Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A szentjánosbogár feladatsor.

2. apapu

apapu Utánpótlás-írogató

Helló!
    Ha lemászom a kötélen a következő szintre vissza lehet mászni kirakni a megmaradt elemeket?
    Vagy ha lejjebb másztam az végleges?
    Köszi szépen :)

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Csak lefelé vezet az út a kötélen, nem tudsz visszamenni. Igen, végleges.
    Sok sikert!

4. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Sziasztok! Segítség kellene, mert a 3 db új gazdaköri nincs nekem, azaz nem látom, nem jelenik meg. Kérlek nézzetek rá! Köszönettel: Gazda: tuxumuxi ID: 24104809

5. Luminary

Szia!

Ott van minden új gazdaköri. Állítsd a szűrést a nyilakkal megjelölt módon:
    upload_2025-10-31_19-8-25.png

Sok sikert!

6. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Nekem ezt adja be, van még farmom, azokon jó, de ezen nincs ! Bocsi nem tudom hogy kell képet feltenni, de talán így látod.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.25, 18:36
  7. Luminary

Szia!

Az ellenőrzéskor meg van minden feladatod.
    Ha te nem látod, akkor kérlek végezz el egy takarítást, töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Nem tudok mást írni, ott vannak a feladatok a farmodon, a gazdakörben. Esetleg keress rá név szerint is.
    upload_2025-10-31_19-40-36.png

Sok sikert!

tuxumuxi kedveli ezt.
  8. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Bocsi, megtaláltam a készek között :D Pedig rákerestem név szerint és nem adta be. Elnézést a plusz munkáért, bocsánatot kérek!