Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez a negyedik farmos Múzeum, ami elérhető.
    Minden múzeumban 4 azonnali szabad férőhely van a dekorok számára.
    A további 4 férőhelyet 2 ütemben (1. fejlesztés, 2. fejlesztés) lehet felszabadítani. A szükséges fejlesztési tervek beszerzése most is a gazdaköri feladatokból lehetséges. Ennek a gazdaköri feladatnak a mostani neve: A múzeum 3

Minden információt megtalálsz a új, elérhető Múzeum ismertetőjében az alábbi linkre kattintva:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-raktárház-múzeum-érkezik-2025-június.26402/

További jó játékot!

kigyo51 és Sylja kedveli ezt.
  2. anihajgato

anihajgato Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

06.10-én vásároltam prémium tagságot, majd később egy sztornó keretein belül visszaküldésre került hozzám az összeg. Szeretném kiegyenlíteni a tartozást, amire meg is találtam a módot, azonban a bankkártyás fizetési mód nem elérhető számomra. Csak Paysafecarddal és Bigpoint GC-vel engedi. Nincs lehetőség további fizetési mód kiválasztására.

Ha lehetséges, átutalással is tudom rendezni a tévesen visszaküldött összeget. Nagyon hálás lennék, ha a bankkártás fizetés visszatérne, mert szeretnék később is többször is vásárolni, mint ahogy tettem eddig is.

Nagyon köszi, ha tudtok segíteni! :)
    anihajgato ID: 57733576

petone2011 kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, az ellenőrzéskor látszik, 2025-06-10 10:05:42 - kor előfizettél a premium2016 szolgáltatásra, 1 hónapra. A tagságod aktív. Én itt nem látom, hogy visszavonásra került volna. Ezt a bankodnál tudod megkérdezni, hogy miért történt a visszatérítés.

A másik problémáddal kapcsolatban, - hogy nincs lehetőséged bankkártyás fizetésre a játék oldalán - nem tudok neked itt a fórumon segíteni. Fel kell venned a kapcsolatot a Payment supporttal, ezt a Banki felületen teheted meg a legkönnyebben, a jobb felső sarokban kattintasz a Supporthoz feliratra.
    upload_2025-6-14_9-7-26.png

A bankkártyás fizetésről itt találsz egy ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rendelés-hitelkártyával-és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

A Payment supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Sok sikert!

4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    A mai napi ajándékot megkaptam részben, a kulcs nem nyitotta a ládikót, még zárva. Köszönöm a segítséget előre is. Szép napot !
    Ivibaba54 ID:24093664

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem, ha újra belépsz v. frissítesz, már nyitva lesz.

6. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Látom nem én vagyok az egyetlen akinek nem tudják leemelni a megrendelés díját. Remélem a szupport megtalálja a hibát

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.25, 10:15
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján kinyílt már a mai napi lakatos ládikád.

Még csak 14-e van.
    Rackónak 1 ládája van még lakat alatt, az majd a 21. belépéssel lesz feloldva.
    Ha Te nem ezt látod, akkor takaríts CCleaner-rel vagy végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést.

upload_2025-6-14_11-16-23.jpeg

Szép napot Neked is. :)

Ivibaba54 és cicimsincs kedveli ezt.
  8. klé79

klé79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Struccokat tenyésztettem, beadtam a feladatba, de a Békavár kitehetőt kaptam meg a Dinnyetermelő helyett.
    klé79
    ID51772991
    Köszi

9. Othep

Szia.

Sajnos a központi tábla hibás, elnézést kérünk érte.
    A magyar ismertetőt készítő Kolléga az utolsó pillanatig figyelte a dekorokat, de a graal táblában még egy korábbi verzió van.
    2025.06.07-én lett generálva. A központi módosításig türelmedet kérjük.
    A Dinnyetermelő dekor a Kétéltűek felröppenőjének a beadásakor a 9. szinten lesz elérhető. ( Logikátlan, de így került a játékba)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. klé79

klé79 Fórum-zöldfülű

Köszi szépen.

Othep kedveli ezt.
  11. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  12. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok, ambarella fát tudok venni valahol?

13. Othep

Szia.

Az Ambarella fát nem tudod kiváltani, megvenni, mert Fás válogatás akcióban került a játékba. Egyszer-egyszer most is bekerül egyébként.
    A Cserenapokon hozzájuthatsz esetleg.
    Bahamás fa, és a gyümölcsét megvásárolhatod a Piacon.

1.[​IMG]Ambarella fa20:00 óra
    215 BTP
    --ambarella gyümölcs315Fás válogatás 2019. október
    Fás válogatás 2022. április

Ezen a linken olvashatsz a játékban található fákról (felsorolásuk, tulajdonságuk): https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/

Általánosságban Faterméseket a Piacon is vásárolhatsz, illetve egyes ládák is adhatnak.
    Ambarellát ad az Egzotikus gyümölcsök láda.

A Ládák ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

csibegazda2014 kedveli ezt.