

szupermuter51 Junior szaki

Köszönöm a segítségedet, és nagyon sajnálom, hogy figyelmetlen voltam, nem akartam az idődet rabolni.Valóban igazad volt és voltam aki nem figyelt. Még egyszer köszönöm a fáradtságodat, igyekszem majd jobban figyelni.>:(>:(>:( szupermuter51

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Semmi baj, csak kérlek, ne vágj haragos fejet.... :)
    Emberek vagyunk, hibázhatunk, tévedhetünk... Benne van a pakliban.

Szép napot!

szupermuter51, Othep és stb_farmer kedveli ezt.
  8. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Segítséget kérnék a mostani eventtel kapcsolatban: a 33 pályát csináltam, éppen csak elkezdtem és 1perc 44 volt még hátra és kivágott a játék fel a fejjel felírással, természetesen a 2 malomterméket nem kaptam vissza. Képernyőfotót készítettem, ahol jól látszik, hogy nincs még vége.
    Nagyon szeretném visszakapni a két malomtermékemet és remélem több ilyenbe nem futok bele!
    https://kepkuldes.com/image/BTtiSF
    Nem 33, hanem 32-es. Bocsánat, elírtam.

Utoljára szerkesztett: 26.5.23
  9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

ma már többször nem tudtam teljesíteni a rekeszeket mert mind más volt ha az üres rekezbe tettem az elsőt nem volt mit rárakni mert az is más volt nem lehetett tovább csínálni ez bukta és mérgelődés akkor minek dolgozunk

10. AcsainéAngelika

AcsainéAngelika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek kérlek utána nézni, hogy miért nem tudom használni a pinkipi sütijét. ID 39214384 Köszönöm.

11. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Én csak egy játékos vagyok, de hátha tudok segíteni:

Nem hosszabbítottál egyszer már hatóidőt?
    Egy bónuszt csak egyszer tudsz hosszabbítani. A hosszabbítást egy óra jel mutatja.
    Így keresd a bónuszrekeszben, ha ellenőrzöd.

Van esetleg Húsvéti pocok házi kedvenced aktíválva?
    Mert ha van, azt, és a Pinkie-t nem tudod együtt használni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvéti-pocok-házi-kedvenc.19358/

12. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Nincs teljesíthetetlen pálya.
    Már a macaronosnál sem volt.
    Ajánlom figyelmedbe az eventcsevegőnek ezt a hozzászólását: https://board-hu.farmerama.com/threads/bubó-könyvei-eventcsevegő.23602/page-7#post-1321919

-ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  13. AcsainéAngelika

AcsainéAngelika Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm a segítséget, egyszer már hosszabbítva lett, csak nem figyeltem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.23
  14. smoldering

Szia!
    Kérnénk szépen pontos ID számot, mert anélkül nem tudjuk megvizsgálni a problémádat!

15. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

ID:48958370
    Köszönöm!

16. SnéDóri

SnéDóri Fórum hercege

Szia. Éppen most történt nálam is, hogy kidobott a 27-es játékból fel a fejjel bíztatással. Igaz, időn túl, de ez így nem jó. Természetesen levonta és elvette a malomterméket. SnéDóri, ID 56643292 Köszi ha tudsz segíteni.

17. smoldering

Szia!
    Köszönöm az adatot!
    A kérésedet leadtam megvizsgálásra, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.

Anulu73 kedveli ezt.
  18. smoldering

Szia!
    Kérésedet leadtam megvizsgálásra, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!

SnéDóri kedveli ezt.
  19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Az eventet befejeztem, köszönöm, hogy próbáltatok segíteni. Arra kíváncsi vagyok mi okozta ezt a problémát, de már malomtermék pótlására nem lesz szükségem.
    Szép hétvégét kívánok és jó pihenést!

smoldering és Othep kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Úgy őszintén, ti látjátok a különbséget az xxl abiu és az xxl graviolafa közt? Ránéztem a zuhatagon, és azt hittem, ugyanolyan fák... :( Vágynék rá, hogy jobban elkülönthetőek legyenek a fák, kicsiben is, 200-at beültetve is, 14"-os laptopon is...