Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a gyors választ!

-Sudden- kedveli ezt.
  2. shíva666

shíva666 Fórum-zöldfülű

Szia! shiva666, ID3421102 vagyok. A kérdésem a következő: mai napon a szomszédoknak küldhető ajándékokat nem tudom elküldeni, és a nevek is eltüntek. Légyszíves nézd meg, hogy vajon mi történt. Előre is köszönöm.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, lépj ki, töröld a sütiket, gyorsítótáradat és ezt követően lépj be újra.
    Ha ekkor sem látod a Szomszédaidat, akkor kérlek, jelezz vissza, és add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a problémát.
    Általános problémáról nem tudunk, én is el tudtam küldeni az ajándékokat és folyamatosan érkezik a farmomra is.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. boszi52

boszi52 Fórumelemző

jobban is megcsinálhatnátok a minijátékot mert most 22 órakkor játszottam volna de nem lehetett hozogatni a bábukat délután jó volt de most nem úgy ,hogy buktam 2 érmét vagy mit ID 17777046 elötte kapcsoltam be a gépet mert akkor kellett aratnom ,olvastam,hogy másnak is volt ilyen problámája nem merek többet játszani mert félek,hogy bukni fogok megint mert nem működik a rendszer

5. Dolphin

Szia,
    amíg nem végzel a pályával, addig azt a pályát tudod folytatni, ha visszalépsz, ugyanott fog tartani a mini-játék, ahol tartottál. Itt nincs Szülinapi zseton veszteség.
    2025-01-23 21:57:07-kor kezdted el a pályát a Lajhárnál, ezt kell folytatnod addig, ameddig a megfelelő számú elemet össze nem gyűjtöd. Jelenleg 12 Szülinapi zsetonod van a Pajtában.
    Lehet, hogy volt egy pillanatnyi internetkimaradásod, s így leszakadtál a szerverről. Frissíts, vagy lépj ki-be újra.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Swartsch kedveli ezt.
  6. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Szia!Most látom az írásod! Hol tudnám pontosan megnézni,hogy én kaptam e,vagy nem? Köszönöm a segítséged.

7. Dolphin

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba, a Pletykatopik nem alkalmas hely erre.
    Az e-mail postafiókodban tudod ellenőrizni, amit regisztrációkor megadtál. Csak abban az esetben kaptál kódot, ha a Hírlevél küldésre feliratkoztál. Ezt a Játék beállításaiban tudod ellenőrizni, illetve azt is, hogy milyen e-mailcímed van a rendszerben.
    Ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hírlevél-kérése-és-lemondása.19193/
    Ha nem volt engedélyezve, akkor módosítsd a beállításokat, hogy a jövőben Te is kapj hírlevelet.
    Amennyiben ezek rendben vannak, akkor a postafiókodban kell körbenézni: SPAM mappát is ellenőrizd, illetve néhány szolgáltató csoportosítja a bejövő leveleket, így lehet, hogy ilyen almappában találod meg. (gmail.com-ban például a Promóciók almappában szoktak lenni a Farmeramás hírlevelek).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! A növényes fás feladatnál és a tenyésztős feladatnál az 1-es és 3-mas ki van pipálva . Amikor rákattintok az írja ki , hogy az összes jutalom feloldva. Tiéd lehet mind az event végén a közös szorzóval együtt . Most nem tudom akkor már oda nem kell mást beadni . Nézzetek már rá ! Oda már nem kell semmit beadnom ? Ebiborka63 ID: 6809366

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    4 állat van összesen, minden állatnak 2 db egyjátékos feladata van, ha mindkettőt befejezted, akkor több teendőd azzal az állattal nincs.
    Így kell kinéznie:
    upload_2025-1-24_17-39-8.jpeg
    Ha mindkettőnél pipa van, akkor az az állat készen van.
    Ilyenkor már csak saját döntésed alapján az adott állathoz tartozó minijátékot játszhatod, hogy a közös feladat %-a gyűljön, de ez saját döntés, mivel 60 Farmaranyba kerül az újrakezdés, ha neked az 1-es és 3-as állatnál is mindkettő + jel mellett pipa van, akkor már csak a 2-es és 4-es állat van hátra.
    Megértésedet köszönöm!

Szerkesztés:
    Kollégám ellenőrzése alapján
    "A növények és fák" és a "Tenyésztés" állathoz tartozó küldetéseket sikeresen teljesítetted, így már csak 2 állat van hátra, a maradék 2 állat esetében is így kell eljárnod, mindkét helyen kell a 2 pipa.
    A lajhárnál már lejátszottad a 30 minijátékot, így ott csak 60 Farmaranyért cserébe tudod újrakezdeni, viszont ezzel hozzájárulnál a közös feladat százalékához, saját döntésed.
    A képek - a legelső kép kivételével - a te farmodon készültek!
    Megértésedet köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  10. biborka63

Köszönöm szépen a választ ! Azt nem tudom , hogy a 2-es és a 4-es feladathoz mi kell mert ott mindkettőnél szürke alapon egy + jel van . Ha rákattintok nem történik semmi ? Akkor , hogy tudjak bármit is beadni ! Nem tudtam megnézni amit küldtél , így nem tudom megnézni , hogy kellene kinézni ! Jó lenne , ha rátudnál nézni !Ne haragudj , de kicsit értetlen vagyok . biborka63 ID:68093366

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Az ólak kategóriában már csak sombrerót kell beadnod. Amelyiken szürke a beszállítás gomb, azt már megcsináltad, azért van rajta a zöld pipa. Oda nem kell semmi többet beszállítanod. A tenyésztés kategóriában is kész vagy az egyéni feladatokkal, oda már nem kell beszállítanod semmit. Ha, szeretnéd akkor a mini-játékot újraindíthatod, ahhoz már csak Szülinapi zsetonra van szükséged. Nem kell ismételten beszállítani a kipipált egyéni feladatokba. A növények fák kategóriában is a mini-játékok vannak vissza. A terményes ólak kategóriát még nem kezdted el.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  12. biborka63

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! Akkor megnyugodtam !

Luminary kedveli ezt.