Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A minijátékot nem tudod elindítani, vagy mi a gond?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Köszönöm a jó tanácsot, párat sikerült megtaláni, de nekem ez a játék magas.....
    Még egy kérdésem lenne: a kockás-mocsár gazdakörihez honnan lehet krokit venni ?
    Volt pár darab, azt be adtam, de hogyan tovább ?
    Előre is köszönöm a segítségedet !

4. Vályog

Vályog Járnitanuló

17 éve 2 farmon játszom úgy döntöttem hogy már csak az egyiket fogom folytatni Mit tanácsolnátok hagyjam sorsára lesz vele ami lesz megszünik vagy van más opció?

5. Othep

Szia ismét.

Ha megcsináltad 1-2 hete a Kockás mocsár történetei eventet, akkor szereztél egy új teliholdas ólat fejlesztésekkel, a Krokitanyát.
    Máshonnan egyelőre nem szerezhető.
    Teliholdkor termelheted majd a Krokikat
    Itt olvashatsz a Kroki-ólról: https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/#post-1457058

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Tanácsom: ha csak nem akarsz mindenáron megválni tőle, akkor egyszerűen hagyd sorsára.
    Nem történik vele semmi, az idők végezetéig fogja várni, hogy foglalkozz vele.
    Ha törölteted, az végleges döntés, mert a farm megsemmisül és nem állítható vissza.
    Törlési szándék esetén a Support-tal kell felvenni a kapcsolatot.

7. mami531953

mami531953 Törekvő

Helgridet nem tudom a kiindulo celzo pontra vezetni,nincs szabad utja.

8. ketterika

ketterika Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ de azt még nem értem a 18-on az órás láda kéri a zsetont az ékszerest 1 db-ot emiatt nem is tudom elinditani

9. Othep

upload_2025-8-9_17-37-58.jpeg upload_2025-8-9_17-37-58.jpeg

A fölső képen a kék keretben az egy ajtó, át lehet menni rajta...
    A lilával jelzett szobában vagy, menj felfelé és kövesd a nyilakat.
    Minden teremváltáskor nézd meg a lila keretet, hogy éppen hol vagy. (bal alsó sarok zölld gomb a saját térkép.)
    Elsőnek a piroson menj végig, aztán legutoljára menj vissza a kék téglalappal jelzett szobába és menj át az ajtón a jáde kellékkel amit a kezdő teremben tudsz felvenni.
    De azt csak másik oldalról tudod felvenni, kövesd a nyilakat, végül a kékre kell és meg is van.
    (Amikor valamit nem érsz el, akkor egy másik irányból kell megközelíteni.)
    Nézd a térképikonokat, hol tűnik el a kincsesláda a térképről.

Korábban belinkeltem Toma térképét és magyarázatát, az is sokat segít, hogy mi hol található: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

10. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy hol találom a szomszédoknak ajándékba küldhető tárgyakat, pl: most a mézeskalács-ínyenceket (a régebbieknek már a nevét sem tudom), mert jók lennének a nem tematikus felhősorokra, de a váza alatt nem találom őket. Jó lenne tudni a régebbiek nevét is, mert akkor felhasználhatóak lennének. Erről hol találok információt? Előre is köszönöm a választ.

11. Othep

[​IMG] [​IMG]

Mint előzőleg is írtam, mindent megszereztél.
    Felül van az eventablakod, alul az eventismertetőből hozott kép.
    Figyeld meg, hogy lekerültek Nálad a lakatok.

Az alábbi sorrendben tudunk majd haladni:
    1-3-5-8 mezőket a Bevezetés a farmmunkába event idején tudjuk teljesíteni
    2-4-7-9 mezőket a Strandbáros forgatag event idején tudjuk teljesíteni
    12-15-17-19 mezőket a Svindlertábor event idején tudjuk teljesíteni
    11-13-16-18 mezőket a Helgrid feladata event idején tudjuk teljesíteni

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Ha épp felhősorra szeretnéd feltenni őket, akkor azért ''nem találod'' őket, azaz nem dobja be Neked a játék a Láda ikon alól, mert ezek nem rakhatók a felhősorokra, már nagyon régóta.
    A leírásukban is ott van, hogy ''kivéve felhők'': https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-1442963

szemike50, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Vályog

Vályog Járnitanuló

köszönöm

Othep kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Othep kedveli ezt.
  15. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem, elvesztem a kazamaták útvesztőiben és a mezők számozását sem találom. :( Innen hogyan jutok el a jade kőig ? Köszönöm,ha ránéztek. ID :24 33 520

16. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

upload_2025-8-9_21-28-10.jpeg

A pirossal jelölt szobában vagy, haladj a kék nyíl szerint, majd a sárga szobában lesz a jáde kellék.
    Felfelé is menned kell később majd.

Bombadil Toma terve és térképe pedig segít megtalálni a dolgokat: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345
    Itt pedig nagyobb méretben a térkép:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.