Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Lemaradtam a legutóbbi turbó malom vásárlásról.
    A kérdésem az lenne, hogy a malom - vásárlás csak időszakos dolog, vagy lehet valahol vásárolni máshol is, mint pl. munkásokat?
    Köszi

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Turbómalom előfizetés havonta egyszer érkező akció, így, ha lemaradtál róla most márciusban, akkor következő hónapig várnod kell a vásárlási lehetőségre. Addig pedig normál idővel tudod a tápot előállítani. A Bölcs tölgynél nézd meg, hogy kiváltottad-e a már a rúnát, amivel 10%-kal csökken a tápok előállítási ideje.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Kérdésem a következő! Lehet a két karaktert 1 etetésnél beadni? Mert ha nem akkor már nem ültetek,mert éjfélkor nem szeretnék felkelni ! Köszi a választ

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz, de ha arra, hogy egyszerre mindkettő megrendelőt ki tudod-e szolgálni, akkora válasz igen, ki tudod szolgálni - feltéve, hogy van elég eventnövényed, felröppenőd és egyéb dolog (fatermés, termény, állat), amit a pajtából kér.

Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek fejtsd ki bővebben.
    Megértésedet köszönöm.

5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Igen erre gondoltam! köszi

6. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia! Miért van az event ismertetőnél a tavalyi top ismertetője?

7. Dolphin

Szia,
    azért került fel a listában, mert tegnap beraktam egy közleményt a dekor név módosításáról.
    Ez látszik is a sor végén, hogy új hozzászólás tegnap 10:06-kor volt az adott topikban:
    upload_2025-3-12_9-57-9.png
    Ha rákattintasz ott a sor végén az időpontra, akkor el is visz a bejegyzéshez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-4000-2024.25635/#post-1440803
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
  8. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Hol lehet rozsaszin malacot szerezni

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  10. mami531953

mami531953 Haladó

Bocsika,de nem tudom melyik termentes ol adja a Selyemfonalat es a Necronomicont.Koszi a valaszt.

11. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Selyemfonalat a Fonalfarm, a Pók terményes ólja adja, a Műhelyben nem megépíthető, de Gazdaköri küldetésből szerezhető, s csere napon is tudsz szerezni, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850
    A Selyemfonál piacképes termék.

A Necronomicont a Necronomicon nyomdagép, a teliholdas Tintahal terményes ólja, mely megépíthető a Városban, a Műhelyben, barkácscuccok leadásával. Erről itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1272641

Sok sikert a megszerzésükhöz, termeléshez.

Swartsch kedveli ezt.
  12. mami531953

mami531953 Haladó

Draga Dolphin!Halasan koszonom a valaszodat,tovabbi sok-sok turelmet kitartast es valaszadast a figyelmetlen es tudatlan kerdezokhoz.

Dolphin kedveli ezt.
  13. whiteswam11

whiteswam11 Haladó

Szia!Segítséget szeretnék kérni .A felhőt szerettem volna kiváltani ,de nem volt elég növényem ,így vettem két kosarat.34 db hiányzott.Megvásároltam de nem kaptam meg a felhőt,pedig így több is lett mint amennyi hiányzott. Kérlek nézz utánna mert nagyon csalódott vagyok,már nem is látok. Köszönöm ID:21206344

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-12 18:17:02-kor és 2025-03-12 18:22:31-kor vettél egy-egy Mulatság kosár S kosarat. Ennek tartalmát meg is kaptad:
    upload_2025-3-12_19-13-24.png

A kosárral Haladási pontokat nem tudsz szerezni. A Haladási pontokat csak Rackó és Töfi megrendeléseinek teljesítésével tudunk szerezni, jelenleg 206 pontnál tartasz, a második felhőhöz még 24 pont kellene.
    upload_2025-3-12_19-25-17.png
    Még 2025-03-12 20:35:43-kor visszajönnek új igényekkel, a mostani kérésüket mind teljesítetted, utoljára Rackónál a 2. feladatot 2025-03-12 18:24:35-kor, ide adtad be a Pattogatott borsókat, amit vettél a kosarakkal.
    Az ismertetőt itt tudod átnézni ismételten:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438230
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  15. Menitala

Menitala Fórum mestere

Mikor lehetett vagy lehet Csupakobra állatot szerezni? Lehet tápot keverni. Köszönöm.
    Drakula papagály ma délutáni lehetőség!?

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ezeket az információkat mindig megtalálod a fórum főoldalán, a Fejlesztői blog, Eventek, Eventismertetők topikban.
    Teliholdas világ újdonságok - 2025. március
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-világ-újdonságok-2025-március.26092/

A Drakula papagáj az A Vadon állatai event alkalmával kerül bevezetésre, így a leírását is ott olvashatod első alkalommal.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-2025-március.26091/

Sok sikert az újdonságokhoz!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  17. Klári56

Klári56 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni, hogy bíborpókliliomhoz már nem tudok hozzájutni? Elkerülte a figyelmem, és csak most jöttem rá, hogy nincs. Nagyon köszönöm előre is a választ
    ID13732921

18. Dolphin

Szia,
    ez egy Teliholdas növény. Ha a rendszer észleli, hogy elfogyott a magod, akkor egy idő után kapsz automatikusan újra magokat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  19. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Téliholdon szeretnék "Állattartót" nem tudom a hívatalos nevét ahol 8 állatot lehet tenyészteni. Mit csináljak, Köszönöm!

20. Dolphin

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.