Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mártonb

  mártonb Járnitanuló

  a Szelidgesztenye-fát hogy lehet megszerezni?
  Hanyas szintnek kell lennem?
   
  genka53 és cicimsincs kedveli ezt.
 2. mártonb

  mártonb Járnitanuló

  nem nekem kell.
  de nem tudsz.
   
  cicimsincs kedveli ezt.
 3. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Szia!
  A szelídgesztenyefa farmos titokfa. Fás válogatások alkalmával vagy Ajándék és cserenapon tudsz szerezni.
  >> ITT << olvashatsz róla.
   
 4. anna640328

  anna640328 Törekvő

  Sziasztok, szép estét. Segítségeteket szeretném kérni. Lehet nem itt kellene, nézzétek el nekem, legyetek szivesek segítsetek. A gyopárvölgyben az utolsó fát a bükkfát szeretném feloldani, az összes többi megvan. Már négyszer adtam be a 11000 értékű termést, legutóbb most pár perce, mégsem történik semmi. Most is 0/3 a kijelző. Így nagyon elkeserítő, rengeteg fatermés odaveszett. Most nagyon elment a kedvem az egésztől. Megnéznétek mi a gond? Így vagyok itt: Anna16614081 Nagyon köszönöm.
   
 5. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Egy ID számot is adnál?
   
 6. Zsófi0101

  Zsófi0101 Fórumszaki

  Most komolyan ?! Az én szintemen ilyen oktatást nem is reméltem. Nyugodj meg ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok. Nem tegnap kezdtem a játékot. Arra vártam választ, hogy lehetséges, hogy nálam mégis leszedődik a dekor. Még akkor is, ha igazából nem lenne lehetséges. Azt gondoltam, valami hiba van nálam, vagy a játékban. De részemről itt a beszélgetés vége. Aludj jól. Szép álmokat neked :)
   
 7. anna640328

  anna640328 Törekvő

  Bocsánat, kicsit összekevertem a dolgokat. ID16614081
   
 8. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Szia Zsófi0101!
  Teljesen korrekt választ kaptál, mind tartalmilag, mind stílus szempontjából, amely semmi kioktatást nem tartalmazott.
  Nagyon nem illő dolog, ha valaki kérdez, vagy segítséget kér, akkor bántó dolgokat ír, a neki nem tetsző válaszra.
  Valóban kizárólag csak rákattintással vagy gépi aratással a tojásaratóval lehet aktíválni a Jacket, ahogy Dolphin is írta, de hiszen ezt te is tudod, mert írtad, hogy tudod, mivel nem ma kezdted a játékot.
  Ha más tojás jellegű dekorod nincs azon a területen kirakva, ami ugyakkor aktíválódott volna, akkor mindkét eset (vagy közülük egy) fennállhat.
  Ha más tojás jellegű dekor is van ott, és csak a Jack aktíválódott, akkor véletlenül vagy szándékosan, de bizonyosan lekattinásra került.

  Ha fixen állítod, hogy nem te voltál, akkor valaki bent járt a farmodon, vagy a te tudtoddal, vagy anélkül.
  Ha az utóbbi, akkor sürgősen változtass jelszót, mert akkor feltörték a farmodat, és félő, hogy legközelebbi látogatáskor más is történhet.
  Reméljük a kevésbé veszélyes verziót, hogy az ujjad, vagy az egered önállósította magát, és véletlenül te kattintottad le, és nem törték fel a farmodat.
  Nagyon sokunkkal előfordult már, hogy véletlenül nem úgy, vagy nem azt kattintottunk le, amit akartunk. Nem szégyen az, csak kellemetlen, ha az ember nem készült fel tudatosan rá.
   
  -ágianyu33-, Othep, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 9. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  nem veszett el semmi :)
  Ha megnézed a jelvény tárolódat, jelenleg 7 db 1. szintű Arborista jelvénnyel rendelkezel:
  upload_2023-9-9_7-16-23.png

  A bükkfa utolsó rúnájának kiváltásához viszont nem 1-es szintű, hanem 2-es szintű Arborista jelvényre lesz szükséged, 3 db-ra:
  upload_2023-9-9_7-20-4.png

  Ha ezt elkészíted, akkor ki fogod tudni váltani a hiányzó rúnát, viszont ehhez el kell érned előbb a 9. szintet, mert attól a szinttől tudsz ilyet gyártani:
  upload_2023-9-9_7-23-22.png
   
