Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Beléptem hozzád, de nem tapasztaltam semmilyen problémát.
    Ha a fentiekhez hasonló problémákat észlelsz, akkor kérlek járj el az alábbi linken ismertetett módon:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...elépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/

Megértésedet köszönöm.

2. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ismét háborgok, mert a mai napon végre sikerült egy újabb Vadaskertet megszerezni a gazdakörben sok milliós beszolgáltatás után, amit sehol nem találok! Szinte alig kapunk valamit a beszolgáltatott áruért és még az sem lehet a miénk amiért megdolgoztunk. A 218. szinten járok és kezdek besokallni, azt hiszem ha így megy tovább, befejeztem sok év után a farmerámát. Lehet velem van a probléma, de bármennyire igyekszem nem látom értelmét a küzdelemnek. Az ID címem 2565656

3. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Szia ! A problémám az, hogy nem használhatók a kedvezmények, mert ez a panel egyből felugrik, " Ez a hely már foglalt" pedig ez nem igaz, mert se gyorsabb nem lesz a termelés, se több nem lesz a betakaritásnál és az ólakban sem lesz több állat attól, hogy egy konkrét növényre vagy állatra vonatkozik. Lehet nem elég világos amit irok, de nem értem miért nem vehető igénybe több bónusz is ha már rendelkezésre áll.

4. -Sudden-

Szia.

A raktárral kapcsolatos gazdaköriknél (kivétel a teliholdas) nem kapsz adott típusú raktárházat a teljesítésével, raktárházat csak a Bölgy tölgyön tudsz kiváltani (1 db-ot típusonként) A szentélyből a bahára tudsz szerezni vagy Farmaranyért kell vásárolnod, a gazdakörből csak építési tervet szerzel, amivel bővíteni tudod a már meglévő raktáraidat.

kigyo51 kedveli ezt.
  5. -Sudden-

Szia.
    Azért nem lehet, mert ugyanolyan kategóriából van egy vagy több aktív bónuszod és felhasználtad az összes rekesz kategóriát abban az időpontban.

Vagy töröld az épp aktív bónuszt és a helyére be tudod rakni vagy próbáld olyan időpontban használni ezeket a bónuszokat, amikor nincs épp olyan kategóriás aktív bónuszod.

Ha rekesz bővítést szeretnél, akkor jelezheted a Játékban lévő elemek továbbfejlesztése topikban.

Megértésedet köszönöm.

kigyo51, tanítvány és Luminary kedveli ezt.
  6. Atillka

Atillka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is egyre lassabb a játék, egyre többet kell várni.
    Farmnév: Atillka
    ID: 36046832
    Van Internetszolgáltatóm is: a One. :)

7. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia ! segítséged kérném a Pattogó malackát valahova a felhőre kiraktam ,most pedig képtelen vagyok megtalálni.Köszönöm ha segítesz. ID:21206344

8. Doggyra

Doggyra Aktív író

Sziasztok!

Olvastam én is a közzétételkor az információt viszont így akinek több van mint 200 PP akkor ha megveszi elveszik de nem akarja elpörgetni a PP -et úgy nem tartom korrektnek és rettenetesen csalódott vagyok, mert így sok minden tárgytalan és nem csak én vagyok ezzel így.

Jó játékot mindenkinek! :cry:8)

jófarmerlány és Sylja kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Szia.

Sajnos nem szerezted meg a dekorációt.
    Az event második küldetésének 3 szintjének gyémánt feladatát nem teljesítetted, így nem kaptad meg a keresett dekort.

Mindenki 2 db-ot kapott a dekorációból. Próbáld meg beszerezni az elkövetkezendő csere napok valamelyikén.

jófarmerlány és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia, te félreérted a PP limitet. Ez a limit kizárólag a FA-s vásárlásokra vonatkozik. Valódi pénzént bármennyi PP-t vehetsz, és tárolhatsz.
    FA-al csak 200 db-ot lehet venni maximum. Mármost, ha a raktáradban 200-nál több PP van, mert vettél valódi pénzért, akkor már FA-ért nem vehetsz többet. A vízörvény áradat dekor fejlesztéseit FA-ért lehet megvenni kizárólag, és nem valós pénzért. Tehát ha több PP-d van mint 200 db akkor a dekorfejlesztések mellett megszerezhető PP-ket nem kapod meg. A meglévő PP-k nem törlődnek. Lehet 400 millió db PP-d is akkor sem fog törlődni 1 db sem. Nekem is több PP-m van mint 200 db. mégis megvettem a vízörvény fejlesztéseit, a meglévő PP-k közül 1 db sem veszett el. Azt a párat amit nem kaptam meg a limit miatt, nem sajnálom, nekem többet érnek a dekor fejlesztések, mint pár PP. A döntés joga a te kezedben van, hogy pár PP miatt veszni hagyod-e a fejlesztéseket.

Utoljára szerkesztett: 4.9.25, 22:43
    Sylja kedveli ezt.