Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találod az ismertetőjét, vásárolni lehetett a fejlesztéseket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sün-házi-kedvenc-és-fejlesztései.17111/
    A Dekorbázisban is elérhető az információ:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/faronk-hangar-fejlesztes/

(kérlek, figyelj rá, hogy ne írj egymás alá két bejegyzést, Szerkesztéssel tudod módosítani, ha még valami eszedbe jut. Most összevontam őket)

További jó játékot!

2. sepi47

sepi47 Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem, hogy a szemfogmosást nem találom pedig a felhöig meg etettem,

pokocska id: 35765138

meg találtam a muzeumba tettem ki

Dolphin kedveli ezt.
  3. spicur

spicur Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék ha meg csinálom a Pokoli kutyasétáltatásos küldit a végén azt irja hogy kapok egy Éjféli Tölgy XXL-es fát ami nem tudom, hogy jó lesze fa nélkül vagy azt mégis, hogy szerzem meg. Válaszotokat köszönöm .

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az alap fát nem kapod meg hozzá, így szükséged lesz alap Éjféli tölgyre.
    Éjféli tölgyet eventekből lehetett szerezni eddig, de beszerezhető cserenapon is.
    Kérdezz körbe, hogy nincs-e valakinek több darab, biztosan lenne valaki, aki cserélne veled.
    Megértésedet köszönöm.
    SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés
    pajtaértéke
    Megjegyzés
    1.[​IMG]
    Éjféli tölgy40:00 óra
    300 TP
    -24:00 óra
    600 TP
    Éjféli gyümölcs310Mérete: 2x2
    Termés: 10 db
    -----
    Boszorkányfőzet event (2018)
    Fás válogatás 2021.08
    Fás válogatás 2022.06.
    Fás válogatás 2022.10
    XXL: Fás válogatás: 2023.02.
    - Éjféli gyümölcsöt a Teliholdas éj III láda is adhat.
    - A Nyolckarú szörnyszitter event - 2024. márciusi event nyereménye

5. spicur

spicur Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Akkor hagyom. Még nincs rá szükségem.

6. momocy

momocy Utánpótlás-írogató

Szép estét! Segítséget kérek: a paszulyra nem tudom kirakni a nyuszi avagy növény dekort, valószínü, valahova kihelyeztem. Van-e módszer arra, hogyan találhatnám meg? köszönöm a választ előre is

7. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, segítünk Neked megkeresni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  8. momocy

9345542 momocy

9. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását.
    A keresett dekort a Főfarmon helyezted ki, a bal alsó sarokban nézz körül tüzetesen és meg fogod Te is találni.
    Sikeres keresést.

Swartsch kedveli ezt.
  10. momocy

Nagyon szépen köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  11. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A lebegő lótuszt nem találom ,kérlek nézzetek már utána hová tettem ki,köszi ID 17777046

12. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort az Erdei tisztásra raktad ki, a jobb felső területen nézz körül tüzetesen, s meg fogod találni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Kérlek, mondjátok meg, a gyepek ura (+) mire jó? Átolvastam a lexikont, nem láttam benne, tuti szerepel, de már jojózik a szemem...
    Köszi a segítségeteket

14. Dolphin

Szia,
    a dekorok tulajdonságáról információt könnyen a Dekorbázisból kaphatunk:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/gyepek-ura-2/

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Gyepek ura (+)
    20:00 óra​
    2000 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    +1 állatot ad az állatos ólakból 10 órán keresztül Learatható: 12-szer​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Házi kedvenc futtató​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/gyepek-ura-2/

Az Enciklopédiában pedig itt találsz róla információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és Zsuzsikan kedveli ezt.
  15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm :)
    Pedig tényleg, frankón - átolvastam, de ezt az egyet nem találtam.
    További szép estét kívánok :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.3.25
    Dolphin kedveli ezt.
  16. h040057

h040057 Junior szaki

A felröpire ható bónuszok sem játszanak az eventes területen?

17. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! Nem tudom jó helyre írok vagy nem, de a kérdésem a következő lenne : A holnapi babi -boom tényleg péntek 10 órától -14 óráig tart vagyis csupán 4(négy) óráig . Tudom hogy máskor is 4 óra volt. Tehát ha valaki nincs gépnél vagy éppen dolgozik annak bukta ? Aki de. dolgozik az nem ér haza 14 órára, aki pedig du.az nincs otthon teljes 4 órában . Aki pedig reggel 6-tól este 18 óráig dolgozik annak totál bukta. Ez máskor 18 órátol 22-ig szokott lenni. Így esetleg valaki ki tudta használni ezt a 4 órát . Hát így talán csak a nyugdíjasoknak felel meg. Nem akadékoskodni akarok ,de az esti óra sokunknak hasznosabb volt. Bocsánat ha más ezt másképpen gondolja. Szép napot sikeres event kezdést kívánok mindenkinek.

18. Dolphin

Szia,
    igen, ez a Baby boom most rövid időtartamban, s ebben az időszakban kerül megrendezésre, ez a Központ döntése.
    Sajnáljuk, ha ezt most nem fogod tudni kihasználni. Mivel a Bevásárlás event 10 órakor indul, vélhetően azért indul ez az akció is ebben az időpontban.
    Felröpiket több módon tudunk szerezni az eventhez, reméljük Neked is sikerül a megfelelő megoldást megtalálni.
    Panaszodat kifejtheted a Panaszkönyvben is.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  19. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdezném, hogy a Tengeri boszorka eventnél, miért 4.11 perc az érésidő nálam, mikor más területen, 3.38.
    Választ köszönöm!

20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Most egy kicsit belezavarodtam. Az ismertetőben az event növényei a palackbambusz, a vörös korall és a tengeri rózsa. A kosárban amit lehet venni ugyanezek vannak. Én vettem kosarat meg is kaptam a növényeket (?Vagyis azt hittem), de érdekes módon nem tudom elültetni mert nincs. Egyszerűen nem jelenik meg az ültetendő növénynél. Viszont a malomban a növények nem mint növények jelennek meg , hanem úgy mint malomtermék azaz rákocska, rózsaszin nagyszemű tonhal, és mantarája. Most akkor hogy van ez? Mit vettem? Növényt vagy kész malomterméket? Vagy hibás a kosár tartalma leirás? Nem értem. És akkor pl. növényt nem lehet venni? Mert igazság szerint én növényt akartam venni. Jó ezzel a kész termékkel jobban jártam de akkor is valami nem stimmel.

Utoljára szerkesztett: 20.3.25