Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Hűvös pingvin dekorod a Kerge Kertben van, alul, középtájon.
    upload_2025-5-30_19-30-33.png
    A kép nálad készült.
    További jó játékot.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  2. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

sziasztok.A gyopárvölgyben a Papucskosbor növény előállításhoz kér egy lapátot.Azt látom felröppenő elem.Úgy adja mit a fehér holló.Ez normális jelenség vagy van valami extra hogy többet adjon.
    üdvözletel

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyopáron ugyanúgy mint a farmos területeken vannak gyakrabban és ritkábban érkező felröppenők. A Kerti ásó, Kerti gereblye, Metszőolló a ritkábban érkező felröppenők közé tartozik a tapasztalatok alapján, de előrehaladva a játékban ezeknél is elérkezhet az idő, hogy feleslegünk is lesz belőle. A rendszeres aratások meghozzák majd számodra is a szükséges mennyiséget.
    Amennyiben van rá lehetőséged, bérelj fel időnként Segítőket, a Csevegőben megosztott tapasztalatok alapján úgy esetleg picivel gyakrabban érkezik az olyan felröppenő, ami a mag / fa előállításához szükséges.
    További jó játékot és felröppenőben bővelkedő aratást a Gyopáron!

zizzina és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Juditka1966 ID: 7393786 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, megcsináltam a Díszkerti talányt, az egyik ajándékot nem tudom a felhőbe feltenni, azt írja nincs dekorációk között, pedig ott van. Köszönöm szépen. Judit

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel + os a dekor nem tudod addig kitenni a felhőre míg a + tulajdonsága van. Először tedd ki területre, vagy megvárod amíg elveszti ezt a tulajdonságát, vagy azonnal ki-be szeded. Ekkor már ki fogod tudni rakni a felhőre.
    Legyen szép 7végéd!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    melyik dekorodat keresed? Ha nem segít a Játékostársunk által adott információ, akkor add meg kérlek a dekor pontos nevét, s segítünk a keresésben.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok, kérdezném, hogy a tűzes krokodilt hova tettem, mert megcsináltam a dísz talányt mind a három héten keresztül, és nem találom? csibegazda2014 ID 51330790

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a keresett dekorod megtalálod a Láda / Váza ikon alatt.
    Ha nem találod a sok dekor között, akkor kezdd el begépelni a nevét, vagy a keresőbe írjál + jelet és máris megtalálod.
    Ne felejtsd el, hogy a (+)-os dekor nem rakható felhőre, előbb területre kell kihelyezni. S amikor az összes ajándék elfogyott róla, akkor törölheted a területről és kirakhatod a felhőre.
    Ha a + ajándékra nem tartasz igény, azonnal területre rakhatod és rögtön törölheted, de ezt nem javaslom.

Sali~*.* és csibegazda2014 kedveli ezt.
  9. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  10. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! A boszorkánykunyhóban szerettem volna leadni az utolsó Baga jagát de csak úgy lehet,hogy időre mivel csak 2 van akkor indítottam el elötte csak hogy utána még beleféreek leadni a többit is. Kérdésem a 32.00 az nem óra?mert mintha mp . lenne mert eltünt nem sikerült beadni és a 6db Baga Jagát sem találom.Remélem érthetően írtam le a kérdésem?? Köszi a válaszod. ID:21206344

11. Othep

Szia.

Ha nem teljesül a küldetés, vagy Te szakítod meg, akkor elvileg a már feladatba beadott dolgok visszakerülnek a Pajtába.
    Elviszem ellenőrzésre, hogy mi lett a 6 db Baba Jagáddal, ha nem találod a Pajtádban.
    De erre várnod kell majd, mert nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Addig is türelmedet kérem.
    Úgy látom, hogy 32 óra alatt kell letermelni a 12 db Baba Jagát.

Ezt a fajta feladatot úgy kell megoldani, hogy kiteszed az összes kívánt fajtájú ólat.
    Letermeled, de csak akkor aratod az ólakat, miután elindítod az órát.
    Ha nem készültél el minddel, akkor a maradékot kell előállítani a rendelkezésre álló idő alatt.
    Javaslom, hogy használj hozamnövelő bónuszt, hogy több állatod legyen egy ólból, ha szükséges. Használhatsz az ólak érésidejét csökkentő bónuszt is, hogy több aratás beleférjen a 32 órába.

Ólakra ható bónuszok
    Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE

Teliholdas területre ható bónuszok
    Hol?TPTermésIdő
    Teliholdas területekenKATT IDEKATT IDEKATT IDE

Az ellenőrzésig még egyszer türelmedet kérem. :)

Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  12. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! 2x3 at adtam le. Ha 32 óra van az bőven elegendő lenne mert 12 őt kell beadni. Sehol nem találom a learatottakat. Most beérett de a válaszodik learatni sem merem, meg beadni sem . Várok a segítségedre. ID: 21206344

13. Othep

Nem kell keresned a learatottat, ha még él a feladat.
    Nem a pajtából kell beadni, hanem a feladat ''elveszi'' és beszámolja.
    A számlálónak viszont mutatnia kell, ha learattad.
    Ha nem frissül azonnal, akkor frissíts Te, és látszódni fog.

Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  14. Othep

Megtörtént az ellenőrzés, mely szerint 49 db Baba Jaga van a Pajtádban.
    Nincs most elindítva a feladatod, és mivel rövidesen zár a Telihold, nem is érdemes már indítanod. Csak 6 darabot tudnál aratni, kellene valami hozamnövelő, hogy 12 legyen. Legjobb lenne, hogy a következő teliholdra készülnél a feladatra.

Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  15. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valami baj van a játékkal??? A paszulyt szedtem le, és közben valami történt, mert nem engedi tovább leszedni a sorokat. Köszönöm, ha valaki válaszol.

16. Othep

Szia.

Semmilyen problémával nem találkoztam.
    Lehet, hogy csak valami átmeneti zavar volt.

17. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hali! Már 1 napja folyton kidob az oldal! Miért
    ?

18. Dolphin

Szia,
    pontosítanád, kérlek a problémádat? Milyen oldal dob ki?
    Amit látatlanban javasolni tudnék, az a Gép / WiFi router vagy modem rövid idejű pihentetés utáni újraindítása, az internetszolgáltatás ellenőrzése és a Sütik törlése, Gyorsítótár ürítése.
    Nem tapasztaltunk a tegnapi nap folyamán problémát a Játékkal.

aida2330 kedveli ezt.