Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Egy ID számot esetleg adnál, hogy utánanézhessek a problémádnak?

aida2330 kedveli ezt.
  2. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítségnyújtást végre sikerrel jártam.Jó játékot és szép hétvégét kívánok!

3. szupermuter51

szupermuter51 Junior szaki

4. afranya1945

afranya1945 Fórumszaki

Hello! Érdeklődöm, hogy a gyopáron a fötér nem működik?

5. zsoxxya

zsoxxya Törzsjátékos

Szeretnem megkerdezni, hogy az ideiglenes problema a jatekkal ami mar tobb mint 2 honapja tart meg meddig fog tartani? Azert kerdem, mert akkor arra az idore szuneteltetem a farmozast a sajat nyugalmam erdekebe! Mert az, hogy minden heten legalabb 1x orakig nem lehet belepni, mar elegge idegesito es faraszto! Ja, es ezekert hogy nem lehet orakig belepni mikor kapjuk meg a kompenzaciot? Es itt nem arra gondolok, hogy meghoszabbitjak az eventet, mert az nem kompenzacio, csak az idot toljak ki!!

rjolka és Caccus kedveli ezt.
  6. szrx

szrx Járnitanuló

A héten szerda óta /Hivatalos/ minden nap többször is előfordult /pénteken 14 után Dolphin / szombat dél , majd 15 körül
    Összesen ez már sok - sok óra. / nagyon sok megy a "levesbe" / A következő eventre várható valami komolyabb javulás???
    Már FA fáért sem lenne érdemes csinálni.

Caccus, zsoxxya és Flowers66 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    arra a kérdésre nem tudjuk sajnos a választ, hogy meddig fog még tartani az időszakos belépési, elérési gond a játékban.
    Amennyiben lesz kompenzáció és/vagy event hosszabbítás, arról a megszokott módon fogunk tájékoztatást adni itt a fórumon.
    Megértésedet köszönöm!

Szia,
    erre a kérdésedre sajnos nem tudjuk a választ, hogy a következő eventre megoldódik-e a probléma. Mivel mi Modik is farmozunk, mi is örülnénk, ha megoldódnának a problémák, de ez nem rajtunk múlik.
    Megértésedet köszönöm.

Sylja, *Napsugárlány* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. juvika

juvika Járnitanuló

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy hol tudok Jávorszarvast venni? Válaszod köszönöm

9. Dolphin

Szia,
    a Jávorszarvas farmos titokállat, az ól nem megvehető.
    Itt találod az információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-885815
    Cserenapon a léghajón nézz körbe, illetve régóta játszó Játékosoktól tudsz kérni, cserélni. Valamint tudsz szerezni egyet Az oroszlán szeme gazdaköri küldetésből is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

Sylja kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dolphin:)

A segítségedet szeretném kérni. Kérlek szépen, ha lesz rá időd nézd meg nekem a következőket:
    Tegnap este 10 óra körül megvettem a Mélykék csomag 3. részét. A sikeres vásárlásról a kliensben semmilyen felugróabalak nem értesített. Azt láttam, hogy mindent jóváírt a rendszer, viszont ezzel a vásárlással szintet léptem a vásárlási bónuszokban is. A kérdésem erre vonatkozik. Mit kaptam a dzsinnes ládából?
    A válaszodat előre is köszönöm.

Gazda -gyöngy-581

ID: 40951777

11. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    2023-09-10 23:04:58-kor történt vásárlással érted el a következő szintet, s az alábbit kaptad:
    - 160 Farmpengő
    - 1 db Bónuszláda
    - 2 db 48 órás Farmmunkás kupon

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D
    További szép napot és jó munkát kívánok Neked és munkatársaidnak :D

Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Nagyon szívesen, máskor is örömmel :)
    Neked is szép napot, jó játékot!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Petya2017

Petya2017 Fórum-zöldfülű

Androidos telefonra hogyan tudnám feltenni a farmerama játékot?

15. Dolphin

Szia,
    a játék alapvetően számítógépre van fejlesztve. Megfelelő telefonnal böngészőn keresztül eléred a játékot - a Csevegő topikokban (pl. Oázis, Kuncugó Kuckó) érdemes esetleg érdeklődnöd a többi Játékostól, hogy kik melyiket javasolják.
    /Én Samsung telefonon, és Chrome böngészőben szoktam event növényt aratni, ha nem tudok gépközelben lenni. Picit pici a képernyőm, de a sürgős dolgok a Munkásokkal elvégezhetőek :) /

05Zsuzsa kedveli ezt.
  16. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

SziasztOK! Lehetne a fenti kérdésemre, választ kapni? Forduljak a Supporthoz? Előre is köszönöm.

Gaszton
    ID: 11797097

17. genka53

genka53 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem vagyok modi, de mivel kezdettől fogva bankolással vásárolok a játékban, amikor valamit meg akarok venni, remélem tudok segíteni neked.
    Tehát lejárt a kártyád, de továbbra is bankolással szeretnél vásárolni.
    Akkor először is, törölnöd kell a meglévő, lejárt adataidat. Ennek ez a menetrendje:
    Megnyitod a Bankot a Térképen.
    1. Rákattintasz az "Állapot és felmondás" feliratra, és ha van folyamatban levő csomagod, pl. prémium, akkor katt a felmondásra.
    2. Picit lejjebb van a hitelkártyád típusa és száma (csomó X és az utolsó 3 szám), mellette a kuka jel, katt a kukára.
    3. Ezután az alatta levő szöveg: "Töröld a személyes fizetési adataidat és a folyamatban levő csomagokat." szintén kukázandó.
    Ezzel el is tüntetted az előző adatokat.
    4. Indulhat a vásárlás az új kártyaszám, kártyatulajdonos megadásával.
    Ha előtte prémiumgazda voltál, akkor a hátralevő időre megkapod a prémium tagsággal járó dolgokat, de mivel kártyát változtattál, az ez utáni első prémiumtagságot neked kell manuálisan kiváltani, és amennyiben nem szakítod meg a banki fizetési lehetőségedet, akkor az azt követő ciklusban már automatikusan történik annak a meghosszabítása.

Nem tudom, hogy melyik banknál vagy, mert van amelyik kettős azonosítást kér az első, új kártyaadatokkal való vásárláskor, telefonos SMS közreműködéssel.
    Remélem sikerül a művelet.

18. Kijelentkeznél

Kijelentkeznél Fórum-zöldfülű

Sziasztok !:)
    Olvastam itt-ott :p és nem tudom ,hogy mi az a tüntető malac:oops: !
    Léccci mondja el valaki ,mielőtt bemegyek a sűrűbe !:p

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Parancsolj, itt olvashatsz róla. Tüntető malac ;)

Sali~*.*.*, Sylja, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Kijelentkeznél

Kijelentkeznél Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm !:inlove:

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.