Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Szia!
    A tiki bár történeteiben megcsináltam a 150 feladatot, meg is adta a tiki bár ládát, de sehol sem találom, a raktárban sincs. A felhőre sem tudom feltenni, ha ott rákattintok, visszadob a térképre.
    Köszönöm a segítséget.
    fahejascukorka ID: 48158441

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján megkaptad a felhőt, és a rávaló dekorokat is.

Görgess le a felhősorok között amíg ezt a felhőt nem látod:

upload_2025-7-13_14-58-49.jpeg

Vagy kezdd beírni a felhősorok keresőjébe a felhősor nevének kezdőbetűit: A tiki bár történetei felhősor néven találod meg.

A kép a farmodon készült.

Vélhetően az etetős event (Csodálatos fitneszfarm) felhőjét nézted, azért dobott vissza a játék.
    (Összetéveszthető a két felhő, mivel mindkettőn 2 db dekor van.)

-ágianyu33- és -Sudden- kedveli ezt.
  3. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors választ! Erre nem is gondoltam, figyelmetlen voltam.

Othep kedveli ezt.
  4. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    Borókafát honnan lehet beszerezni, aminek borókabogyó a termése?
    Köszi

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Borókabogyó a Hegyi borókafenyő termése, mely 2017-ben került játékba, erről a Fák a játékban találsz bővebb információt. CTRL+F segítségével tudsz könnyen keresni a topikban.

A termés piacképes.
    Jelenleg csak a cserenapon tudsz a fához jutni, illetve Fás válogatásban szokott néha szerepelni.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. paloooo

paloooo Fórumelemző

ahhhaaa..., hát akkor ezért nem tudok vásárolni a piros kosárnál, mert titokfa volt..., hmmm így jártam. Ez nem az én napom..., köszönöm.

7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, lehet butaság lesz amit kérdezek. A szezondísz az nem ad állandó jelleggel bónuszt? Nekem 4-es szinten van, amit már csak azért se értek, mert tudtommal minden szezont teljesítettem, viszont a fejlesztéseket nem találom a raktáramban. Esetleg ennek utána tudnátok nézni? Kincses sziget bal alsó sarkában van kihelyezve.
    Gazda: fekike13 ID: 52380041

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a főszezonok ideje alatt adja a plusz jutalmait a dekor. Az idei dekor utoljára a jövő évi első főszezonban; utána már mehet nyugdíjba, többé a sima alap TP-n kívül nem fog adni semmit.
    Eddig 4 fejlesztést szerezhettünk, ennél magasabb szinten nem lehet a dekorod.

kigyo51, -ágianyu33- és feki13 kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Toma!

Köszi a gyors választ! Az zavart meg, hogy az ismertetőben 9-es szintig van írva. Vagy ez csak előre tájékoztató jellegű? Valamiért az maradt meg, hogy a smaragdos ládát folyamatában adta (vagy éppen az aktuális szintnek megfelelőt) de akkor ha jól értelmezem ez csak az aktív szezon idejében történik?

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minden szezonban előre megadják az egész évre a dekor tulajdonságait.
    A szezonos dekorok mind a bónuszt, mind a ládát csak a főszezonok idején adják. Köztük csak sima TP-t.

kigyo51, -ágianyu33- és feki13 kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Köszönöm a részletes tájékoztatót! :) Ma is tanultam valamit.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Van még + fehér poharam, de a kis hölgy - akit meg kellene etetnem - nem jelenik meg, csak a fiú.
    Hol keressem ?
    Valószínű csak én nem találom....elnézést.....
    Köszönöm szépen
    Katinéni

13. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Holnap fogsz vele találkozni, az utolsó napon mind a két figura jelen lesz. Az ismertetőben van leírva, hogy felváltva jönnek az etetésre.

Kuzdern, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  14. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot mindenkinek! A titokólból kifejlődött egy 1. szintű mogyoróspeleól.Volt 5 tápom, de hol keverhetek még?Már többször átnéztem mindkét malmot.Köszönöm a segítséget.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Mogyoróspele farmos állat, így a farmos malomban tudsz neki tápot keverni. A "minden" vagy a "talányos tenyészet" fülön érdemes beírni a keresőbe a nevet, úgy könnyebben oda találsz.
    Ha nem boldogulsz, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni Neked.

16. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm, megtaláltam.

Dolphin kedveli ezt.