Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jó helyen vagy, csak áruld el, hogy miben tudok neked segíteni.
    A nyulak ellen lejátszott mérkőzésből eddig 3 Csodacsatár zsetont szereztél. Váltsd ki az alap dekort és még két fejlesztést. A Csillagos érmét csak a végén, ha majd marad zsetonod - amennyibe szeretnéd először a dekort fejleszteni.
    upload_2025-8-26_13-9-20.png

A Medvék ellen már 6 Zsetont tudtál begyűjteni. Itt is ez a helyzet, amennyiben szeretnéd a dekort és fejlesztéseit, akkor azokat vedd ki először. A maradék zsetont költsd Csillagos érmére. A Csillagos érmét korlátlan számban kiválthatod az event ideje alatt, attól függően, hogy mennyi zsetont tudsz összefocizni.
    upload_2025-8-26_13-13-22.png

Mindent jól csináltál eddig, sikeresen lejátszottad a mini-játékokat, végig vitted a labdafejlesztéseket, így mindig a maximális zsetont kaptad.

Ha mást szerettél volna, akkor kérlek pontosítsd, hogy mi a probléma.
    Köszönöm,
    további jó játékot!

Swartsch és libuskafarm kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm. Igen, arra gondoltam, hogy jól csinálom-e azt amit kell. Akkor már semmi gond, csinálom tovább. :)
    Csak összeállt a kép, már tényleg sokat olvastam :)
    Köszönöm mégegyszer. Talán még az osztályzat is egyre jobb lesz majd :)

Luminary kedveli ezt.
  3. Luminary

Szia!

Nagyon örülök, hogy sikeresen haladsz:)
    Az osztályzat mindenképp tükrözze, ha tetszik a játék! :inlove:

Sok sikert!

libuskafarm, jófarmerlány és Swartsch kedveli ezt.
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi! Nem erre gondoltam. volt 3 felhősor. ami teljesen ismeretlen volt és azóta el is tűnt. Ahhoz nem találtam valami tájékoztatást. Ezt Luminary írta, véletlen rossz helyre került a válasz.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.25
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia
    Abban esetleg tudsz Nekem segíteni, hogy a Vidámparkban, a Világító toronynál és a Napraforgó dombon kint lévő dekorok közül melyikeket tudnám áthelyezni a Kisértetjárta Kúriába? Megtaláltam a kitehetők listáját, de így elég macerás leellenőrizni mindent. Hátha van valami szűrő a tarsolyodban, hogy mit tudok átrakni. Ha mindent beszednék, akkor látnám, hogy mi tud átmenni, de az utána lévő kipakolgatást ( ha lehet ) el szeretném kerülni.
    Előre is köszönöm
    pecanegra1976gazda, ID:27575485

Sylja kedveli ezt.
  6. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Életem első laptopjáról írok és mindjárt belefutottam egy olyan problémába amire a valós szomszédasszonyom már rég felhíta a figyelmemet, hogy itt nem frissíti az F5 a farm oldalait. Ti hogy csináljátok, hozzá kell rendelni valahogy vagy másik gombot kell nyomkorászni? Köszi!

lovardatanya

Swartsch kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem pár havonta nem árt a dekorokat cserélni - folyamatosan jönnek az egyre jobb dekorok, és beszedhetőek azok, amelyek már nem kellenek. Amúgy sincs egyszerű módszer a kiválogatásukra. A Dekorbázisban talán tudsz listát csinálni a Kúriára is tehető dekorokról, de akkor is egyesével meg kell őket keresgetni.
    Én tarolnék mindent, a dekorokat berendezném TP-mennyiség (vagy TP-hozam) szerint, és elkezdeném kipakolászni. Először a Kúriába, utána a többibe. Persze mindenkinek más a fontos. Vigyázni kell az értékes dekorokra, mint a Jack és társai, azokat nem szabad törölni. És külön kell kezelni a ládás dekorokat is.
    Szia!
    A laptopon a funkcióbillentyűket az Fn billentyű lenyomásával éred el. A frissítést így az Fn-F5 billentyűkombinációval tudod előhívni. (Az alapértelmezés - mármint hogy a billentyűzet felső sora a laptop-funkciókra vagy megszokott funkcióbillentyűkre van-e állítva - gyártónként eltérő lehet, és meg is lehet változtatni.)

vihence, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  8. pecanegra1976

Köszönöm. Érik már bennem egy ideje, asszem el kell kezdenem gyalulni, beáldozva 1-2 nap üres járatot, hiszen nem minden dekor 24 órás.
    Köszönöm a tanácsot ( megerősítést )

vihence, Swartsch, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Szerintem, erre használd a Dekorbázis kereső funkcióját, mi sem tudjuk, csak egyenként ellenőrizni a nálad kintlévő dekorokat.
    https://bazisok.farmgazdak.hu - válaszd a "Részletes, táblázat alapú keresést"!
    upload_2025-8-27_11-35-51.png

@-BombadilToma- tanácsa megszívlelenő:)

Sok sikert!

