Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

Játék lassulás Gazda:cyrano56,ID:22485507,Flip/Telekom

2. Agi_2014

Agi_2014 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A játék különböző lépéseinél lassulás, a játékterületen "ottmaradó" grafikák.
    Gazda: Agi_2014
    ID: 57626412
    Szolgáltató: One

3. mzsuzsa0406

mzsuzsa0406 Járnitanuló

Sziasztok!
    Játéklassulás, Gazda: mzsuzsa0406, ID: 2708366, szolgáltató: One

4. grezson

grezson Utánpótlás-írogató

hát, ez is eljött
    nem most kezdtem lármázni, és örülök, hogy most tüzetesebben ki lesz vizsgálva a lassulás és a lassú betöltés
    sok sikert, srácok!

Gazda: grezson ID: 53204433
    szolgáltató: Magyar Telekom

Kisfenyő kedveli ezt.
  5. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Kb 2 hete van ez vagy több , mióta a pecás event van és vele átívelő eventek.... Lassú játék betöltés , területvátásnál , vetésnél nem dobja fel a táblázatot ahol ki tudodm választani hogy mit szeretnék vetni, újra kell töltsem a farmerama oldalt akor jó-... hirtelen "csak" ennyi xD stefano0606 ID: 12097667 Szolgáltató : Telekom Gigaerős Net 1000/1000

6. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Játék lassulás boldika88 ID: 48712846 telekom 2000/1000. Optika.

7. csibegazda2014

csibegazda2014 Törzsjátékos

Itt szeretném jelezni, hogy már hosszú hosszú hónapok óta teljesen lelassult a játék, szinte élvezhetetlen a munkások fele ideje lemegy míg a farmot rendbe lehet tenni aratás vetés állatetetés stb. A szolgáltatom a Telekom. csibegazda2014 ID 51330790

stefano0606 kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok! Én is jelezném, hogy hosszú ideje már lassú a betöltés a játéknál. Még akkor is mikor először lépek be, többszöri kezdik a talicskás birkák, hogy feltöltődjön 100 %-ra. Bizonyos játékoknál lefagyás, vagy akadozás pl. pecázás, mostani gólözönnél , teljesen rossz így játszani, bosszantó. Vagy pl. ha egy földön felszedek kézzel annyi eventnövényt, hogy kézzel kitehessem a Páncél Pannikat, akkor amikor a növényeket learatom egyenként, akkor nem jön fel a felszálló. Ahhoz, hogy lássam mennyi event felröpi lett, át kell mennem egy másik földre , akkor ott feléled a játék és ott látom. Ezuán visszamegyek arra a földre ( pl. Főfarm ) ahova ki szeretném tenni a Pannikat. Oké kint van, learatok géppel. Viszont akkor rögtön ez után nem tudom felszedni a Pannikat, mert a rendszer nem engedi, lefagy. Mindig minden alkalommal frissítenem kell, csak utána ehet a tovább játszani a játékot. Borzasztó zavaró állapot ez. Köszönöm ha utánanéztek!
    Kisfenyő ID: 8339551 / DIGI

Utoljára szerkesztett: 30.8.25, 19:00
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nálam is belassult a játék az elmúlt kb 1 hétben. A kütyüs felületeken kínszenvedes leszedni mindent reggel, egy szenvedés olyan lassú, még az animációt is kikapcsoltam :(, hogy jobb legyen, de nem igazán segített.
    Ma már azt is tapasztaltam, hogy a horgászás alig bír betölteni, utána már minden flottul megy. A most futó event minijáték felületére belépve is várni kell, aztán a foci már megy gördülékenyen.
    De könyörgöm a nemesítésnél is csináljatok már valamit. Szívesen nemesítenék még, de most már évek óta duplán kell belépni, hogy ne fagyjon le, ha változtatnék. Ha újra belépek minden tökéletes. Miért van ez? Sokszor már hagyoma francba, nekem nincs arra időm hogy a készítők hibájából szenvedjek.

Gazda: libuskafarm ID: 30029076 Telekom

10. pisti243

pisti243 Törekvő

Játék lassulása, gazda neve: pisti243 ID:1440775 Szolgáltató: telekom

11. Acolyte

Acolyte Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam is belassult a játék a héten, csütörtökön. De akkor nagyon durván.
    Gazda: Acolyte ID: 1707873Szolgáltató: Magyar Telekom

12. tökmagok

tökmagok Utánpótlás-írogató

tökmagok a játék csütörtök óta lelassult a napraforgó hosszú ideig csak pőrőg.
    ID:353635 telecom
    banya- ID:2830402 telecom
    tanya1026 ID:7040433 telecom
    lili-om ID: 4717607 telecom

.