Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem látod Nálad problémát.
    Ültetvényen beérett növényeket találtam a fák mellett, sőerdőben is minden rendben látszik. A képek Nálad készültek:

upload_2026-1-22_12-5-21.png upload_2026-1-22_12-6-9.png

Javaslom a Sütik törlését, s a géped RAM-jának (memória) ellenőrzését a Feladatkezelőben, valamint az internet sebesség ellenőrzését, pörgő napraforgókat az is tud okozni, ha lassú a neted. Próbáld meg, az animációk kikapcsolását a Beállításokban, hátha az javít a Játékélményeden.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  2. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

A fejedelmi mulatságban kiraktam sorokat, de az alkimistafőzetet nem kaptam meg. Megnéznétek? Köszönöm
    Gazda: RegiHU2011 ID: 24580184

3. Dolphin

Szia,
    vásároltál egy Királynői születésnapi csomagot, abban 200x Alkimistafőzetet kaptál. Az a max, amit tárolhatunk a Pajtánkban. Amíg nem használsz el belőle, a Mini játékokból nem fogsz kapni. Ismertetőben felhívtuk erre a figyelmet.
    További jó játékot.

4. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Szia ! Szeretném kérdezni,hogy ha úgy érzem,hogy befejeztem a "pályát",hogyan tudok kilépni,bezárni,befejezni ? Azt írja,hogy már tart a játék,fejezzem be... :) megnéznéd ? ID :24 33 520

5. Dolphin

Szia,
    innen nagyon egyszerű a feladat. Lentről (pirossal keretezett rész), fel kell pakolnod az összes kártyát az Ászokra (kékkel keretezett rész) folyamatosan, előbb a 2-st, majd,a 3-ast, és így tovább.

upload_2026-1-22_21-34-1.png

Mindegyik paklinál a 6-os kártya lapnak kell felül lenni a Halom részen (kék keretezett), ha a Könnyű pályát játszod (ha majd a nehezet, ott a Király lesz a felső lap), akkor van kész a játék, s erről felugró ablakban fogsz értesülni.
    Sok sikert!

Luminary kedveli ezt.
  6. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Próbáltam,nem megy,lepörög onnan :)

7. Dolphin

Szia,
    mindegyik kártyát a megfelelő helyre próbáltad tenni? Nemcsak a szín, a minta is fontos. Pálma 2-es a Pálma Ászra és így tovább.
    Ha az egér jobb gombjával klikkelsz, akkor egyesével a helyére pakolja a kártyákat.
    Kérlek, próbáld meg így, ha a mozgatással nem jársz sikerrel, s jelezz vissza.
    Sok sikert!

8. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Nagyon köszönöm a türelmed,így már sikerült ! :)

Dolphin kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    örülök, h megoldódott.
    Amennyiben nem vagy járatos a Passziánszban, érdemes elolvasni -BombadilToma- segédletét a Csevegőben, melyet <<ITT>> találsz.
    Sok sikert a folytatáshoz!

10. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Szia,

Ez mire vonatkozik:

Kedves Játékosok!

A kosarakból illetve a farmaranyért megvásárolható csomagból kapott alkimistafőzetek a 200 limit fölött is jóváírásra kerülnek.

A Farmerama csapata

11. Dolphin

Szia,
    ha van a Pajtádban 80 db Alkimista főzeted, s ekkor vásárolod meg a kosarat, akkor a Pajtádban 280 lesz, tehát a vásárlással a max fölé tudsz menni, nemcsak 120 kerül belőle jóváírásra. De Mini-játékból nem kapsz addig, amíg maxon vagy:
    "Az alkimistafőzetnek van egy pajta limitje. Egy időben maximum 200 alkimistafőzetünk lehet."
    További jó játékot!

