Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 20140720m

20140720m Utánpótlás-írogató

hol találom hogy kivel házasodtam össze?
    Nem jelzi sehol.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a kirakott esküvői lugasra kattintasz, akkor felül kiírja, hogy ki a házastársad.
    Ha nem találod, akkor kérlek adj meg Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudok segíteni. Köszönöm!

20140720m kedveli ezt.
  3. DeathGod667

DeathGod667 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Supportnak nem tudok írni,mert nem küldi el a problémámat. Ezért kérdezem meg itt kihez fordulhatok? A Bahama területen a strandtörölköző szövőólam nem látszik. Csak egy karika forog körbe. Már bevettem újra kitettem ugyan az.Hetek óta így van.

4. Dolphin

Szia,
    a megjelenítési probléma múlt csütörtökön jelentkezett, s mindjárt jelezve is lett a Központ felé, dolgoznak rajta.
    Ha nagyon zavaró a látvány, akkor szedd le vagy tedd be manufaktúrába, amíg helyreállítják.
    A működésében nincs probléma.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

5. DeathGod667

DeathGod667 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ

6. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia!
    Segítségedet szeretném kérni nem találom a jégszarvas dekort, már mindenhol néztem. az ismertető azt írja, hogy "Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől" én a gyopáron 23-as a farmon 240. szinten vagyok.
    Gazda: Edythke ID: 19022345

7. Dolphin

Szia,
    megnézzük Neked, hol bújkál a Jégszarvasod. Türelmedet kérem a válaszig.

8. ambavila

ambavila Utánpótlás-írogató

Szia! Lehet hogy nem jó helyre írok de betegség miatt két és fél évig nem játszottam. Nehezen jönnek vissza az emlékek hogy hol mit lehet csinálni. Sajnos 1hét játszás után tegnap óta nem tudok belépni. Mára valami történt mert nagy nehezen betöltött a játék de ennyi,csinálni semmit sem lehet. A kliens be se tölt csak pörög. kedden vettem munkásokat 96 órát ami most megy a levesbe. nem tudom nálam van a hiba vagy még mindig központi. előre köszönöm a választ és a segítséget.
    játékos nevem:ambavila
    id szám:38214023

9. Dolphin

Szia,
    itt találod a hivatalos közleményt a tegnap délután óta fennálló belépési problémáról.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1343350
    A kliens többeknél nem működik, dolgoznak rajta a Központban, nálam Chrome böngészőben megy rendesen a játék. Nem tudom Te milyen böngészőn próbáltad, érdemes többet is megpróbálni.
    Javasolni tudok még egy Ccleaneres takarítást a gépeden.

barbi021951 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    A Jégszarvas dekorodat a Házi kedvenc futtatóban keresd, a Térkép tábla lábánál találod meg.

11. Zsuta

Zsuta Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  12. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresgettem, de nem találom a ajándékozási event csevegőjét. Az event előtt szeretném lebeszélni esetleg a cserét.

13. Dolphin

Szia,
    csevegője külön nincs neki, a Törzsasztal alatt lévő csevegő topikokat tudom erre ajánlani: Oázis, Kuncugó kuckó
    Két topic van a témában, ezeket itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.11054/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.21481/
    Bejegyzés írása előtt, kérlek olvasd át a topikok szabályait.
    Sikeres csere ügyleteket kívánok

Gyöngyasszony kedveli ezt.
  14. bactriaanus

bactriaanus Aktív író

Kedves Moderátorok !
    Eddig a Google böngészőn keresztül léptem be a játékba.
    Ma kb. déltől a következúő üzenetet kapom.
    Jelenleg a Microsoft Edge böngészőn keresztül tudok belépni, így tudtam elérni ezt a fórumot.
    Tudnátok segíteni, mi a teendőm, hogy ismét a Google-t tudjam használni.

upload_2023-9-7_15-40-44.png

aida2330 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    sajnos erre nincs ötletem. Ha van olyan böngésző, amin elérhető a játék, akkor most átmenetileg használd azt.
    Én a Chrome-t használom, azzal nem volt probléma a mai nap folyamán.
    Remélhetőleg helyreáll rövidesen a Te általad használt böngészőn is a játék.
    Megértésedet köszönöm

bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  16. bactriaanus

bactriaanus Aktív író

Kedves Dolphin !
    Köszönöm szépen a fáradozásod !

Dolphin kedveli ezt.
  17. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Szép napot kívánok mindenkinek:)
    Tapasztaltam már több esetben is, hogy nem szedem le, de magától "leszedődik" a Jack ajándéka dekor. Azért teszem szóvá, mert biztosan tudom, hogy én nem szedtem le ilyenkor. Tegnap este még meg volt 20 lehetőség, most viszont már csak 19 van. 17,20-kor érik be ismét, akkor mikor kellett leszedni ? /Titokzatos erdei tisztáson van/ Most léptem csak be, tehát lehetőségem sem volt arra, hogy um. véletlenül leszedtem volna. Hogy lehetséges ez ?
    üdv: Zsófi
    Zsófi0101 ID: 3246475

18. Dolphin

Szia,
    a Jack nem aratódik le véletlenül. Az Erdei tisztásnak nincs titokzatos jelzője :)
    2023-09-08 09:31:26-kor aktiváltad, ez az első használata. Még 19x tudod aratni:
    upload_2023-9-8_9-58-15.png

19. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Van titokzatos jelzője, de nem ez a fontos. A Jack nálam mégis learatódik, hogy lehetséges nem tudom. Többször fordult már elő, de ha úgy sem lehet mit tenni, akkor belenyugszom. Persze ettől még lehet nekem igazam, ami azért annyira nem fontos, hiszen ez csak egy játék, ami éppen működik.

20. Dolphin

Szia,
    a Jack-et a sima arató nem aratja le, itt találod a leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390
    Ami learatja a Jack-et, az a Traktor melletti másik gomb, ami a Házi kedvenc futtatót aratja, illetve a Bónuszt adó dekorokat minden területen:
    upload_2023-9-8_11-22-44.png
    Erről pedig itt találsz ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-22147