Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Othep, Jul 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen. Csak az egyiket lehet.

Doggyra likes this.
  2. Doggyra

Doggyra Törekvő

Köszönöm az információkat. Igyekszem és remélem a Support pozitivat válaszol.....,el vagyok szontyolodva..

Jó játékot és sikeres eventeket 8) .

cicimsincs and *Zinnia* like this.
  3. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Még annyival kiegészítem,hogy közvetlenül a duplázandó jutalom előtt kell állnod, csak akkor tudsz duplázni. Mivel a duplázóval csak egy lépést tudsz megtenni. Közvetlen az elé kell lépned, ahogy a képen is láthattad. :)
    Amennyiben a supporthoz fordultál, a levelezésből semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Doggyra and cicimsincs like this.
  4. Doggyra

Doggyra Törekvő

Természetesen és köszönöm.

Üdv. 8)

cicimsincs likes this.
  5. mariska5305

mariska5305 Utánpótlás-írogató

Meg mondaná valaki,miért nem lehet az éjféli versenyen játszani? Nem nyitja meg a játékot már második napja.mariska5305 ID 8983284 Köszönöm a választ

6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzéskor be tudtam nálad lépni a játékba. Ha, te nem ezt látod és továbbra sem sikerül, akkor kérlek töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat. Átmenetileg kikapcsoltam az animációkat, ezzel talán nálad is gördülékenyebb lesz a játék.
    Amennyiben a eventbejáratból nem sikerül belépned, akkor próbáld meg az eventórából is.
    Már csak a hatos pályát kell teljesítened, de ehhez tenyésztened kell, hisz Repülős szemüveget csak tenyésztésből kaphatsz. Ez az egyik összetevője a Szerelmes üzemanyagnak. A másik a Vámpírparadicsom, amiből szintén gyéren állsz. Szerencsére rövid az érésideje, így hamar fel tudod szaporítani a meglévő növényeket.

upload_2026-3-18_6-41-44.png

Sok sikert!

7. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

Köszönöm.

Sylja likes this.
  8. gréta201105

gréta201105 Fórummogul

Szia! a démoni bokréta teliholdas növény gyorsító beérési ideje mikor és hogy hat mert a mostani event növényre nem hat nekem

9. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

A Démoni bokréta nem hat az eventnövényekre!

Luminary likes this.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elgondolkodtam az új malom (rémes) és a prémium tagság (fürge malom) kölcsönhatásáról. Szeretném megkérdezni van-e valamilyen infó ebben a témában, mi fog változni itt?
    A válaszotokat megköszönöm és kíváncsian várom.

Doggyra, Enikő65 and farmerSS like this.
  11. xlady531

xlady531 Fórum-zöldfülű

Szia Zinnia! bocsi, hogy most válaszolok, de való élet közbe szólt,,, Nagyon szépen köszönöm a válaszod, és linket.

*Zinnia* and Luminary like this.
  12. Luminary

Szia!

Jelenleg annyi információnk van, ami az ismertetőben szerepel. A Prémium tagság tartalmazza a Fürge malom előfizetést, ez nem változik. Ha változott volna, akkor az ismertetőben szerepelne.
    Arról, hogy a jövőben milyen tervek vannak nincs tudomásunk. Természetesen, ha bármilyen változás várható mielőbb tájékoztatunk benneteket, a korábbi gyakorlatnak megfelelően - hivatalos közleményben.
    További jó játékot!​

-gyöngy-581 likes this.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm a választ.
    További szép napot és jó munkát kívánok.

Luminary likes this.
  14. katica063

katica063 Fórumlakó

Sziasztok!
    Tudja esetleg valaki, hogy mikor lesz farmmunkás előfizetés? A 15-iről lemaradtam, mert nem láttam a kiírást.
    Köszönöm!

15. Luminary

Szia!

Ha, visszanézed az eventek topikban, akkor a hónap végén várható, mert februárban is 26-a környékén volt.
    Figyeld a hivatalos híreket, hogy ne maradj le róla.
    Sok sikert!

16. mdi1

mdi1 Törekvő

Hogy lehet a szédültön kikapcsolni a szarvasokat?
    Előre is köszönöm a választ.

17. Luminary

Szia!

2 dekor tud szánt reptetni.
    Az egyik a Száguldó szán, a másik a Repülő szán. Ezeket kell törölni, mert egyébként nem tudod máshogy leállítani. Visszakerül a pajtádba, majd decemberben újra elő lehet venni.:)
    Kép​
    Név​
    Érési idő (óra)​
    Hozam​
    Egyéb bónusz​
    A tárgy mérete​
    Kihelyezhető​
    Egyéb információk​
    [​IMG]​
    A száguldó szán​
    11:00 óra​
    280 TP​
    Nincs​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://bazisok.farmgazdak.hu/givers/a-szaguldo-szan/

Kép​
    Név​
    Érési idő (óra)​
    Hozam​
    Egyéb bónusz​
    A tárgy mérete​
    Kihelyezhető​
    Egyéb információk​
    [​IMG]​
    Repülő szán​
    15:00 óra​
    125 TP​
    Nincs​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://bazisok.farmgazdak.hu/givers/repulo-szan/

Sok sikert!

Doggyra and Kuzdern like this.
  18. terrdora

terrdora Fórum mestere

Örömmel jelentjük be, megújul a Malom!

Végre egy jó lépés, hogy ezért a továbbiakban ne fizessek, mert ez egy baromság lett ebben a formában. Eddig 3 tápot tehettem bekeverni, most még azért is fizessek, hogy +1 rekeszt kapjak? Nem fog ez így menni, sorry!

Doggyra likes this.
  19. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!

Nem vettek el semmit ami eddig volt, ha befizetsz sőt még pluszot kapsz, lásd az ismertetőt: Megújul a Malom - 2026. március .

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

Kuzdern and Luminary like this.
  20. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Szerintem ez megint egy pénz lehúzós újdonság! Prémium gazda vagyok, de csak egy tápot enged berakni! A második feloldásáért külön kell fizetni!

Thread Status:
Not open for further replies.