Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    képet nem arról kell hozni, hogy mit tapasztalsz a Játékban, hanem a hiba felbukkanásakor keletkező logokról.
    Ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-47#post-1473836

Amit javasolni tudok, az az animációk kikapcsolása a farmodon a Beállításokban.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:
    upload_2025-11-17_10-0-51.png

További jó játékot!

2. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hali! Ismételten nem tudok belépni!

ID: 32574067

3. Dolphin

Szia,
    ma sem tapasztalok az én gépemről belépve Hozzád semmi problémát.
    Gond nélkül be tudtam lépni, s a területváltások is rendben mentek.
    Erdei tisztásodról hoztam a képet:
    upload_2025-11-18_21-9-59.png

A Te gépeden, a Te feltételeiddel nem tudok ellenőrzést végezni, így sajnos csak a megszokott dolgokat tudnám javasolni.
    Megértésedet köszönöm!

4. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Most én is beléptem végre. Másfélóra küszködés után. Megint elvesztettem egy kupont.

5. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Sziasztok, hol erdemes piccolot nyitni es hanyat egyszerre ha viragfestest szeretnenk nyitni? Vannak e ezzel kapcsolatban eszrevetelek/taktikak? Adminok esetleg teszteles 50 db piccolora? :D

6. Dolphin

Szia,
    Játékostársakkal tapasztalat cserét ne a Segítségkérő topikokban intézz kérlek, hanem a Csevegő topikokban.
    Szerintem semmilyen következtetést nem tudsz abból levonni, ha én teszten kirakok 10-20 ládát egy-egy területre és kinyitom. Az Oázisban többször téma volt már a "Piccolo"-k nyitása, érdemes ott olvasgatnod.
    Persze, ha gondolod, kinyitok Neked egy kupacot vmikor a nap folyamán.
    Megértésedet köszönöm!