Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Kerge Kertben van, a jobb alsó sarokban.

2. marcsika40

marcsika40 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,hogy megtaláltátok a keresett dekort. Jól el volt bújva.:)marcsika40

Othep likes this.
  3. lenor

lenor Junior szaki

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, sehol nem találom a szerviz és az újévi szuvenírt. meg tudnátok nézni , hogy hova dugtam el. Köszönöm.
    lenr01 ID: 16126162

4. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Kérdésem: Merre, ill.hol és mi a szezonépület ? Mert, ha rákattintok, jutalmakat kapok, ez van a főoldalon. Köszönöm a tájékoztatást.

5. Othep

macimami1958 and Dolphin like this.
  6. Othep

Szia,

Az Újévi szuvenírt még nem is találhatod.
    Ezt a ma induló szezonban szerezhetjük meg, a 39. sorban: https://board-hu.farmerama.com/threads/Újévi-szezon-56-2026-január.27245/#post-1485663

Kollégám ellenőrzése alapján a Szervíz szuvenír az Erdei tisztáson van, a bal alsó sarkot fésüld át.

Dolphin likes this.
  7. évaauth

évaauth Törekvő

Köszönöm! Akkor sem értem.Ez a szezon még 28 napig tart.Az már 2026.február.A 2025-ös felhőt akkor lehet csak aktiválni. Az előzőleg meglévő dekorokat addig is miért nem lehet feltenni?

Last edited: Jan 5, 2026
  8. hzsoka

hzsoka Haladó

Sziasztok! Megvettem a Szezonok felhősort, de sajnos nem találok 5 szuvenírt! A Dér Jankó, Szobalány, Tojásfestő, Nyári, Rémes bábu elbújt valahová! Megnéznétek? hzsoka ID: 31204778 Előre is köszönöm!

9. lenor

lenor Junior szaki

10. zazavivi

zazavivi Fórum-zöldfülű

zazavivi ID38828706 SZIASZTOK FÁT SZERETTEM VOLNA NYERNI,DE CSAK KIPIPÁLJA, A JÁTÉKOT NEM ENGEDI LEJÁTSZANI.

11. rlsziszi

rlsziszi Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon köszi, és igen ezek a fránya sütik mindig bekavarnak! :) Köszönöm szépen!

12. rekucya

rekucya Járnitanuló

Szép és dolgos napot, szeretném megkérdezni, hogy mit csinálok rosszul, de a sokszori nekifutásra sem sikerül a növényes eventet befejezni, minden alapanyag megvan. ÍD 8254237

13. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    amennyiben megvetted a Farmárudában a felhősort, felpakolhatod már a meglévő szuveníreket, de a felhőt csak akkor fogod tudni aktiválni, ha megszerzed a most futó szezonban az Újévi szuvenír dekort.
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    pontosítanád a problémádat, hogy hol akadtál el? Így nem igazán tudok segíteni, ha nem írod meg, hol van a problémád.
    Tipikus kérdés volt az elmúlt napokban, a Hegytetőre eljutás módja, ezt hozom, hátha Te is itt vagy elakadva:
    itt tudsz váltani a Hegy két része között:
    upload_2026-1-5_10-48-55.png

Ha nem ezzel van a gondod, akkor kérlek, pontosíts, hogy segíteni tudjunk.
    Megértésedet köszönöm!

15. Dolphin

Szia,
    kérlek, figyelj rá a jövőben, hogy ne írj csupa nagybetűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít. Mindenkinek segítünk, akkor is, ha "halkan" teszi fel a kérdését.

A megadott adatokkal sajnos nem találtam farmot, így nem tudok sajnos benézni Hozzád, kérlek, ellenőrizd és javítsd.
    Megértésedet köszönöm!

16. Dolphin

Szia,
    először is egy javaslattal jövök: amennyiben a Szezonos szuveníreket területen tartod a bónuszok után is, érdemes egy területre pakolni őket, mint ahogy Rackó dekorjaival is tesszük, hogy könnyebb legyen a felhőre pakolásuk. Én ezeket mindig a Világítótorony területre helyezem ki, így könnyen le tudom kapkodni őket, amikor a felhők megérkeznek.
    De természetesen segítünk megkeresni, amiket nem találsz.

Azt fontos tudni, hogy a szuveníreket a szezonok 39-es szintjén lehet elérni, így a jövőben ha szeretnéd, hogy a felhőd teljes legyen, akkor törekedj a szezonok teljesítésére.

Ellenőrzésem alapján:
    - Dér Jankó szuvenírt sajnos nem szerezted meg, a felhősorhoz tartozó első szezont a 20-as szinten zártad.
    - Szobalány szuvenírt sem szerezted meg sajnos, ebben a szezonban a 23-as szintig jutottál.
    - Tojásfestő szuvenírt sem sikerült megszerezned, itt a 37-es szintig jutottál.
    - Nyári szuvenírt az Állatüdülő területen találod, bal szélen áll, középtájon.
    - Rémes bábu szuvenírt a Kerge kertbe raktad ki, a bal felső sarokban nézz körül.

További jó játékot!

hzsoka and -ágianyu33- like this.
  17. rekucya

rekucya Járnitanuló

Bocsánat, nem pontosítottam, bahamán a növényrengeteg gazdaköri feladatról van szó.

18. Dolphin

Szia,
    hát ez valóban elég nagy pontosítást igényelt.
    Az Állandó gazdaköri küldetések nem eventek.

Ellenőrzésem alapján az első 6 szinttel végeztél már tavaly.
    A 7-es szinten csak ezüst feladat van, itt időre kell letermelni a megadott növény mennyiséget, ide nem tudsz sem Pajtából beadni, sem Piacon nem tudsz hozzá növényt vásárolni.
    Részletek <<ITT>>
    upload_2026-1-5_12-2-27.png

Sok sikert!

macimami1958 likes this.
  19. rekucya

rekucya Járnitanuló

Ne haragudj, de ezt akkor sem értem, ez állandó gazdaköri küldetés, és az alapanyagok bőven megvannak:
    Elevántfül:3.065
    Szívos tápióka:3.097
    Tahiti gardénia:3.967
    akkor ezt nem is lehet teljesíteni?

20. attila20006

attila20006 Járnitanuló

Szia Szezonok felhősor 5 tartalmaz olyan kitevőt ami csak ez után lesz meg de nekem még 1 hiányzik a szorgos méh utána néztem de sehol nem találom szeretném ha segítenél a farmom attila20006 ID15899820 előre is köszönöm szép napot

Thread Status:
Not open for further replies.