Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben segítséget szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol, próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott.
    Ezek nélkül a bejegyzésed panasznak minősül és a Panaszkönyvben van a helye, mert érdemben segíteni ilyen bejegyzésnél nem tudunk.
    A Böngésző frissítését ellenőrizted, a múlt heti Közlemény alapján? A tesztet lefuttattad?
    Megértésedet köszönöm!

2. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Érdekes ilyenkor éjszak -hajnalban semmi gond a játékkal! Ez azt jelenti, hogy maga a rendszer nem bírja a sok játékost nappal.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vagy éjszaka-hajnalban kevesebb terhelést kap az internetes hálózatod, s ezért tudsz könnyebben játszani.
    Mivel a probléma a játékosok kis részét érinti, így helyileg is keresni kell a probléma lehetséges okait.
    Természetesen, ha hozol akár a problémák felmerülése esetén a kért logokról képeket, s mellé Farm nevet és Farm ID-t, szívesen végzünk ellenőrzést Nálad is, de ezek nélkül sem én, sem más nem tud érdemben segíteni.
    Mi a gépeden, a Te internethálózatodon nem tudunk ellenőrzést végezni, a tesztet le tudod futtatni azon a linken, amit a Központ megadott a múlt heti Közleményben.
    Ha böngészőben játszol, érdemes lehet más böngészőt is kipróbálni, vagy a klienst letölteni. Ha kliensben játszol, érdemes megpróbálni törölni ez alapján és egy CCleaneres takarítást követően újra telepíteni, többeknek segített ez a megoldás is.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 likes this.
  4. saci35

saci35 Járnitanuló

Sziasztok,

A csillagos égbolt eventben megcsináltam az utolsó (4.) részt, ami a felhőt is adja. Sajnos, az ismertetőben a különleges kellékek táblázatában és a feladatok leírásában is rosszul szerepelnek a zsetonok. A 4. csillagképhez Karcsi zsetont ír, de valójában Gurut kapunk :oops::sleepy:
    A többit még nem néztem meg, de a csőbe sajnos belementem :cry:
    Melyik (hanyadik) csillagképnél kapunk Karcsi zsetont?