Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Milyen böngészőt használsz? Firefox a fenti menűben megkeresed az előzmények/klikk rá és előzmények törlését, ennyi, ujraindítani tudod, Google Chromnál megnyomod egyszerre a CTRL és H gombot, kiadja az előzményeket bal oldalt böngészési előzmények törlésére nyomsz, ennyi

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    legalább a gép újraindítást próbáld meg, kis pihentetéssel. S kérj meg családtagot, ismerőst, hátha tud segíteni vki.
    Sok sikert!

3. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ma de még voltam a farmon de most betölt csak a játék mező nem jön be . Előre is köszönöm ! -Dolly56- ID 23558600

4. mmoncsi

mmoncsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az uj eventhez nem kaptam magokat.Köszönöm a segitséget mmoncsi ID: 54057186

5. Dolphin

Szia,
    magokat nem kapunk ebben az eventben, a malomban kell előállítani, miután eldöntöttük melyik területen kezdünk.
    Kérlek, olvasd el újra az event ismertetőt!
    Sok sikert!

6. Dolphin

Szia,
    beléptem Hozzád, de nem tapasztalok problémát. Gond nélkül tudtam a területek között váltani, az eventablakot hoztam most Neked:
    upload_2025-10-16_19-52-13.png
    Bármelyik mezőn be tudnám adni az event kelléket a kezdéshez.

Amennyiben Telekom az internetszolgáltatód, egyeztess velük, hogy nincs-e fennakadás az internetes hálózatban, nem zajlik-e éppen karbantartás / hálózatfejlesztés Nálatok.
    Ha más a szolgáltató, akkor azt tudom javasolni, hogy ellenőrizd az internet sebességedet, kilépve a játékból, rövid időre kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Segíthet a beragadt Sütik törlése, Gyorsítótár ürítés is.
    Sok sikert!

7. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Szia One - nél vagyok . Szerintem az internet rendben van mert minden más működik . Csak a játék mező nem jön be. Ma már többször próbáltam . Köszönöm