Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, röviden írd le, hogy a Svindlertábor I. utolsó küldetését nem tudtad teljesíteni, mert a "Megszakítás" gomb nem működött a korábban elindított feladatnál.
    Központi döntésre - az időkorlátos feladat jutalmai jóváírásra kerülnek a farmodon.
    A Supporttal történő kapcsolatfelvételhez ITT találsz segítséget.
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol. Ha, a kapcsolatfelvételi lapon automatikusan kitöltött e-mail cím nem az, akkor írd át a jelenlegire.
    Ha, nem sikerül a beküldés az " Ember vagyok" visszaigazolása után, akkor valószínű túl nagy a kijelző mérete, kisebbre kell venned ctrl és (-) gomb, illetve ctrl és egérgörgő használatával. A beküldés után visszaállíthatod a számodra kedvelt méretre.
    A kapcsolatfelvétel után már ne hozz semmit a Fórumra ebben a témában, mert levéltitoknak minősül.
    A jóváírásig további türelmedet kérjük.

További jó játékot.

kisbéka2017 és Farmom1024 kedveli ezt.
  2. Platypus

Platypus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az álszúrszopfákat mikor váltják be. 103 sima, 8 xxl és 24 xl fejlesztés várja a szebb jövőt a farmomon. Vagy valamit nem jól értelmeztem? Kertész1957 ID: 4824461

3. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

4. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ. Már írtam is. Tudom, nem szabad továbbá a levelezést ide írni. Köszönöm a türelmüket. :)

5. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. De még csak 8 éves múltam, időnként a mamám besegít.