RegiHU2011 kedveli ezt.
  12. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

A
    kérdésem a következő! A legujabb kartyás eventnél tartok, alulról a 4. játéknál. Kiraktam az alapokat és most kellene rakni rá emelkedő sorrendben az azonos szinű és alaku kártyákat. A problémám, hogy az elsőnél nincs 3as kartya, a többinél is hiányzik a következő szintű kartya, igy elakadtam a játékban. Már többször ujrakezdtem, de nem tudom végigcsinálni! Nem jó a gondolatmenetem, vagy mi a baj? Kérem a segitségeteket! -bobe55- ID 4290515

Azt hiszem rájöttem! Még alulról kell rakosgatni a lapokat és helyébe jön a hiányzó kártya!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.26
    Dolphin kedveli ezt.
  13. bündihugi

bündihugi Fórum ismerője

Sziasztok! Elkezdtem a legalsót kirakni azt írta sikerült,próbáltam feljebb menni nem engedett,ezért újra elkezdtem azt írja még folytatnom kell a játékot. Utána néznétek? Farmnév : bündihugi ID: 7998026 Köszönöm szépen . Közben rá jöttem,hogy kell :)

Utoljára szerkesztett: 23.1.26
    Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  14. ici51

ici51 Járnitanuló

Szia! Szeretném a segítségedet kérni, három farmon szerettem volna kirakni a forró kakaó. édes emlékek ajándékot, de eltüntek. A farmok ici51 ID 2065331. icike51 ID4644489, király5252 ID8951816. Köszönöm.

15. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Forró kakaó, édes emlékek dekor hibásan
    működik, így kérjük, hogy ne helyezzétek ki területre.

A hiba javítása folyamatban van.

Ha a javítás megtörtént, tájékoztatunk Benneteket!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

Hirdetmény:
    Forró kakaó, édes emlékek dekor

16. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy hogy gondolták a játék szerkesztők, de én nagyon nem értem ezt a Passziánsos (francia kártyás) kirakásos valami játékot. Szerintettek mennyien tudják ezt a játékot játszani?
    Egyszerűen nem haladok, csak nézek, mint Bálám szamara! Tudom nem fontos minden játékot játszani, de mivel szeretek játszani, próbálkoztam, de sikertelenül.
    Üdv zsomborik ID 10 984 810

kollerkatus55 kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-27#post-1491422

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.
    10+ nap van még az eventből, símán meg lehet tanulni passziánszozni és lejátszani az eventet.
    Sok sikert. :)
    Ha nagyon belekeveredsz egy játszmába, szívesen segítünk, csak jelezd.

(Természetesen nincs statisztikánk arról, hányan tudnak vagy nem tudnak passziánszozni.
    Számomra meglepő, hogy milyen sokan nem tudnak.
    Ugyanis mióta Windows létezik, azóta virtuális passziánsz is. A Windows operációs rendszerben benne van. De, mint kártyajáték is, ősidők óta él, számtalan változatban.)

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  18. kollerkatus55

kollerkatus55 Aktív író

Gazda: kollerkatus55 ID: 4775476
    Kedves Farmerama csapat!

Sajnálom, ha felháboritó számotokra, ha valaki nem tud passziánszozni,nekem lövésem sincs semmi efféle játékról, és nem is köt le. Valószinű, nem folytatom ezt az eventet, és talán ennyi év után be is fejezem azt a Farmerámázást, ez már nem az igazi, régi játékokról szól sajnos.Én örömmel voltam itt eddig, de valami nagyon megváltozott. Még a gépeim letelnek,maradok, aztán megköszönve az eddigi éveket,leteszem a lantot. Ez az event végképp meggyőzött róla, ez már nem igazán nekem való.!

Üdvözlettel? Kata

sticzmaria55 és sosoump kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem vettem észre, hogy bárki felháborodott volna amiatt, hogy sokan nem tudnak passziánszozni. Inkább Mindenki igyekszik segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá.
    Az Élet lényege a változás. Semmi sem marad ugyanaz.
    De mi döntjük el, szeretnénk-e velük lépést tartani.
    Ha szeretnéd abbahagyni a farmozást, kicsit szomorú, de a Te döntésed.
    Két választásod van: egyszerűen csak félreteszed, nem játszol vele és, akkor megvárja, amíg újra kedvet kapsz hozzá.
    Vagy törölteted a farmodat a Supporton, de ezt jól fontold meg, mert végleges. A farmot soha többé nem lehet visszaállítani.
    Minden jót. :)

20. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok kártyák készítésnél a kártyáknál jelzés van 2-3 4-6 stb ezek mit jelentenek
    ha nem tudom kirakni végtelenségig probálkozzak