Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Köszönöm a választ. A változtatást nem láttam. Mostanában minden változik, és nem a jobbik irányban. Ez az én véleményem, én a kezdetektöl játszom, most már nyugdijas nagymamaként, de bizony mindig kevesebb lelkesedéssel fogok hozzá. Üdvözlettel: zsóka56

zali1111 és smoldering kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A változás csak egy elírás miatt volt. Eredetileg sem a 2. fejlesztéstől szerepelt a leírásban, mint a futtatóra kitehető dekor.
    Másrészt a lényeg az, hogy a futtatóra csak tojások és bónuszos dekorok helyezhetők ki. A Mariachi-ház az 5. fejlesztéstől kezdve ad bónuszt, tehát csak ettől kezdve tehető ki a futtatóba. Az ismertetőben a leírás a fenti szabályt követi, és csak alkalmazza azt erre a dekorra.

zali1111, Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt a beharangozója, itt megtalálod a linket, a leírás linkét és a csevegőét is: https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorbázis.24935/

Sali~*.*, Luminary, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  4. whiteswam11

whiteswam11 Haladó

Szia! Végeztem a Viking játékkal ,de nem tudom hova lett a Cseles támadás amit a felhőre kellene tennem. Kérlek segíts ?? ID:21206344 Köszönöm a segítséget.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Cseles támadás dekort kihelyezted az Erdei tisztásra. Bal szélén középtájon nézz körül figyelmesen és rá fogsz bukkani.
    Sok sikert a kereséshez!

6. holhosjánosné

holhosjánosné Haladó

Kérlek segíts.Nem tudom a napi ajándékot megnyitni.Név: holhosjánosé ID szám :23654804. Köszönöm

7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ma már átvetted az ajándékot, a játék naplója alapján 2024-11-12 05:51:15-kor. A következő ajándékot holnap fogod tudni átvenni.
    upload_2024-11-12_7-32-11.png
    További jó játékot!

8. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Segítséget szeretnék kérni a Gyopárvölgyben ma reggel learattam a virágot, fákat és nem kaptam meg a virágmagot a fáknál a főkulcsot ,virágzó ág , virágkoszorút szerintem még a raktárban lett volna hely ID:5408618 Köszönöm

9. Dolphin

Szia,
    vizsgáljuk az esetedet, még türelmedet kérem a válaszig.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. yuyu1952

yuyu1952 Fórum-zöldfülű

Szép napot!Segítséget szeretnék kérni,végeztem a Viking feladattal de nem találom a Hősök lakomája kitehetőt valahová elkevertem!ID:12788782 yuyu1952 Előre is köszönöm!

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg sajnos nincs egy ellenőrzésre jogosult kolléga sem szolgálatban.
    De továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is türelmedet kérem.

Dolphin, -ágianyu33-, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a hősök lakomája dekort a házi kedvenc futtatóba helyezted ki, fent középtájon találod a keresett dekort.

yuyu1952 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Az 5.vadaskertemben nem tudom az utolsó +2helyet fejleszteni. Segítséget kérnék: ID 6689151

14. -Sudden-

Szia.

Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ.

Lenczy kedveli ezt.
  15. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok. A lombházról tud valaki feltenni egy képet?Nem találom sehol. Köszönöm.

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése szerint, azért nem tudod fejleszteni, mert nincs elég hozzávalód, építési terveket kell még szerezned.

upload_2024-11-14_8-41-27.png

A Gazdakörben tudod az építési terveket megszerezni, még 2 feladat van, amiket nem csináltál meg - pirossal keretezve.

A képek nálad készültek!
    További sikeres játékot kívánunk!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.24
    Lenczy, kigyo51, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  18. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Türelmesen várom a választ, de volna még egy kérdésem én úgy emlékeztem, h az Amerikai bükk makkja faterméseknél is megjelent és Arborista jelvényt is lehetett vele gyártani. Mert ha igen akkor nekem hiányzik a faterméseknél. Köszönöm a választ

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Amerikai bükk makkja a 2-es és 3-as arborista jelvényhez lehet beadni, ha van készleted belőle, ha nincs nem jelenik meg a Depóban.

Lenczy és Swartsch kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sajna az építési tervben csak 2 takarót tudok szerezni, a 4. feladat befejezésével + 2 db az 5. befejezésével, de 8 db kellene. Ez a Szédültön van, nem a Bahán.