Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma léptem a 150.szintre a farmon, kiírta a szokásos ablakban, mit ad a szintlépésért, de olyan gyorsan kiléptem, hogy nem is figyeltem. Hol tudom ezt megnézni? Köszönöm!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha adsz farmnevet, ID-t, akkor megnézzük.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    A szokásos ajándék a szintlépésért:
    • A jutalmak a 101-200 szint között az alábbiak:
      • 1 FA
      • 2 Csillag
      • 1 Kacsa Kata repülős üzenet
      • 35 Kacsa Kata szupertrágyája
    Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

Sali~*.*, Luminary, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én nem tapasztalok semmi változást az App működésében. Ami beérett, az aratható, ott már nem mutatja a hátralévő érési időt (hisz már nincs), ami még érés alatt van, ott az elemre bökve mutatja a hátralévő érési időt.
    Amint az Kollégám is írta, a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még o nem teljes körű a működése, például a mostani Nagy hajsza event sem fut rajta, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani.
    Bár azt írtad, hogy telefonon játszol, de telefonon lehet böngészőben is játszani, ahhoz pedig azokat a beállításokat kell módosítanod, mit Othep Kollégám ebben a válaszban adott számodra:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-22#post-1448340
    A Beállításokat nem tudjuk Nálad ellenőrizni, mert bár kértük, nem hoztad az azonosító adataidat.
    Ha hozod, be tudunk nézni, s ezt ellenőrizni tudjuk.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

05Zsuzsa és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Szia. Köszönöm szépen a választ,valahogy sikerült vissza hozni,működik. Lehet el állítottam valamit a beállításoknál.
    Nagyon szépen köszönöm a kielégítő választ!

5. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok!

Szeretnék egy ellenőrzéest kérni az ügyben, hogy a Nagy hajsza eventben mennyi malom terméket használtam fel és mennyi nagyítót, és összesen hány pontom lett. Előre is köszönöm.

Apumbiapa ID: 17884801

6. Dolphin

Szia,
    eddig 133 malomterméket használtál fel, s jelenleg 15108 pontot gyűjtöttél. Arra vonatkozóan nincs információ a naplóban, hogy ki mennyi Nagyítót használ fel.
    Jelenleg 42 db Nagyítód van a Pajtában, Detektíveszközök malomterméked nincs jelenleg.
    Fák aratásakor érkezhet felröppenő, ezt összeszámoltam: 99 Nagyító érkezett. Úgy látom, hogy a Gazdaboltban nem vásároltál nagyítót, így 99 - 42 = 57 db-ot használhattál fel a rendelkezésre álló infókból kiszámolva.
    További jó játékot!

apumbiapa kedveli ezt.
  7. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm a számolást.

Dolphin kedveli ezt.
  8. kiskitti07

kiskitti07 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segítsen valaki mert nem tudok csavarpálmát szerezni, Köszi előre is,

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért a hozzászólásod áthelyeztem a megfelelő topikba.
    Megértésedet köszönöm.

Csavarpálmát a maja majmok szentélyében tudod kiváltani a 9. kamrában az 1. szobor.
    Ha kiváltottad aranybanánért, onnantól szabadon megvásárolható a gazdaboltban.
    23. [​IMG]Csavarpálma20:00 óra
    105 BTP
    22.000 CSP
    18:00 óra
    105 BTP
    170.000 CSP
    12:00 óra
    210 BTP
    150 FA
    csavarpálma-
    gyümölcs
    3609. kamra
    1. szobor
    További jó játékot.

Swartsch, Sylja és Kuzdern kedveli ezt.
  10. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Kicsit elszámoltam magam, felszállót tudok valahol venni?

11. -Sudden-

Szia.
    Ha a felröppenőre gondolsz, akkor "Korom" felröppenőt a gazdaboltban tudsz vásárolni Farmarany ellenében.
    Piros kosár aztán az arató gépre kattintva a szezonális árucikk fül alatt találod meg, ha nagyobb mennyiséget vásárolsz, akkor kapsz rá kedvezményt.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

hogyan tudok hajzselét gyártani?

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A hajzselé a hangyász terményese. Nem megépíthető. Ólgözös, ólválogatás illetve eventnyeremény során lehet hozzájutni. A következő cserenap alkalmával próbáld beszerezni, vagy az ajándékozós topikban kérni esetleg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.21481/unread
    Itt olvashatsz bővebben róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860890

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  14. csilumami

csilumami Járnitanuló

Sziasztok
    Vettem 15 Pozsga fát, de nem tudom kitenni mert nincs a fáknál néztem, a bahán is d ottsem látom
    csilumami ID 17716773 segitséget előreis köszönöm

15. -Sudden-

Szia.
    Azért nem találod a fáknál, mert a Pozsgafa - a nevével ellentétben nem fa - az egy növény és a növények között találod meg.
    upload_2025-5-8_21-11-11.png
    A kép nem nálad készült.
    Megértésedet köszönöm.

GA-BI-O-Farm, Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  16. csilumami

csilumami Járnitanuló

Kőszőnőm választ
    erre nem gondoltam mivel fát írt

-Sudden- kedveli ezt.
  17. Dolphin

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

Sziasztok:DVan kód TWINDELAY:cry::cry:

19. Dolphin

Szia,
    igen van, itt olvashatsz róla:
    Kompenzáció
    S miben tudunk itt a segítségkérő topikban segíteni Neked?

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.