Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Tudnivalók, válasz itt.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben több mint 200 PP-vel rendelkezel, akkor a csomagban található PP-ket nem kapod meg, azokat nem tudja a rendszer jóváírni.
    Erre az Ismertetőben is felhívtuk a figyelmet.
    A meglévő PP-jeidet természetesen nem érinti a vásárlás.
    További jó játékot!

3. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Lehet,hogy az ismertetőben ezt írtátok,de nem vettem észre.Elnézést, és köszönöm a gyors választ!
    Szép napot!

4. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A "Csillámgombák ürege" terület szint nullát mutat, pedig már a harmadik területen vagyok. Ez befolyásol bármilyen nyereményt? Mit tegyek? Omkara ID: 21445684

5. kicsilany865

kicsilany865 Fórum-zöldfülű

én még a felhőt sem találom

6. Dolphin

Szia,
    a nyereményeket a Csontzörgetővölgy eventben több módon tudunk szerezni, ezt részletesen megtaláljuk az Ismertetőben.
    - egyrészt megkapjuk a két területen az elhasznált energia alapján, a Haladási sáv jutalmait
    - másrészt kapunk ajándékot, ha a Mahjong mini-játék során Nyereménycsempére kattintunk, ekkor a Véletlen ajándék bekerül a hátizsákunkba, ahonnan át tudjuk venni
    - harmadrészt kapunk jutalmat mindkét pályán, ha a Küldetéseket teljesítjük.
    Benézve Hozzád az alábbiakat láttam:
    - a Haladási sávval mindkét pályán végeztél, itt megszerezted már az összes jutalmat:
    upload_2025-11-6_18-42-48.png

- a Küldetésekből eddig 20-t teljesítettél, itt még van 14, nézd meg, hogy melyik ad még olyan ajándékot, amiért még szeretnél növényt termelni.
    upload_2025-11-6_18-43-26.png
    Az event ablakban a jobb alsó sarokban tudod megnézni, hogy miket kellene még teljesítened, de ezek nem kötelezőek:
    upload_2025-11-6_18-45-37.png

- jelenleg a Smaragdok barlangja területen a Hátizsákodban ezek az ajándékok vannak. Amennyiben Fogaskerék érméket sikerült gyűjtened, akkor azokat a Barlangkutató boltban tudod elkölteni, mindennap más jutalmak vannak a Főjutalom fülön.
    upload_2025-11-6_18-46-36.png

A pályák a Játékosok által megosztott tapasztalatok alapján visszatérnek, igazából nincs jelentősége, hogy éppen melyik pályán szeded le a párokat, Nyereményes csempéket; ha a Küldetésekre koncentrálsz, akkor ott lehet jelentősége, hogy melyik részlegen mennyi pályára lépsz, mennyit ürítesz le teljesen, de mint írtam, a Küldetések nem kötelezőek.

Az event haladási sávját teljesítetted, a többi része már a Te döntésed, hogy meddig csinálod.
    Sok sikert a folytatáshoz.

7. Dolphin

Szia,
    pontosan melyik felhőt nem találod?
    Ezzel amit leírtál, érdemben nem tudunk segíteni.
    A felhő nevét, ha beírod a keresőbe a paszulyon, akkor könnyebb megtalálni, persze, ha megszerezted azt.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg, hogy pontosan mit nem találsz.
    Megértésedet köszönöm!

8. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Nagyon régóta játszom a játékkal, de már régen felmerült bennem a kérdés, hogy vannak olyan kitehetőim, - gondolom másoknak is - melyek már csak dekorok nálam ilyen, pl.: a "Sarkvidéki bőgőmajmok".

Ha le szeretném bontani, jön a figyelmeztetés, hogy "Valóban szeretnéd lebontani? Figyelem: ha lebontod, a tárgy elveszik!"

Szeretném megkérdezni, hogy miért? Miért nem kerülhet vissza a saját pajtámba, miért kell lemondanom róla? Miért nem kerülhet vissza a saját tulajdonomba, miért kell visszaadnom? Ez egy olyan kérdésem lenne, ami szerintem másokat is érdekelne. A másik, hogy ha ezen nem szeretne a központ (általam érthetetlen okokból változtatni) akkor lehetne egy figyelmeztetés kihelyezés előtt, hogy bontáskor kuka. Ha van esetleg erre valami ésszerű magyarázat, arra kíváncsi lennék. Köszönöm.

További sikeres gazdálkodást mindenkinek, farmisto