 10. anna640328

  anna640328 Törekvő


  Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy. Elvesztem az információk tengerében. Akkor cél a 9. szint! Még egyszer nagyon köszönöm. :) Legyen nagyon szép hétvégéd. :)
   
  aida2330, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  nagyon szívesen. Hajrá a 9. szinthez.
  Nem tudom jártál-e már a Gyopi csevegőjében, érdemes ott is olvasgatni, Játékos társaktól hasznos infókat lehet szerezni, akik már előrébb járnak :)
  Itt találod:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
   
  anna640328, -ágianyu33-, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
 12. Flowers66

  Flowers66 Fórumprofi

  Halkan jegyzem meg.....amióta az új terület van, a Gyopárvölgy, azóta lassú, akadozik, nem enged belépni.... Tudom, milyen választ fogok kapni, csak nekem érdekes ez " a pont azóta van támadás" alatt a Bigpoint. Mindenesetre nem tervezhető a játék, valós pénzt költünk rá, és nem tudunk játszani....Időben nem tudtam belépni, elvesztettem a 2x-en kipörgetett 100 %-os terménybónuszomat. Szóval, bocsánat, ha kissé ingerült vagyok. 8)
   
  dalmária, marcsi5556, szaszia és 3 más kedveli ezt.
 13. Nagy_Péterné_[Kata]

  Nagy_Péterné_[Kata] Fórum-zöldfülű

  Szeretném kérdezni miért nem tudok belépni a játékba , vagy ha be is tudok lépni semmit nem tudok csinálni? Üdv Kata
   
  szaszia kedveli ezt.
 14. Caccus

  Caccus Fórum bárója

  Nem vagy ezzel egyedüöl, más is ezzel szenved, és ami a lényeg más területre nem is tudsz átmenni, a napraforgó is csak pörög .
   
  szaszia kedveli ezt.
 15. Nagy_Péterné_[Kata]

  Nagy_Péterné_[Kata] Fórum-zöldfülű

  Köszönöm a gyors segítséget! Kata
   
 16. Anyupicifia

  Anyupicifia Járnitanuló

  Sziasztok! segítségeteket kérném a gyopárvölggyel kapcsolatban.Sajnos nem figyeltem kellő képen és már több napja nem tudok semmit sem csinálni mert véletlenül az alap humuszt túltermeltem .Azóta áll az egész!Mit tehetek hogy újra tudjak bármit csinálni?Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
   
 17. Gaszton

  Gaszton Járnitanuló

  A bankkártyával történő vásárlás esetén ha lejár a kártya, új kártyát szeretnék megadni hogyan tehetem meg? Két lehetőség van a bejelölésre és így a megadására. Ha ez megtörtént és mivel a lejárt kártyákat nem törli, mit kell tenni?
  Gaszton
   
 18. Pokimoki72

  Pokimoki72 Fórum veteránja

  Szia.
  Törölj belőle, vagy az újrahasznosító a megoldás.
   
 19. Zsófi0101

  Zsófi0101 Fórumszaki

  Szia:)
  Nem értem ezt a két mondatodat, mert én nem írtam kioktatásról pld. És azt hiszem udvarias voltam maximálisan. A stílusommal sem lehet gond. Legalább is szerintem nem. Szándékom szerint biztosan nem ! Bántó dolgokat nem írtam. Az illemről pedig nem ebben a játékban hallok először hidd el !

  Ez az a mondatod: "Teljesen korrekt választ kaptál, mind tartalmilag, mind stílus szempontjából, amely semmi kioktatást nem tartalmazott.
  Nagyon nem illő dolog, ha valaki kérdez, vagy segítséget kér, akkor bántó dolgokat ír, a neki nem tetsző válaszra."

  Persze mindegy is, mert ezt a vitát most lezárom részemről. Egy ártatlan kérdésből ekkora port nem érdemes kavarni. Nem bántottam sem a kollégádat, sem téged. Ezek után pedig egyáltalán senkit sem fogok. Aludj jól. Szép álmokat :)
  üdv: Zsófi
   
 20. Anyupicifia

  Anyupicifia Járnitanuló

  Sajnos a törlést sem tudom csinálni mert a raktár üres!csak kész van és onnan meghaltam.Sem újrahasznosító sem törlés nem lehetséges.