Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ahh! Elnézést! Azt tudom, hogy feltöltöttem, de azt hittem, hogy az valami más event felhősora, csak még nem töltöttem fel. Én Mélykék ajánlatok néven kerestem. Elnézést mégegyszer.

Luminary kedveli ezt.
  2. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mikor lehet a kosárban száznál több növényt venni? 141 a szintem. Választ köszönöm!

3. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

A Bölcs tölgyön ki kell váltanod csillagokért

2018. április 24-én 14:00 órától új rúnák kerülnek a Bölcs tölgyre.

9. Shoppingmánia (Rendes farm élmény rúnán keresztül érhető el.)
    A gazdaboltból (piros kosár) több növény vásárolható ezzel a rúnával.
    1. szint: 100 helyett 150 darab Ára: 50 csillag
    2. szint: 150 helyett 200 darab Ára: 75 csillag
    3. szint: 200 helyett 250 darab Ára: 100 csillag
    4. szint: 250 helyett 300 darab Ára: 125 csillag

Sali~*.*, szoknya, kigyo51 és 5 más kedveli ezt.
  4. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

érdeklődnék, hogy a party kerék főnyereményeit miért nem teszitek elérhetővé a csere napokon (nem is a legújabb játékelemekre gondolok)? Miért csak, kizárólag pénzért lehet hozzájutni, ha nem tudtad kipörgetni, mert nem vagy szerencsés? Vagy, alternatív megoldásként, miért nem lehet több alkalommal főnyereményként elérhetővé tenni a pörgetésekben, vagy a party keréknél?

Köszönöm válaszotokat!

Csiga-biga3 gazda

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kérdéseidre nincs válasz, illetve annyi: mert a játék fejlesztői ezt a döntést hozták.
    Azt azért megjegyezném, hogy minden egyes dekor kb. egy éven át szerepel a keréken.

6. csiga-biga3

Szia!

Valóban, ez nem volt válasz.
    Megjegyzem, bizonyos dekorelemek többször bent vannak a játékban, míg egyes dekorelemek nem, főleg a keréken. Az alternatív megoldásokat talán lehetne továbbítani a fejlesztők felé. A videójáték-fejlesztő elem pl. nem szerepelt túl sokszor, míg az extrém atléta elem meg folyt.
    De vitát nem fogok nyitni, sejtettem, hogy ilyen konstruktív válasz érkezik.

Üdvözlettel:

Csiga-biga3 gazda

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valóban felesleges volna vitát nyitnod.
    A játékostársaid meglehetősen keveset tudnak a fejlesztők szándékairól, miképpen a Moderátorok is.
    A kipörgetni valók megjelenésének gyakorisága a véletlenszámgenerátoroktól függ.
    A kerekkerék nyereményeinek megszerzésére később is nyílhat lehetőség (szintén a Központ szándékai szerint), mint pl. itt a legutóbbi akcióban is:
    Kerekkerék-főnyeremény akció - 2025. augusztus

A visszajelzéseket pedig rendszeresen és gyakran továbbítjuk a Központ felé.
    Javaslom valamelyik ötletes topik használatát, ha gondolod:
    Továbbfejlesztési és egyéb ötletek

Azonban a javaslatok megvalósulására semmiféle garancia nincs.
    A megvalósítás vagy elvetés a Központ hatáskörébe tartozik.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51, Kuzdern, vihence és 3 más kedveli ezt.
  8. csiga-biga3

Szia,

köszönöm a tájékoztatást, mely teljes körű és elfogadható volt.

Üdvözlettel
    Csiga-biga3 gazda

Othep kedveli ezt.
  9. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Nekem szürkék a négyzetek, de ha 1-re kattintok a Kecsketejfát kínálja fel, de nem vehető meg. Hm.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bizonyára nincsenek kiváltva előtte levő rúnák.
    Ezeket csak sorrendben lehet kinyitogatni, lentről felfelé haladva, illetve a gyökér részen fentről lefelé haladva.
    Látható, hogy felfelé haladva egyre több oldal ág is szabaddá tehető, ott is rúnák és egyre értékesebb nyeremények rejtőznek!

Középen, fa törzsén egy sárga keretes rombusz található, ez a kezdőpont, ezt az első rúnát kell kinyitnod ahhoz, hogy valamerre tovább indulhass. Amelyik rúna kerete sötétszürke, az még nem elérhető számodra, mint említettem: csak sorban lehet haladni.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5850

Ha segítségre van szükséged, hogy milyen rúnákat kellene kiváltanod, kérlek adj farmnevet és ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzéseket végezni.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

jo reggelt.eventnaptárban látom csere event van.azt hol találom

Zsuzsikan kedveli ezt.
  12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Baloldalon a címered felett van egy óra, arra katt, és ott megtalálod. a legutolsó lesz.

Othep kedveli ezt.