Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    eddig 12x ismételted, még 2066 Szezonjutalompontot kell szerezned és végzel teljesen a Szorgos méh szezonnal.
    További jó játékot!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Legyen szép napod :)

Dolphin kedveli ezt.
  3. szeretet5

szeretet5 Fórum-zöldfülű

Lehetséges, hogy 1 matchapor került a pajtámba a ma reggeli fák, 24 db izzó bogyó aratásakor? Ez vicc? Kérem a segítséget, mert szerintem ez nem lehetséges.
    szeretet/5
    ID: 51423189

4. Dolphin

Szia,
    áthoztam a kérdésedet a Panaszládából ide segítségkérő topikba.
    Ellenőrzésem alapján ma a Baha ültetvény aratásakor, ami 2025-07-02 09:54:11-kor történt, 46 db Matchaport kaptál. Azt nem tudom mi volt a földbe vetve.
    1 db Matchaport a Főfarm aratásakor kaptál a mai napon 2025-07-02 09:44:08-kor, ezt a Varázsfa aratásával szerezted.
    Amíg nem frissítesz, nem lépsz ki a játékból, addig az aratási naplóban (képernyő alján középen a kis nyilakra kattintva) tudod ellenőrizni, hogy miket kaptál.
    upload_2025-7-2_10-27-38.png
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Katalin2020

Katalin2020 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !! További jó munkát , szép napot Kívánok!

Dolphin kedveli ezt.
  6. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Sziasztok!

Tisztelt Moderátor!

Most jutottam oda, hogy olvastam a felhívásotokat!

Légyszíves nekem ellenőrizni, hogy megkaptam e az Izland tiki fát? Nem egy van a raktáramban, folyamatosan rakom le őket egyesével(ez a szokásom), így elenőrizni nem tudom és nem is emlékszem, hogy mennyit kaptam a kérdéses helyzetnél(részben azért mert más dolgok mellett kutyafuttában csináltam)

Második kérésem az előttem szóló alapján lenne, hogy hányszor teljesítettem az utolsó sort a Szezonban? Sajnos elmulasztottam feljegyezni.
    Egyébként ha befejeződött, akkor úgy működik mint az elején? Beadható cuccok, de nem ad szezonpontot csak TP és CsP-t?

Előre köszönöm a választ!

ádám1014 ID 9638669

7. Dolphin

Szia,
    a Szorgos méh szezonban eddig 7x ismételted meg a 40. sort. 1814 SZJP kell a következő ismétléshez.

Igen, ha véget ér a Szezon, a Megrendelőket utána is ki lehet szolgálni, a jutalmakat és a ládákat osztogatják, csak SZJP nincs addig, amíg az új szezon el nem indul.

A Játék naplója alapján a Szentjánosbogár fesztivál eventben a 11. alakzatot 2025-06-28 21:10:32-kor fejezted be, így nem vagy érintett, a jutalmakat rendben megkaptad.
    További jó játékot!

ádám1014 kedveli ezt.
  8. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod!

Szép napot!

Dolphin kedveli ezt.
  9. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Köszi hogy megnézted

Dolphin kedveli ezt.
  10. bfmariann

bfmariann Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!
    Nem tudom mit rontottam el, már 9 alakzatnál beadtam a kért mennyiségeket, a beváltás gomb nem jelent meg, így kértem a következő alakzatokat. A haladási sávban is csak egy haladást mutat, pedig már kilencet megcsináltam. Egyetlen egyszer sem jelent meg a Beváltás gomb. Most nem tudom tovább menni. Kérlek segítsetek! ID 16957394 farmnév: bfmariann

11. chris7829

chris7829 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Tojástojó terület nem tudom etetni a tyúkokat miért van ez?? Mindig ki rak a malomba van elég tápom és szuper tápom is a sima tyúkól viszont igen

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valószínű, hogy elfogyott a tyúkod. A műhelyek indításához a tápon kívül szükség van magára az állatra is.
    Így van ez a Tojástojó esetében is.

Tojástojó terület
    Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tyúktáp, 3 db tyúk
    Szükséges szint: alap terményes ól 8. szint, fejlesztések 21. szint
    Tárgy mérete: 2x2

Az infót az Állatok, termények és ólak a játékban topikból hoztam, ahol te is megtalálhatsz minden információt, ha szeretnéd:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  13. gyümierdő

gyümierdő Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nem tudom mikor teljesítettem a 11-es alakzatot.
    Legyetek szívesek leellenőrizni nálam is a tiki fa jóváírást!
    Köszönöm szépen.Gazda: gyümierdő ID: 23128561

UI: Lehet,hogy az efféle technikai malőrökre volt kitalálva a játék kezdeti éveiben,
    hogy egy "kismanó" bármikor megjelenhet a farmon és elvihet bármit...:)

14. freud1973

freud1973 Utánpótlás-írogató

Szia! Én sem vagyok benne biztos, hogy mikor teljesítettem a szentjánosbogár eventen a 11. alakzatot. Nekem is több izlandi tiki fa van a birtokomban. Ha megtennéd, hogy ellenőrzöd, hálás lennék. Farmnév: freud1973, ID: 53358760

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Kérésedet elvittem ellenőrzésre, a válaszig kis türelmedet kérem!

16. smoldering

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra, és azt tapasztalta játék naplója szerint, a 11. alakzatot 2025-06-30 18:08:31 - kor raktad ki, így érintett vagy.
    Az ellenőrzést követően 1 db "Izland" talányos tiki-fa jóváírásra került a farmodon. Így most 11 darabbal rendelkezel.
    További sikeres játékot kívánunk!

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kivételesen a csevegőben találtam meg korábban a kérdésedet, ott válaszoltam is:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...esztivál-panaszláda.26454/page-2#post-1455659

Örülök, hogy sikeresen befejezted azóta.

Dolphin kedveli ezt.
  18. smoldering

Sztia!
    Kollégám benézett a farmodra és megállapította, a játék naplója szerint 2025-07-01 18:01:51 - kor teljesítetted a 11. feladatot. Már nem vagy érintett a hibában, a jutalmakat rendben megkaptad.
    (Sem a kismanók , sem a nagyok nem tüntették el és nem is szoktak semmit eltüntetni.) :)
    További sikeres játékot kívánunk!

19. AncsiP

AncsiP Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin

Köszönöm a segítségedet! :)

További szép napot! (vagy jó éjszakát)!

Dolphin kedveli ezt.
  20. gyümierdő

gyümierdő Utánpótlás-írogató

Köszönöm a munkátokat és a választ!

Dolphin kedveli ezt.