Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt találsz egy moderátori választ a kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-39#post-1472758

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Ha nem oldódott meg a probléma, próbáld ki a linken leírtakat: https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10943/page-3934#post-1371549

ssasulka84 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. aliz1014

aliz1014 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segitsetek legyszives! A regi matricaskonyvbe van sok matricam de az uj matricaragasztonal nincs matricam. Kiszedjem a regi beragasztottakat, hogy legyen matricam? Igaz sok oyan van ami be sincs ragasztva a regi konyvbe, de az uj matricaragasztonal akkor sincs matricam. Ragasztom van, de az hiaba van, ha nincs matricam. Eddig is igy jartam. Teljes a homaly nekem, hogy honnan lesz matricam ugy, hogy kozbe van, de kiirja hogy nincs! Nem ellenorzest kerek, csak a jatek menetet szeretnem megerteni!
    Elore is koszonom a segitseget!

macimami1958 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Sajnos, nem értem, mit értesz azon, hogy az új ragasztónál nincsen matricád.
    A már beragasztott matricákat nem tudod kiszedni.
    Egyszerűbb lenne, ha bekukkanthatnánk az albumodba, könnyebb lenne segíteni.
    Farmnév és ID nélkül nem tudunk segíteni, ellenőrzést végezni.
    Kérlek pótold az adatokat.
    Ezeket mindig célszerű hozni, ha kérdezel valamit, vagy segítséget kérsz, mert hátha ellenőrzésre van szükség.

macimami1958 kedveli ezt.
  5. aliz1014

aliz1014 Fórum-zöldfülű

Van a regi matricaskonyv a tanyahaznal. Ott van sok matricam, de az "uj" matricaragasztonal azt irja ki, hogy nincs matricam. Tudom, ha leraktam a sargat nem tudom kivenni, vagy a pirosba beragasztani. Ezeket mind tudom! Ami erdekel, hogy ott miert van matrica, (tanyahaz, es az "ujnal" miert nincs. Errol sehol nem talalok infot! Attol hogy ellenorzest vegeznetek, meg nem fogom megerteni, hogy az egyik helyen van matricam, a masik helyen nincs!

6. Othep

Az összes matricából ebben a sorozatban 620 vesz részt, amit a Központ kijelölt.
    Hiába van neked 1136 (csak írtam egy számot) a tanyaházi albumban összesen, nem az számít.

Amennyit a Központ által kijelölt 620-ból megszereztél akár régen az eventekben, akár azóta a Matrica sorozat automatáiból, azokat mind tudod most használni.
    Ami sárga volt, az most is sárga, ami narancs volt legutóbb, az most is narancs, ami piros volt már az most is piros.
    Amint megnyitod az albumokat (a narancs akkor nyílik, ha a megkívánt számú sárga matricát már beragasztottad, a piros meg akkor, ha már a narancsba is beragasztottad a minimum mennyiséget), ott lesznek a matricáid is.

Amíg nem hozol ID-t, ennél több infóval nem tudunk szolgálni.

Ismertető (kattints a zöldre):

-ágianyu33- kedveli ezt.