Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Valószínű elkerülte a figyelmemet, hogy a Kockás mocsár történetei feladathoz hol tudom beszerezni a Kroki és Szurszop darabokat. Elvittek mindent.

2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Merylu55 kérdéséhez csatlakozom. Szintén nem találok megoldást.

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A Kockás-mocsár történetei event ismertetője 2025. július 16-án jelent meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/

Ugyanekkor jelent meg a Fejlesztői blogban a Közlemény, Újdonságok a játékban címmel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

Akik valamilyen oknál fogva nem tudták, vagy nem akarták teljesíteni az eventet - amire 2 hét állt rendelkezésre - megvásárolhatták a Legendás dobókocka kosarat, ami tartalmazta a maradandó fákat és ólakat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1458547

Mind a csevegőben, mind a segítségkérő topikokban többször volt szó a játékban maradó fákról és Krokitanyáról.
    Sajnálom, ha mindezek ellenére elkerülte a figyelmeteket.
    Arról, hogy a Központ mikor és hogyan teszi ismét elérhetővé jelenleg nincs információnk. Többször is volt már ilyen, hogy valamilyen ól, vagy fa csak bizonyos eventek teljesítésével szerezhető meg és csak később lehetett ismételten hozzájutni valamilyen formában. Illetve cserenapon volt beszerezhető, ha felkerült a léghajó kínálatába.

További jó játékot kívánok!

kigyo51, Othep és Sylja kedveli ezt.
  4. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a választ. Tényleg elkerülte a figyelmem, különben megvettem volna. Jó lenne ha feltennék valami formában, szerintem sokan így jártak.

Luminary kedveli ezt.
  5. gonoszkáposztamanó

gonoszkáposztamanó Fórum-zöldfülű

Szia! Ha arra gondolsz, hogy előre tudja valaki gyűjteni a szúrszop fa termését, az nem így van, olvasva a tanácsot, én kitettem a szúrszop fáimat, és az fogadott ma, hogy eltűnt mind.

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valószínű azért tűnt el minden, mert az Ál-szúrszop fáidat tetted ki, ami eventkellék és az event végeztével visszaváltásra kerültek.
    Csakúgy, mint az Ál-Krokitanya is.

Amiről kollégám írt, az az eventben megszerezhető Szúrszopfa és fejlesztései , illetve Krokitanya és fejlesztései.
    Az alábbi linkre kattintva olvashatod el az ismertetőt, ami 2025. július 16-tól elérhető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

További jó játékot!

kigyo51, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Egyik szomszédom kér Maja maszkot, sajnos nem tudom a módját - hogyan tudok küldeni neki. Kérem a segítséget!
    Köszönöm! Kellemes hétvégét kívánok! Üdv.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Be kell menned a Pajtába.
    A Kamrapolcon megkeresed a Maja maszkot.
    Rákattintasz az ajándékdobozra, és a megjelenő szomszédlistából kiválasztod, kinek akarod elküldeni.

upload_2025-8-2_10-15-40.png

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

kigyo51 kedveli ezt.
  9. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok.Kérdezném hogy az álszúrszop fa bahás vagy csak a szúrszop fa mert nekem mindkettő van a bahán

10. Othep

Szia.

Mindkettő Bahás.
    Arról nincs információnk, hogy az ÁL- szúrszopfa és fejlesztései mikor lesznek visszaváltva, előbb-utóbb bekövetkezik. :)

11. piros53

piros53 Fórumlakó

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  12. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Szia, egy kis egítséget kérnék, a Renzo vidámparkban megvettem azt a lehetőséget, hogy a mesterségek völgyében ki tudjam váltani a pék.mühely lehetőséget, ám nem tudom, hozzáférni, mert megjelenik, hogy vegyem meg, szóval nem világos, hova menjek/ki ne mond/vagy mit kell tennem, Köszönettel Adrika ll02 ID55268046

13. Othep

Szia.

Ha megvetted a szakmát, a gazdakörbe kellene átkerülnöd, amikor rákattintasz a Pékség helyére a Mesterségek völgyében., mert gazdaköri feladatokat kell végrehajtanod, hogy a Pékség felépüljön.

Ha igen, akkor kérlek, lépj ki- be a játékból.
    Ez szükséges lehet, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.
    Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Igen, így tökéletesen működik a dolog, köszönöm szépen, további szép napot kívánok

15. Othep

Szuper. :)
    Köszönöm, hogy visszajeleztél.
    További jó játékoz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Elnézést, hogy sokat kellett várnod a válaszra.
    A Strandpapucs a most futó Svindlertábor gazdaköri küldetésben szerezhető.

Speciális eventkellék:
    KépNévHozzájutási lehetőségFelhasználási területVisszaváltási érték
    [​IMG]StrandpapucsGyűjthető tárgy.
    A Svindlertábor gazdaköri feladatok során gyűjthető.
    Beadandó a Svindlertábor gazdaköri küldetések meghatározott feladataiba.29x TTP
    20x CSP
    [​IMG]StrandlabdazsetonGyűjthető tárgy.
    A Svindlertábor gazdaköri feladatok során gyűjthető.
    Felhasználható a Békás mennyország eventben.29x TTP
    20x CSP

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/thre...végi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459395

-ágianyu33- kedveli ezt.