Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsuvusz

zsuvusz Utánpótlás-írogató

Nagyon lassú a játék. zsuvusz ID:57336749 szolgáltató:Telecom

2. tavaszvirág

tavaszvirág Fórum-zöldfülű

tápióka49 ID 13997957 nagyon lassú nehéz váltai

3. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Lassú játék kidobálás
    andika84
    Telekom

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Sziasztok,
    A party pöri mennyiségnél mennyi a limit? Akartam venni fejlesztést, de ha megveszem, nem ad pp-t...
    Köszi a választ,

5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.9.25, 20:56
    Zsuzsikan kedveli ezt.
  6. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

Üdv , kéne egy kis segitség
    a dokiküldetés II kitehetőt elvileg már megszereztem , de nem találom . a dokiküldetésI. -es a raktárban van , a felhőre már csak ez kellene , köszönöm ha segitetek megtalálni, vagy fényt deriteni mi lett vele...
    bencerancs01 ID: 17505804

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Köszönöm

8. babérlevél

babérlevél Fórum-zöldfülű

Szia bérlevél ID 18920459 nagyon lassú a játék.Nem tudom mindig leszedni

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A havi naptárból láttam, hogy holnap csere nap is lenne. Valahol be villant egy bejegyzés, hogy valami változott.... Persze, azóta semmit nem találok ezzel kapcsolatban. Tudna valaki segíteni? Köszi szépen!

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban megszerezted, majd 2024-08-05 19:34:57 órakor a cserenapon elcserélted.
    Sajnálom, próbáld a következő cserenapon beszerezni újra.
    További jó játékot!

Doggyra és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Cserenap 5-re van írva, annak a beharangozója előtte nap várható.

További jó játékot!

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Akkor el néztem, mert azt hittem, az is holnap indul. Nagyon köszönöm a válaszodat!

GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  13. rezsder

rezsder Járnitanuló

rezsder, 17252222

Sziasztok!
    Tudtok abban segíteni, hogy az emlősös láda II -t melyik felhő vagy dekor adja? Én sajnos nem jöttem rá, bár vadul kerestem.
    Előre is köszönöm a válaszotokat.

14. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

ohh, amindenit, köszönöm szépen a segitséget

Luminary kedveli ezt.
  15. _Minci_

_Minci_ Utánpótlás-írogató

Szia!

Itt megtalálod:

GYIK - Minden, amit egy láda rejt | Farmerama HU

Emlősös láda II [​IMG]2 db Tigris, Csillogó juh, Pulcsis bari, Göndör bárány, Csupasz juh, Fekete bárány, Barna birka, 3 db Juh, 2 db Juh, Húsvéti nyúl, Repülős nyuszi, Varázsnyúl, Hótapsifüles, Gyáva nyúl, Hamis tapsifüles, Puha nyuszi, Barna bak, 3 db Nyúl, 2 db Nyúl, Kibertigris, Fejedelmi tigris, Kifinomult tigris, Harci tigris, Lila tigris, Szibériai tigris, Bíbor tigris, Bengáli tigris, 3 db Tigris, Vattacukor bari, Arany bárány- A Hűvös pingvin (+) dekor adja 12 aratásigA Díszkerti talány - 2025. május eventben került a játékba

Sylja és Luminary kedveli ezt.
  16. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Kedves Farmtársak!

Gratulálok mindenkinek a sikeres event (Gólözön - 2025. augusztus) teljesítéshez, nekem nem mindet sikerült csillagos érméért kiszedni, viszont elégedett vagyok így is túlteljesítettem. Köszönöm mindenkinek a segítséget az itteni leírásokra gondolva! További jó játékot és sikeres eventeket.

Üdv. (az ide írásom oka: mire elküldtem volna az event csevegője bezárt mivel véget ért és gondoltam, hogy ha már így sikerült megosztom itt, elnézést) 8)

kigyo51 kedveli ezt.
  17. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

[​IMG] Sziasztok

Segítene nekem valaki?Meg akartam volna venni ezt a fejlesztéses dolgot,de ezt írta ki(van 3000 party pörim)
    Köszi

18. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!

Nálam is nagyon lassú a játék legalább 1 hónapja.
    Gazda: theresia26
    ID: 6061971
    Szolgátató: Telekom

Telefonon is játszom néha(event idején), olyankor wifit használok, Osztrák szolgáltatóval. Ott is lassú. Próbáltam új telefonnal, úgy is lassú. Van, hogy rákattintok adott területre, és csak ötödik kattintásra lép be.
    Köszönöm, hogy utánanéztek ennek a lassulásnak.

19. Sylja

Sylja Fórumgróf