Swartsch, -ágianyu33- és pecanegra1976 kedveli ezt.
  10. pecanegra1976

Köszönöm szépen

Luminary kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Én fenn, a bal oldalon levő környilat használom böngészőben a frissítésre.

Kuzdern, lovardatanya, marika1976. és 2 más kedveli ezt.
  12. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia! :)
    Nálam frissíti az F5 a farm oldalait, ennek ellenére én is azt használom, mint -ágianyu33- .

lovardatanya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Köszi, de a környil a weboldalakat frissíti vagyis a böngit én a laposon a farmot nem tudtam, mert az F5 gombon kontraszt opció van tehát sötétítettem vagy vil. a gépet. De meg van: van a laptop billentyűzeten alul egy Fn gomb azt kell nyomva tartani majd F5 és ugyanúgy frissíti a farmot mint az asztali Pc-m tette éveken át.:) Laposon még tanuló vagyok, Pc-m 21 éve van, először találkoztam ezzel az Fn gobbal.

Utoljára szerkesztett: 27.8.25
    -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  14. Swartsch

Swartsch Rutinos

Super, h megtaláltad. Ez lett volna a kövi ötletem FN+F5 :)

-ágianyu33- és lovardatanya kedveli ezt.
  15. pecanegra1976

Szia
    14 dekort tudtam átrakni a kúriára :)
    köszönöm sz ötletet ( és a megerősítést )

16. Mohály

Mohály Aktív író

Üdv Gazdák, a szúrcsap fát nem tudom kiváltani, kroki ól szintén nincs, de van egy állandó gazdaköri ...
    Az telihold event csevegő lezárva, információ NINCS.
    Nyilván mindenki szabin van, de akkor minek az event?

Csiziee kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

Szia!
    Nincs event. A szúrszop fa és a krokitanya a Kockás mocsár történetei eventben kerültek a játékba. A gazdaköri feladat is elérhető az event vége óta.
    Jelenleg semmilyen módja nincs a fa és az ól megszerzésének, a tapasztalatok alapján talán majd egy jó idő elteltével cserélhetővé teszik, újabb eventben szerepeltetik nyereményként, illetve bekerülhetnek a titkosak közé (esetleg normál fává/óllá alakulhatnak). De ez a BP döntésétől függ, senki sem tudja, hogyan lesz.

GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  18. Mohály

Mohály Aktív író

A telihold event csevegője oda mutat amihez nem lehet beírni semmit sem ...
    A kockás mocsár event végén elveszik a szúrszop fa és a krokitanya elemek, de bekerül egy teljesíthetetlen gazdaköri ...
    Hogyan lehet itt tervezni?

19. -BombadilToma-

Szia!
    Ami elvész (pontosabban visszaváltották), az az ÁLszúrszopfa és az ÁLkrokitanya. A Szúrszop fa és a Krokitanya, amit meg lehetett nyerni az eventben (2 fa, 1-1 XL és XXL fejlesztéssel, illetve 2 ól, 1-1 sárga és narancs fejlesztéssel) állandóan játékban marad. A fa a Bahán van, az ól a teliholdason. Ha ezeket nem szerezted meg, akkor a gazdaköri - egyelőre - valóban teljesíthetetlen a számodra.

kigyo51 kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Az eventben Ál-szúrszopfa és Ál-krokitanya volt. Ezek az event végével visszaváltásra kerültek
    Ellenben meg lehetett szerezni nyereményként a Szúrszop fát és a Krokitanyát. Ehhez a két állandó játékelemhez kapcsolódik a Gazdaköri feladat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

Ha, valaki nem tudta az eventben elérni azt a szintet, ahol megszerezhetőek voltak, akkor Legendás dobókocka kosár vásárlással is megszerezhette 2025.07.27 14:00 - 2025.07.30 22:00 között.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1458547

Azt, hogy mikor és milyen formában teszik ismételten elérhetővé a megszerzésüket, jelenleg nem tudjuk megmondani. Ez a központ hatáskörébe tartozik.

További jó játékot!

kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.