Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.25
  2. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget.

3. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Hát ma nagy meglepivel találkoztam. Új forma. Csak egy a gond nem találom a farmom részterületit. Pontosabban nehezen. Tudom frissíteni kell a grafikákat is de TALÁLJAM MEG a farmon részeit:
    PULYKAMA ID szám5979155 Segítséget kérek. Köszönöm.

4. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Kibergombát hogy lehet szerezni?

5. carmen421964

carmen421964 Utánpótlás-írogató

Ma április elseje van,kicsit átalakult a farm erre a napra. Kattints oda ahol a területek vannak,akkor is ha nem látod őket.

6. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szerintem ez április 1-i meglepi, a bogár betelepedett a farmra. A helyére azért ha rákattintassz be lehet lépni.

Szia ! Nekem jött magától, az aratáskor.

pulykamama kedveli ezt.
  7. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Köszönöm .Látod bementem a csőbe! ÁPRILIS ELSEJE a tréfák napja. Hát ezt benéztem. Na de éhgyomorra ?????xD:mad::inlove::inlove::inlove:

kigyo51 és .julia0905. kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ha a naptárt megnézzük ma április 1-je van, ilyenkor a Központ szokott tréfás dolgokat tenni a Játékba. Ma várhatóan 23:59-ig lesz a Játékban a fura térkép, a bogarak.

Ahogy azt itt már többen megírtátok a Bogarak küldetéseit két óránként lehet teljesíteni, s a tapasztalat az, hogy dekorok aratásából érkezik a Kibergomba felröppenő.

Wolf[Black] játékostársunk hozott képeket is - innen is köszönet érte az információkért -, ezeket itt tudjátok megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-451#post-1444406

Kérünk Benneteket, hogy a Segítségkérő topikokat mostantól ismét csak Segítségkérésre használjátok!

Nyitottunk egy Csevegő topikot, kérünk Benneteket, hogy a további tapasztalatokat itt osszátok meg egymással:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bogártámadás-Április-elsejei-tréfa-csevegő-topik.26170/

Jó szórakozást és eredményes játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, Swartsch és Synodendron kedveli ezt.
  9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Szia ! okos füles laborja fejlesztést szeretnék venni. De azt írja hogy elértem a parti pörgetés tárolható limitjét 297 db. van. Van ebből tárolható limit ?A fórumon azt láttam másnál ezrek vannak . Ha van limit az biztosan nem ennyi.Ez hiba lehet vagy valós ? Köszönöm szépen ha valaki válaszol .Szép napot ezen a tréfás napon mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
  10. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Kösz szépen. akkor frissítenem kellett volna aratás előtt. És meddig tart?

11. Dolphin

Szia,
    nézd meg a pajtádban, ha ma arattál már dekorokat, akkor kell lennie már összegyűlt Kibergombának.
    Ha bemész a Nagy Bogárhoz, akkor ott tudod a küldetéseket teljesíteni:

A Bogár akkor jelenik meg a térképen, ha minden területet végigjártál már.
    Ha szeretnél ellenőrzést kérni, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Sok sikert!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    amint azt tegnap több topikban megválaszoltuk Kollégámmal, amennyiben Farmaranyért vásárolsz felröppenőt, akkor van felső korlátja a Party pörgetésnek. Amennyiben több mint 100 db PP-d van, akkor nem fogod megkapni a csomag vásárlása során a PP-ket - ezért írja ki azt, hogy el fog veszni.
    Bővebb információ itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830863

13. Dolphin

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  14. mokány02

mokány02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olvastam, hogy van valami bogár amit dekorból felreppenővel lehet etetni. Nálam nincs.
    mokány02, 57780408

Most jött meg. Bocs.

15. Dolphin

Szia,
    örülök, h megjelent Nálad is. Végig kell járni a területeket, így azok bejárata "eltűnik" (de a területekre továbbra is be tudunk lépni), s a végén jelenik meg a Bogár, ami a mai áprilisi elsejei esemény.

Innen éred el a Küldetéseket (2 óránként érkezik új) és innen tudod megnyitni a Bogárboltot is, ahol el tudod költeni a Fogaskerék érméket. Sok sikert!

16. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Sziasztok!
    Valami baj van? A matricáim mind alap szinten voltak. (Most fejlesztettem már néhányat) Hová lettek a korábbi sárga meg piros matricák? Köszi, ha ránézel.

Kertlandia 1403486

17. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérdésem,hogy arattam a szédült szántón és egy db méhecskét sem kaptam .Miért nem ?

18. Dolphin

kigyo51 kedveli ezt.
  19. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok!

Köszönöm,nem tudok olvasni! Nem figyeltem.Szép napot mindenkinek!

Dolphin kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    elvittem ellenőrzésre jelzésedet, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm!